Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

DZISIAJ O GODZINIE 21:30 BĘDĘ SIĘ MODLIŁ W WASZYCH INTENCJACH, PODAWAJCIE INTENCJE

Polecane posty

Gość gosc

Modlić się będę własnymi słowami + kilka wymienionych poniżej modlitw

Ojcze Nasz, Zdrowaś Maryjo

Psalm 23

Modlitwa o ochronę rodziny przez Krew Jezusa

Pancerz św. Patryka

Koronka do Miłosierdzia Bożego

Litania Loretańska

Pod Twoją Obronę

Te deum

Chwała Ojcu... x3

xxxxxx

Jeśli chcecie podawajcie wasze intencje, będę się za was modlił dziś o 21:30, może troszkę później, nie poważne intencje, robienie sobie jaj itp po prostu ignoruje

+ zawsze modle się w intencji nawrócenia grzeszników oraz w intencji pokoju na świecie

Modlę się na klęcząco, na głos

Zostańcie z Bogiem ;)

Gość gosc

Pomodl się o moje zdrowie. Bóg zapłać

Gość szaaarrriiikkkk

Pomodl sie za siebie zebys przestal byc trolem w matrixie…😇

Gość Gość

Pomódl się żeby wszyscy wróżbici, którzy piszą na tym forum przejrzeli na oczy i zrozumieli, że to co robią, to nie podoba się Panu Bogu.

Gość gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Pomodl się o moje zdrowie. Bóg zapłać

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Pomódl się żeby wszyscy wróżbici, którzy piszą na tym forum przejrzeli na oczy i zrozumieli, że to co robią, to nie podoba się Panu Bogu.

pomodle się :)

Gość Gość123

Proszę pomodlić się za mnie w intencji powrotu do pełni zdrowia. Dziękuję.  

Gość 8383

Żebym sobie kogoś znalazła bo już mi się sypie pod deklem 

Gość Xyz

Nie wierzę do końca....ale skoro Ty wierzysz to znaczy, że zadziała. Pomódl się proszę o pozytywne rozwiązane sytuacji trudnej dla mnie. Dziekuje

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość123 napisał:

Proszę pomodlić się za mnie w intencji powrotu do pełni zdrowia. Dziękuję.  

pomodle się :) podawajcie może chociaż imiona jeśli chcecie, będzie mi łatwiej spisywać sobie te intencje a potem przedstawiać je Panu Bogu :)

Gość Gość123
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

pomodle się 🙂 podawajcie może chociaż imiona jeśli chcecie, będzie mi łatwiej spisywać sobie te intencje a potem przedstawiać je Panu Bogu 🙂

Mam na drugie Asia. Pierwszego nie napiszę.  

Gość Aniele  Struzu mój

Pomodl sie  o prace  dla mnie  o uzdrowienie sytuacji  w obecnej i lepsze.finanse

Gość Ludmiła

Pomodl się proszę o to, żebym donosila ciążę. 

Gość Gość
13 minut temu, Gość gosc napisał:

pomodle się 🙂 podawajcie może chociaż imiona jeśli chcecie, będzie mi łatwiej spisywać sobie te intencje a potem przedstawiać je Panu Bogu 🙂

Pan Bóg zna nie tylko wszystkie imiona za których się modlisz, ale nawet zna ich myśli i serca. Pomódl się za wszystkich, którzy naprawdę szukają pomocy na tym forum. Pan Bóg będzie wiedział o kogo chodzi.

Gość gosc

Wszystko po kolei zapisuje, mamy już łącznie 9 intencji (bo jeszcze drugi temat założyłem w dziale "dyskusja ogólna)

Gość Intencja

Pomódl się w intencji szybkiego powrotu mojego ukochanego kota który zaginął 

Gość Milena

Pomodl się za mojej zdrowie i prace dla.mnie 

Oraz żebym się odnalazła. W nowym otoczeniu 

Dziękuję 

Gość Intencja

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Pan Bóg zna nie tylko wszystkie imiona za których się modlisz, ale nawet zna ich myśli i serca. Pomódl się za wszystkich, którzy naprawdę szukają pomocy na tym forum. Pan Bóg będzie wiedział o kogo chodzi.

za wszystkich modle się zawsze, lecz chciałbym szczególnie zwrócić uwagę Pana Boga na niektóre konkretne osoby i ich problemy, troski :)

Gość młoda

proszę, pomódl się o dobre zakończenie sprawy chłopaka i zdrowie mojej babci  😞

Gość RK38

proszę pomódl się o moje eszcze nienarodzone dziecko, o moją rodzinę i szczęśliwy wyjazd za granicę. Dziękuję. RK

Gość gosc

No dobrze, dziękuje za wasze intencje, łącznie jest ich kilkanaście, bardzo fajnie, bo myślałem że może nikt się nie zgłosić, ale jednak Pan Bóg zapewnił trochę intencji :)

Zatem idę się pomodlić, a wam życzę miłego wieczoru i spokojnej nocy :)

Zostańcie z Bogiem :)

https://i.imgur.com/rVHjX5b.jpg

Gość Gość
20 minut temu, Gość gosc napisał:

za wszystkich modle się zawsze, lecz chciałbym szczególnie zwrócić uwagę Pana Boga na niektóre konkretne osoby i ich problemy, troski 🙂

Pan Bóg wie lepiej na kogo zwrócić szczególną uwagę, nie musisz Go pouczać. On zwraca uwagę na wszystkich szczególnie bez wyjątków. On zna problemy i troski wszystkich ludzi, a nie tylko konkretnych. Pomódl się żeby Pan Bóg wysłuchał, prośby wszystkich którzy mają prawdziwy problem i szczerze szukają na kafe pomocy, a te osoby które trollują, żeby nawróciły się na dobrą drogę.

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość Intencja napisał:

Mam ten sam problem

Gość spizgany Holender

to za mnie się pomódl w intencji potencji, i żeby mi nie stawał za każdym razem gdy jaram skuna, i żeby jutro blendy były lepsze i dawały lepszy odlot, to może nowy rozdział do Biblii dopiszę. dziękuję.

Gość gosc
19 minut temu, Gość spizgany Holender napisał:

to za mnie się pomódl w intencji potencji, i żeby mi nie stawał za każdym razem gdy jaram skuna, i żeby jutro blendy były lepsze i dawały lepszy odlot, to może nowy rozdział do Biblii dopiszę. dziękuję.

i co i myślisz ze jestes smieszny?

Gość Gość gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

On nie jest śmieszny, tylko żałosny. Za niego też się pomódl żeby się nawrócił. Pan Jezus głosił żeby modlić się za grzeszników.

Ewangelia św. Łukasza rozdz. 15

4 «Któż z was, gdy ma sto owiec, a zgubi jedną z nich, nie zostawia dziewięćdziesięciu dziewięciu na pustyni i nie idzie za zgubioną, aż ją znajdzie? 5 A gdy ją znajdzie, bierze z radością na ramiona 6 i wraca do domu; sprasza przyjaciół i sąsiadów i mówi im: "Cieszcie się ze mną, bo znalazłem owcę, która mi zginęła". 7 Powiadam wam: Tak samo w niebie większa będzie radość z jednego grzesznika, który się nawraca, niż z dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych, którzy nie potrzebują nawrócenia. 

Gość Gość gość
8 godzin temu, Gość gosc napisał:

No dobrze, dziękuje za wasze intencje, łącznie jest ich kilkanaście, bardzo fajnie, bo myślałem że może nikt się nie zgłosić, ale jednak Pan Bóg zapewnił trochę intencji 🙂

Zatem idę się pomodlić, a wam życzę miłego wieczoru i spokojnej nocy 🙂

Zostańcie z Bogiem 🙂

Ty gościu a do kogo ty się modlisz? Do Pana Boga? Czy do krzyżyka? Oby te modlitwy nie obróciły się przeciwko tobie. Przeczytaj 20 rozdział księgi wyjścia.

Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. 6 Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań.

Gość spizgany Holender
7 godzin temu, Gość gosc napisał:

nie, szczery.

Gość spizgany Holender
7 godzin temu, Gość Gość gość napisał:

On nie jest śmieszny, tylko żałosny. Za niego też się pomódl żeby się nawrócił. Pan Jezus głosił żeby modlić się za grzeszników.

Ewangelia św. Łukasza rozdz. 15

4 «Któż z was, gdy ma sto owiec, a zgubi jedną z nich, nie zostawia dziewięćdziesięciu dziewięciu na pustyni i nie idzie za zgubioną, aż ją znajdzie? 5 A gdy ją znajdzie, bierze z radością na ramiona 6 i wraca do domu; sprasza przyjaciół i sąsiadów i mówi im: "Cieszcie się ze mną, bo znalazłem owcę, która mi zginęła". 7 Powiadam wam: Tak samo w niebie większa będzie radość z jednego grzesznika, który się nawraca, niż z dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych, którzy nie potrzebują nawrócenia. 

o ty sam ze sobą rozmawiasz? stary, to już poważny problem. niech się ktoś a twojej intencji pomodli, póki nie jest za późno.

Gość kaisa0

Byloby milo bo juz nie daje rady.Moze akurat cos pomoze. W intencji wygrzebania sie z problemow finansowych i znalezienia milosci bo bez tego dlugo nie pociagne.Moge sie odwdzieczyc.Autorze a masz jakiegos bloga czy cos?