Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smrut

Nie ma bardziej roszczeniowej grupy (pod)ludzi niż madki z kaszojadami. Nawet z tym nie handlujcie xD

Polecane posty

Gość smrut

"Dej mnie bo mam dziecko", "mam brajanka, khdzę snirzgę 100% na to!". A takiego luja! Kiedy wbijecie sobie do tych pustych czach, że to, iż rozłożyłyście giry nie daje wam zupełnie żadnych przywilejów do dyktowania z tego tytułu warunków. No kurde żądać zniżki na zakup czegoś bo kilka miesięcy wcześniej się popuściło szpary w błocie na brudstoku. No gurvvica człowieka łapie jak widzi w pw na olx takie wiadomości. Drogie mamuźgi, wy chyba razem z tymi gnomami to wydaliłyście i mózgi albo to mózgopodobne coś, co tam miałyście w czaszkach xD

Gość ot co

Idealne podsumowanie

Gość Gosc gosc

Ty tez byles kaszajodem... 

Gość Gosc gosc

Co to w ogole za slowo....??? 

Gość xDDD

Kaszojad vel bombelek, gówniak, srajtek, pokraka, ork, troll, plugawiec, podajnik na szklanki wody xD

Gość gość

...mlekopij, posraniec, szczoch, oszczaniec, ryj rozdarty, mała menda, gnom...

Gość gość

...pełzak, cycociąg, mamajuch...

Gość goźdź

gówniarz, smarkacz, za- o- ob- po- sraniec, gnojek, szczyl, za- o- ob- smarkaniec, smarkul, smark, gnój ; bździak, itp

Gość gość

Cycociąg. Ładnie. 🙂 

Gość Al Ganonim

Cycak/cycarz xD

Gość gość

...bąk, pierdziel, śmierdziel....

Gość Gość

Se poczytaj o Żydach. XD

Gość gość

Żydoskie bajtle mądrzejsze, a karyny bardziej robotne...

Gość Gość

Bachorex 😄

Gość gość

"Bachopol" sp. z o.o.

Gość gosc

To pis do tego doprowadzil kult madki i bachora

Gość gość

Kuld madki i bachorka to wprowadziła głęboka komuna!!!

Gość Gość

Raczej kult dzieciorobów 500 plus. Mam od groma takich roszczeniowych mend w okolicy. Zero wykształcenia, zero pracy i chęci do niej, zero mózgu i kultury. Sunie taka spasiona je.łopa z petem w ręku i gromadką bachorów przez miasto po zasiłek, podczas gdy jej stary, typowy sebix, chleje piwo przed TV. A powiedz coś na PiS, to cię zjedzą z butami. Zresztą mało tu takich mend na forum? Normalny człowiek zapier'tala na 1, 2 czy nawet 3 zmianę, a te gnoje 24 na dobę siedzą na kafe, je'bią tą swoją propagandę pisowską i gnoją uczciwych ludzi z których podatków te śmiecie żyją.

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Raczej kult dzieciorobów 500 plus. Mam od groma takich roszczeniowych mend w okolicy. Zero wykształcenia, zero pracy i chęci do niej, zero mózgu i kultury. Sunie taka spasiona je.łopa z petem w ręku i gromadką bachorów przez miasto po zasiłek, podczas gdy jej stary, typowy sebix, chleje piwo przed TV. A powiedz coś na PiS, to cię zjedzą z butami. Zresztą mało tu takich mend na forum? Normalny człowiek zapier'tala na 1, 2 czy nawet 3 zmianę, a te gnoje 24 na dobę siedzą na kafe, je'bią tą swoją propagandę pisowską i gnoją uczciwych ludzi z których podatków te śmiecie żyją.

A kto wprowadzil 500+ zasrany pis i przez to ten kraj upada, codziennie podwyzki w sklepach, teraz jeszcze zus. Ja za rok spierrdalam z tego kraju

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Normalny człowiek zapier'tala na 1, 2 czy nawet 3 zmianę,

Jak głupi to niech zapie'tala - ja tam wole pojeść, popić, porochać i radia posłuchać 😎

Gość gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja za rok spierrdalam z tego kraju

A to spierr;talaj. Zatrudnisz sie u turasa do sprzątania tarasa. A spać będziesz z 10 kolegami na 10 m2. Ale se polepszysz:classic_biggrin:

55 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokladnie 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Jak głupi to niech zapie'tala - ja tam wole pojeść, popić, porochać i radia posłuchać 😎

Napisz jeszcze, że rydzradyja z Torunia. 

Widzicie ludzie, właśnie takie pasożyty pisowskie niszczą nasz kraj.

2 godziny temu, Gość gość napisał:

A to spierr;talaj. Zatrudnisz sie u turasa do sprzątania tarasa. A spać będziesz z 10 kolegami na 10 m2. Ale se polepszysz:classic_biggrin:

Lepsze to na początek, niż siedzieć w tym pisim syfie razem z takimi jak ty, gnojami nierobami. Skończy się socjal, będziesz jeszcze błagał turasa żeby cię zatrudnił do czyszczenia kibli.

Gość Gość

Jeszcze się nie pojawił ten pisowski śmieć, troglodyta arystoteles? Zaraz chamidło tu wpadnie wielbiąc PiSde i będzie wyzywał od lewaków każdego, kto ma inne poglądy niż pisiesyny. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Napisz jeszcze, że rydzradyja z Torunia. 

A jakiego innego? Jak ładnie śpiewają, to aż sie piwo chce pić😎

9 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepsze to na początek, niż siedzieć w tym pisim syfie razem z takimi jak ty, gnojami nierobami.

Cie turas i ciapate wezmą w kółeczko - to zatęsknisz. A na koniec dostaniesz kopala w dopala i wrócisz z kwikiem na kolanach.

10 minut temu, Gość Gość napisał:

będziesz jeszcze błagał turasa żeby cię zatrudnił do czyszczenia kibli.

Ja sie do turasa nie wybieram, to kraju się go nie wpuści - to gdzie on mnie zatrudni? W twoich marzeniach.

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Lepsze to na początek, niż siedzieć w tym pisim syfie razem z takimi jak ty, gnojami nierobami.

Postaraj się wyjechać jak najszybciej, jeszcze ci do biletu dołoże - bedzie jednego hama mniej.

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Postaraj się wyjechać jak najszybciej, jeszcze ci do biletu dołoże - bedzie jednego hama mniej.

Spi'er'd'alaj pisi śmie'ciu.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Przecież to ty zamierzasz Spi'er'd'alać. Tylko szybiej bierz te dope w troki - bo twoje hamstwo zwyczajnie śmierdzi nawozem.

Gość Gość

Ty śmierdzisz padliną, ścierwo.

Gość gźć

W nienawiści do roszczeniowych mamuś - tak mnie wychowały internety!