Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati 30

Czy mogę być ciąży

Polecane posty

Cześć uprawiałam sex 14raz pełne stosunki ostatni okres miłam 15 czerwca cylke ma 32 dniowe sex był 6.7.11.13.17. Dzień cyklu trochę denerwuje  proszę o pomoc 

Gość gość

Potrzebujesz pomocy? To zacznij się zabezpieczać, a wiarygodnych testów ciążowych on line jeszcze nie wymyślono. Tak możesz być w ciąży z tego co napisałaś bo ciężko zrozumieć ten potok znaków w twoim poście. Teraz już może być za późno ale po porodzie radzę zgłosić się do lekarza po stosowną antykoncepcje, a w czasie ciąży zacząć się edukować już na ten temat. 

Gość anka

Dziewczyny, dbajmy o siebie i się zabezpieczajmy, bo w końcu nie jest taki trudny dostęp do tej antykoncepcji a naprawdę po to ona jest żeby żebyśmy ją stosowali. Sama od kilku lat już przyjmuję tabletki vines i muszę powiedzieć że wcale nie wpływają jakoś negatywnie na mnie bo nie przytyłam ani nic, nawet czuję się dużo lepiej niż wcześniej

Gość ola

dokładnie

Gość Lilli

Zabezpieczaj się, bo każdy stosunek bez zabezpieczenia może skończyć się ciążą. Poza tym kontroluj swoje dni płodne, ja używam testera owulacji ze śliny afrodyta. Tani i szybki w użyciu, do tego ma wielkość szminki więc zawsze można go mieć przy sobie.