Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tacowieczniezla

Czuję się przygnębiona.

Polecane posty

Cześć. Mam 25 lat i nie mam przyjaciół. Nie mam z kim szczerze porozmawiać. Jestem w związku mamy dziecko i psa ale, partner twierdzi, że za często zawracam mu głowę głupotami. A ja bym chciała tylko czasem porozmawiać np, o tym co przed chwilą oglądaliśmy w tv. On ma znajomych jego telefon nieustannie dzwoni dostaje wiadomości od kolegów. Ja nie pracuje przed ostatnio rok miałam problemy zdrowotne przez co nie mogłam podpiąć się pracy a teraz czekamy aż syn pójdzie do przeczkola. Wychodzimy często na spacery chodzimy do jego matki, zabieramy dzieci(on ma jeszcze jedno) na różne festyny, ale mimo to ja czuję się samotna. Często sama chodzę do kina czy na zakupy. Miałam przyjaciółkę z którą przyjazilysmy się 15 lat ale nasze drogi się rozeszły. Wiele razy dostajemy propozycje by np, pójść gdzieś razem z kolegami mojego oni wezmą swoje dziewczyny. Jednak na propozycji się kończy. Partner zazwyczaj zapomina o tym albo nie mamy z kim zostawić dzieci. Chciałabym kogoś poznać ale boję się że gdy już się przywiarze do takiej osoby ona odejdzie i znów zostanę sama. Dodam, że nie mieszkam w mieście  w którym się wychowałam, więc odnowienie starych znajomości ze szkoły czy podwórka nie wchodzi w grę ja chcę się z kimś spotykać na spacer kawę czy imprezę a nie tylko przez internet.