Gość adada Napisano Lipiec 5, 2019 Cześć. Firma w Krakowie która zajmuje się produkcją mebli na wymiar, dokładnie chodziłoby mi o kuchnię, choć nie wykluczam też zamówienia umeblowania do innych pomieszczeń. Możecie doradzić kogoś konkretnego? Wysoka jakość materiałów, ciekawy dopasowany projekt, rozsądne warunki cenowe? Gdzie szukać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bert Napisano Lipiec 8, 2019 W Krakowie mam sprawdzoną markę Solarz (ich serwis -kuchniesolarz.pl). Robią meble różnego typu, i bardziej nowoczesne i klasyczne, jeśli chodzi o samą estetykę i projekt to można było się szybko dogadać. Wyrozumiałe, empatyczne podejście, nie musiałam po pięć razy tłumaczyć na jakim efekcie mi zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudka 0 Napisano Październik 6, 2022 Meble na wymiar to maksymalne wykorzystanie przestrzeni, firma Luvio z Warszawy - luviomeble.pl się tym zajmuje. I przy małych metrażach mieszkań jakie obecnie są w wielu miastach to może być dobry kierunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach