Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Facet nieszczęśliwy w małżeństwie

Polecane posty

Gość Gość

Czy facet będzie tkwił w małżeństwie nawet jak jest nieszczęśliwy, niespełniony seksualnie? Ma dzieci, dom, wysokie stanowisko w pracy, żonę, z którą się dogaduje, ale jest to życie poukładane, szare, nudne.

Gość Malinowy krem

Myślę że będzie. A jak pozna kogoś atrakcyjnego dla siebie to zrobi skok w bok. Tak to już jest w 95% przypadków 

Gość Mariola

Jakie to typowe. Większość ludzi wiedzie nudne, szare życie. Codzienne obowiązki  i rutyna zabijają namietność w wielu małżeństwach. A co to znaczy niespełniony seksualnie? Znudzony żoną bo jedna i ta sama czy po prostu dwójka ludzi niedopasowanych seksualnie, mających inne potrzeby, bo to robi wielką różnicę.  Tak to się niestety zaczyna a kończy często zdradą. Jak poza tym między ludźmi wszystko gra to trzeba spróbować wzniecić pożar na nowo....

Gość Gosc

żona jak nie potrafi spełnić sexualnie to mały problem w dzisiejszych czasach jest tyle chętnych kobiet że dla chcącego nie stanowi to żadnego problemu np w pracy są chętne koleżanki albo podczas pracy koleżanki 

Gość kociak
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

żona jak nie potrafi spełnić sexualnie to mały problem w dzisiejszych czasach jest tyle chętnych kobiet że dla chcącego nie stanowi to żadnego problemu np w pracy są chętne koleżanki albo podczas pracy koleżanki 

Jak bym była twoją żoną to też bym ci robiła skoki w bok , bo co to za sex z jednym i tym samym facetem, uczymy się takiego podejścia od facetów I SUPER ŚWIETNIE się przy tym bawimy. A jak bym była dziewczyną i o ile spełnił byś moje ogromne oczekiwania to po 1 numerku powiedziałabym ci               do          widzenia   !!!!!!

Koleżanki z pracy się bzyka bo nie stać facetów na znalezienie fajnej kobiety tylko się bzyka to co się kręci w pobliżu.

Gość kociak
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Czy facet będzie tkwił w małżeństwie nawet jak jest nieszczęśliwy, niespełniony seksualnie? Ma dzieci, dom, wysokie stanowisko w pracy, żonę, z którą się dogaduje, ale jest to życie poukładane, szare, nudne.

Gość kociak
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Powiem krótko , musiałbyś wszystko stracić np. żony nie ma , dzieci nie ma, a dom zabiera komornik 

i wierz mi wtedy byś powiedział byłem szczęśliwy tylko tego nie widziałem .............. wielu facetów to przerabiało i wcale mi ich nie szkoda  

podziękuj Bogu za to co masz i proś go żebys nie stracił tego co masz.........................

lub bzykaj się na boku lecz wierz mi kobiety róznią się głównie wyglądem , powodzenia

Gość Gosc
59 minut temu, Gość kociak napisał:

Powiem krótko , musiałbyś wszystko stracić np. żony nie ma , dzieci nie ma, a dom zabiera komornik 

i wierz mi wtedy byś powiedział byłem szczęśliwy tylko tego nie widziałem .............. wielu facetów to przerabiało i wcale mi ich nie szkoda  

podziękuj Bogu za to co masz i proś go żebys nie stracił tego co masz.........................

lub bzykaj się na boku lecz wierz mi kobiety róznią się głównie wyglądem , powodzenia

Żonka desperatka. Bzykaj na boku? 

Gość gość

MARIOLA  JESTES WOLNA 

Gość gość

MARIOLA JAK ... NIE DA TO PIES NIE WEZMIE 

Gość kociak
54 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Żonka desperatka. Bzykaj na boku? 

sie ma ,nie desperatka, po prostu realistka i nic na siłę , jeśli ma dostać zawał lub umrzeć z nudów lub jeszcze coś gorszego to niech bzyka na boku lub niech się rozwodzi , nie on jeden na świecie , żona sobie kogoś znajdzie i wszyscy będą szczęśliwi. A co żałujesz mu ?

Gość gość

pewnie niech wyrucha pół miasta mi to nie przeszkadza

Gość kociak
59 minut temu, Gość gość napisał:

MARIOLA JAK ... NIE DA TO PIES NIE WEZMIE 

Sorry jeśli pies bierze co się trafi i masz tu na myśli przenosnię wobec facetów to dziękuję codziennie Bogu że nie jestem facetem

Gość gość

pewnie niech zaliczy pól miasta albo i więcej 

Gość gość

czego tu żałować 

Gość Xxl
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

To bzykaj to co się rusza!!!

Gość Mariola
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

MARIOLA  JESTES WOLNA 

??? 🙄