Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31latek

Pytanie wyłącznie do kobiet. Czy to jest bardzo duży problem ?

Polecane posty

Gość Ola

Ja tam nie widzę w tym nic złego. Jak znajdziesz odpowiednią to też jej to nie będzie przeszkadzać.

Gość Pol
35 minut temu, Gość fak napisał:

0/10 - prowo faceta, nie znak kobiet ktore tak podchodza do tematow, przeciwnie kobietom impnuje jak facet chodzi nawet na dziffffki dla kobiet prawi to patologia

Brednie

Gość Kaska86
16 godzin temu, Gość geniusz napisał:

bedzie ciezko, naukowcy muwia ze facet ktury jest dobrym kochankiem ma przerobione ok 10 000 godz seksu, twuj przypadek jest ciezki, stad wiesz czemu kobiety nienawidza pawiczkuw i kochaja chamuw bo tak naprawde seks jest najwazniejszy w zyciu i slaby facet nie zapokoi jej i ona go znienawidzi

Naukowcy też mówią że jest coś takiego w j. Polskim jak "ó" 

Gość brednie

matko co wy tu wygadujecie, przeciez facet nei ma dzieci, nie ma negatywnych doswiadczen z kobietami - co potem tylko zle rzutuje na przyszly zwiazek -ma pieniadze cos widzial w zyciu, z tego co pisze jest normalny tylko niesmialy, wiec to jest olbrzymia zaleta

Gość brednie
32 minuty temu, Gość brednie napisał:

matko co wy tu wygadujecie, przeciez facet nei ma dzieci, nie ma negatywnych doswiadczen z kobietami - co potem tylko zle rzutuje na przyszly zwiazek -ma pieniadze cos widzial w zyciu, z tego co pisze jest normalny tylko niesmialy, wiec to jest olbrzymia zaleta

lepszy juz rozwodnik

Gość Jako

Kobieta powiem, że lepiej usłyszeć, że jest się pierwszą niż 50 czy nawet 10. Tylko nie na 1 czy 2 randce, ale jak związek już trochę trwa i się generalnie dobrze układa. 31 lat to świetny wiek dla mężczyzny, jeszcze wiele przed Tobą. Tylko nie fiksuj się na prawictwie, bo to nie prawictwo samo w sobie może być problemem, tylko wielkie halo i różne dziwne teorie, które do niego dorobisz. 

Gość introwertyk z wyboru ludzi
19 godzin temu, Jajko Pisanka napisał:

nie bardzo kupuję tą wymówkę, że byłeś "zajęty". Masa ludzi poświęca czas nauce i podróżowaniu, a nie zamykają się przez to na relacje z innymi. Więc moje pierwsze pytanie byłoby "jaka jest prawda i dlaczego kłamie"

No ja się nie zamykam na relacje z innymi, ale inni się zamykają na relacje ze mną, dlatego nie mam znajomych, o dziewczynie nie mówiąc...

Gość ola
33 minuty temu, Gość Jako napisał:

Kobieta powiem, że lepiej usłyszeć, że jest się pierwszą niż 50 czy nawet 10. Tylko nie na 1 czy 2 randce, ale jak związek już trochę trwa i się generalnie dobrze układa. 31 lat to świetny wiek dla mężczyzny, jeszcze wiele przed Tobą. Tylko nie fiksuj się na prawictwie, bo to nie prawictwo samo w sobie może być problemem, tylko wielkie halo i różne dziwne teorie, które do niego dorobisz. 

nie rozumię po co koumolwiek mówić o swojej przeszłości? Wg. mnie problem nie istnieje, autorze nie przejmuj się, to nie powod do wstydu !

Gość Lepszy

Prawniczek niż doświadczony z HIV, HPV czy chorobą weneryczną w pakiecie. 

Gość ouuu

auuu

Gość Mmmmm
2 godziny temu, Gość Lepszy napisał:

Prawniczek niż doświadczony z HIV, HPV czy chorobą weneryczną w pakiecie. 

W czym niby????

Gość smunto

smutno tak bez kobiet

Gość 31latek

Dziekuje za wszystkie wypowiedzi kobiet. Macie racje nie bede sie na tym skupial bo to faktycznie jest nic w porownaniu z jakas niecekawa przeszloscia, chociaz ten fakt sprawia ze ogolnie krepuje sie wstydze i czuje sie gorszy ze nie mam doswiadczen na tym polu.