Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31latek

Pytanie wyłącznie do kobiet. Czy to jest bardzo duży problem ?

Polecane posty

Gość Tutte
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Na kafe obrodziło prawiczkami, a to dopiero początek lipca. Żniwa w tym roku zapowiadają się więc obfite 😂

Plaga naprawdę... mój kolega też jest prawiczek I co gorsza dobrze mu się wiedzie dziwne to

Gość Lena

Obawiam się, że problem nie zawęża się do seksu, ale do osobowości raczej...Nie sposób oddzielić człowieka od uczuć, potrzeb, popędów, temperamentu...Nie wiem, czy to spora wada, ale z pewnością problem. Jeśli tak jest, jak jest, to, sądzę musisz z tym żyć, ale nie obnoś się, nie wyjaśniaj , nie tłumacz, o ile jestem w stanie zrozumieć małolata, to ni jak nie rozumiem dojrzałego człowieka, bo potrzeba bliskości, wreszcie współżycie z ukochaną osobą, to dopełnienie miłości, czyli nawet nie znasz smaku miłości. Żal mi Ciebie, tak zwyczajnie po ludzku, współczuję. Rozumiem, że byłeś zaganiany, ale ta droga życia-uczucia i ukochana osoba powinna iść równolegle do nauki, czy innych ważnych spraw. Powiem Ci, to bardzo uskrzydla. Wyszłam za mąż, kiedy miałam 22 lata, byłam wtedy na studiach, potem urodziłam dziecko i skończyłam z wyróżnieniem studia, więc nie mów mi, że nie miałeś czasu, czy jakieś tam inne duperele... Masz głębszy problem, ale to kwestia dla psychologa, a może nawet terapeuty. Pozdrawiam i życzę poukładania sobie wszystkiego, kobieta może bardzo wiele zmienić w Twoim życiu, więc życzę, byś poznał i pokochał, a reszta przyjdzie sama.😪

Moim zdaniem to nie jest problem : ) 

w ogóle tak tego nie odbieram...

Gość dssdds

Spoko,  wszystko przed Tobą. Mam radę: oruchaj się dobrze, pochodz trochę na ..., poruchaj typiary z portali randkowych, nabędziesz wprawę a pozniej łatwiej Ci będzie z kobietami. Uwierz mi. Musisz złapać doswiadczenie.

Gość Monika
1 godzinę temu, Gość Prawy napisał:

Sorki, ale zupełnie nie rozumiem co chcesz mi wmówić. Jakąś chorobę, lęki czy co? Zresztą co mogłoby mnie spotkać fajnego? Ja nikogo już nie chcę. Chcę sobie tylko żyć w spokoju bez szykan z powodu swego samotnego życia z prawictwem w pakiecie.

No masz lek przed osmieszeniem.

To jest tylko moja opinia wynikajaca z tego co napisales.

Nie upieram sie, ze jest zgodna z prawda, byc moze nie.

Mimo wszystko mam nadzieje, ze cos Cie jednak fajnego spotka i tego Ci zycze :)

Wszystkiego dobrego :)

Gość Gość

A co dobrego może jeszcze takiego pråvika spotkać? Na co komu taki stary jemioł? Facet bez doświadczenia w tym wieku nie nadaje się już do niczego.

Gość Monika
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co dobrego może jeszcze takiego pråvika spotkać? Na co komu taki stary jemioł? Facet bez doświadczenia w tym wieku nie nadaje się już do niczego.

Ja wierze, ze moze.

Ty masz prawo myslec inaczej.

Gość 31latek

Widzę, że jest jednak duża liczba negatywnych opinii ze str. kobiet.

Cieszę się ,żę założyłem ten temat, bo daje on pewien przekroj myślenia wśród populacji płci żeńskiej na ten temat, potwierdza też moje obawy, lepiej nie będę nic mówił, raczej nie będę szukać miłości bo już za późno tylko poszukam przelotnych relacji, bo w takim np związku musiałbym z czasem opowiedzieć kobiecie moją historię, czego nie chcę, a kłamać też nie potrafię

Gość Gość
15 minut temu, Gość 31latek napisał:

Widzę, że jest jednak duża liczba negatywnych opinii ze str. kobiet.

Cieszę się ,żę założyłem ten temat, bo daje on pewien przekroj myślenia wśród populacji płci żeńskiej na ten temat, potwierdza też moje obawy, lepiej nie będę nic mówił, raczej nie będę szukać miłości bo już za późno tylko poszukam przelotnych relacji, bo w takim np związku musiałbym z czasem opowiedzieć kobiecie moją historię, czego nie chcę, a kłamać też nie potrafię

Nie sugeruj się tym co tu piszą. Tu akurat jest dużo trolli. 

Gość 31latek
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie sugeruj się tym co tu piszą. Tu akurat jest dużo trolli. 

Myślę, że realnie sytuacja wcale nie jest lepsza.

Gość Lola114

No nie, to dla kobiet moze byc odstraszajace. Na poczatku nie mow nic. W seksie z kazda odoba jest inaczej, I tak sie trzeba docierac od poczatku. Po jakims czasie mozesz powiedziec, wtedy I tak nie bedzie mialo znaczenia.

Gość gość

Po co w ogóle brać się za baby będąc starym prawiczkiem? Przecież to nie ma sensu. Mało w życiu kłopotów żeby sobie jeszcze dodawać kolejne?

Gość Gosc

Jestem kobietą,  mam 36 lat

Życie nauczyło mnie jednego, nie mów o wszystkim! Nie musisz kłamać,  wystarczy powiedzieć że nie chcesz na ten temat rozmawiać. Masz do tego prawo , każda inteligentna babka uzna że jesteś niesamowicie taktowny,  bo nie opowiadasz o byłych partnekch .

Sama raz po uszy zakochana, usłyszałam że jestem jego 42 kobietą! To był szok! Wolałabym usłyszeć,  że jestem pierwsza....

Gość 31latek
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jestem kobietą,  mam 36 lat

Życie nauczyło mnie jednego, nie mów o wszystkim! Nie musisz kłamać,  wystarczy powiedzieć że nie chcesz na ten temat rozmawiać. Masz do tego prawo , każda inteligentna babka uzna że jesteś niesamowicie taktowny,  bo nie opowiadasz o byłych partnekch .

Sama raz po uszy zakochana, usłyszałam że jestem jego 42 kobietą! To był szok! Wolałabym usłyszeć,  że jestem pierwsza....

No dobra, ale z Twojego wpisu wynika ze jakbym powiedzial ze jest moją pierwszą to wyszło by na dobre?? a piszesz - żeby nie mowić w 1 zdaniu .... wiec?

Gość Ania
4 godziny temu, Gość Natka napisał:

Wydaje mi sie, że w ogóle nie musisz poruszać tego tematu. C

Pytanie czy chcesz seksu przypadkowego czy z uczucia?  Bo jeśli to drugie to myślę że możesz z czasem powiedzieć i jeśli tak kobieta ma coś w głowie to nie będzie dla niej nic złego

Szczerze w ogóle nie widzę w tym nic nie tak

Zgadzam się z tym w 100procentach. Więc szukaj tej wymarzonej😉

Gość lezaczek fee

hohoho

Gość Zdegustowany

NIE RÓB TEGO.

Jako mężczyźni najchętniej chcielibyśmy pannę najlepiej nieśmiganą, "czystą", chcielibyśmy być tymi jedynymi - zdobywcami. Nie jest przyjemnie zdobywać szczyt, który może zdobyć wręcz każdy. 

Kobiety podchodzą do tego kompletnie inaczej. Dla nich mężczyzna, który sobie wcześniej nie poużywał to jest dziwny okaz, dziwak, coś jest z nim w końcu nie tak, że tak się stało. Im nie wolno takich rzeczy mówić, bo wzbudzisz w nich podświadome uczucie obrzydzenia, które będzie wręcz nie do kontrolowania. Reakcja wręcz bezosobowa. 

Yin i yang, jako płcie jesteśmy przeciwieństwami.

Powtarzam, nie rób tego. Poza tym widać spore nieogarnięcie psychiczne, skoro zastanawiasz się nad faktem, że napęczniały krwią organ, wprowadzasz do napęczniałej krwią waginy i robisz z tego wielkie halo.

braciasamcy.pl  < -- polecam, zanim nie przegrasz życia.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość 31latek napisał:

No dobra, ale z Twojego wpisu wynika ze jakbym powiedzial ze jest moją pierwszą to wyszło by na dobre?? a piszesz - żeby nie mowić w 1 zdaniu .... wiec?

Moim zdaniem mówiąc na początku możesz sobie zaszkodzić,  nie znasz kobiety, nie wiesz jak zareaguje.

Jeśli będziesz w stałym związku,  wcześniej czy później padnie tego typu pytanie.... I może będziesz chciał powiedzieć prawdę. Jeśli tak będzie, lepiej usłyszeć że jest się pierwszą już 50:/

Gość Gosc

Moim zdaniem mówiąc na początku możesz sobie zaszkodzić,  nie znasz kobiety, nie wiesz jak zareaguje.

Jeśli będziesz w stałym związku,  wcześniej czy później padnie tego typu pytanie.... I może będziesz chciał powiedzieć prawdę. Jeśli tak będzie, lepiej usłyszeć że jest się pierwszą już 50:/

Gość xxx

mnie by to podniecało 🙂  ze jestes prawik, a za inne baby nie odpowiadam, nie jestem z ich galaktyki 

Gość xxx

mnie by to podniecało   ze jestes prav, a za inne baby nie odpowiadam, nie jestem z ich galaktyki 

Gość xxx

zależy od poziomu istoty z którą się spotykasz, czy zwykła kokoszka czy bardzo świadoma i rozwinięta czy prymitywna, wyczujesz raczej 

Gość 31latek

najlepiej było by poznać dziewicę i wtedy nie było by takich problemów, z tym że szanse są nikłę

Gość fak

najlepiej było by poznać dziewicę i wtedy nie było by takich problemów, z tym że szanse są nikłę

ale pipka

Gość Gość Gość

Dlaczego tutaj się gnoi prawiczków?

Gość fak
2 minuty temu, Gość Gość Gość napisał:

Dlaczego tutaj się gnoi prawiczków?

bo to patologia, prawiczki po 30tce to patologia !

Gość Gość
13 godzin temu, Gość hehehehehehe napisał:

z pewnoscia nie dla kobiet 🙂

Właśnie, dla kobiet. Zawsze pytałam facetów ile bab mieli, jak więcej niż dwie to nara, randki nie było ( byli za młodzi na więcej niż dwie, czyli puszczali się). Ja miałam dwóch, prawiczka i z nim kilka lat zwiazku i męża, który też miał jeden związek przede mną. Brzydzi mnie rozwiązłość. 

Gość Gość
15 minut temu, Gość fak napisał:

bo to patologia, prawiczki po 30tce to patologia 

Bez przesady. Jeśli taki prawiczek nikomu nie robi krzywdy, dlaczeg ma być nazywany patologią?

Gość fak
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Właśnie, dla kobiet. Zawsze pytałam facetów ile bab mieli, jak więcej niż dwie to nara, randki nie było ( byli za młodzi na więcej niż dwie, czyli puszczali się). Ja miałam dwóch, prawiczka i z nim kilka lat zwiazku i męża, który też miał jeden związek przede mną. Brzydzi mnie rozwiązłość. 

0/10 - prowo faceta, nie znak kobiet ktore tak podchodza do tematow, przeciwnie kobietom impnuje jak facet chodzi nawet na dziffffki dla kobiet prawi to patologia

Gość 31latek
13 godzin temu, Gość Lena napisał:

Obawiam się, że problem nie zawęża się do seksu, ale do osobowości raczej...Nie sposób oddzielić człowieka od uczuć, potrzeb, popędów, temperamentu...Nie wiem, czy to spora wada, ale z pewnością problem. Jeśli tak jest, jak jest, to, sądzę musisz z tym żyć, ale nie obnoś się, nie wyjaśniaj , nie tłumacz, o ile jestem w stanie zrozumieć małolata, to ni jak nie rozumiem dojrzałego człowieka, bo potrzeba bliskości, wreszcie współżycie z ukochaną osobą, to dopełnienie miłości, czyli nawet nie znasz smaku miłości. Żal mi Ciebie, tak zwyczajnie po ludzku, współczuję. Rozumiem, że byłeś zaganiany, ale ta droga życia-uczucia i ukochana osoba powinna iść równolegle do nauki, czy innych ważnych spraw. Powiem Ci, to bardzo uskrzydla. Wyszłam za mąż, kiedy miałam 22 lata, byłam wtedy na studiach, potem urodziłam dziecko i skończyłam z wyróżnieniem studia, więc nie mów mi, że nie miałeś czasu, czy jakieś tam inne duperele... Masz głębszy problem, ale to kwestia dla psychologa, a może nawet terapeuty. Pozdrawiam i życzę poukładania sobie wszystkiego, kobieta może bardzo wiele zmienić w Twoim życiu, więc życzę, byś poznał i pokochał, a reszta przyjdzie sama.😪

Myślę, że Twoj komentarz jest bardzo subiektywny, nie każdy trafia na miłość, pozatym są dziedziny życia tak absorbujące, żę naprawdę nie ma czasu na nic innego, a nawet jak jest to człowiek nie ma energii psychicznej aby się z kimś spotkać i woli sobie np obpoczać chwilke gdzieś samotnie.

Pozatym nie każdy chce mieć dzieci i życie dla innych czy dla rodziny nie dla każdego jest celem życia i tym co napędza. Dla mnie ogólnie nie było to najważniejsze, a na pewno posiadanie dzieci w wieku 20 paru lat, teraz co prawda jestem już za stary na rodzinę, ale widocznie dzieci nigdy nie chciałem mieć - teraz nie chce na pewno.