Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak reagowac na chamstwo?

Polecane posty

Gość Gość

Od miesiaca pracuje w nowej firmie...To moja 2 praca w życiu. Wcześniejsza praca była fajna, spędziłam w niej 7lat...Niestety musialam znalezc cos nowego. I sie zaczelo...w nowej pracy staralam sie byc mila, nie szukac konfliktow, do kazdego podchodzilam z usmiechem na ustach...W zamian za to, widze ze ludzie próbują wejsc mi na glowe, sa chamscy, gdy pytam o cos dotyczacego pracy slysze jedynie chamskie slowa typu : zapytaj szefa, ja nie jestem od tego by ci pomagać. Slyszalam już plotki na swój temat...Nie jestem osobą konfliktowa, a widzę że ludzie starają się mnie w ten konflikt wciągnąć...Jak na to wszystko reagować? 

Gość Gosc

Nie dawaj się sprowokować. Reaguj z uśmiechem na wszystko.

Gość degzjedew

JESTES KOBIETA KOBIETYZ ZROBILY MNIE PRAWICZKIEM NIE POMOGE I TEZ SIE USMIECHALY

Gość Gość

Jak ma reagowac z usmiechem na chamstwo? Widocznie czują zagrożenie z twojej strony dlatego tak się zachowują. 

Gość pisalem ze polska

pisalem ze polska to patologia ja znikam z tego patologicznego chorego kraju 

Gość pisalem ze polska

trafilas poprostu na ludzi chorych psychcznie jestes na wolnosci nie zapominaj sie 

Gość gość

Na pewno nie gniewem to rozbawi agresora w pracy, przychodzi czas kiedy to on sie ciebie o coś zapyta uśmiechnij sie i powiedz spadaj