Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam dość mojej siostry! Co robić?!

Polecane posty

Gość Gość

Mam 19,5 roku. Sprawa jest tego typu, że się mnie czepia o byle co, mówi czemu jem rogaliki na śniadanie, przecież nie lubię kanapek to co mam jeść innego. Albo czemu noszę soczewki a nie okulary, przecież bez okularów mam bardziej okrągła buzię, co z tego, przecież całe życie nie będę nosić okularów, mówię co cię to obchodzi, a ona załamana. Albo kiedyś na weselu gadam sobie z ciocią i do ucha szepnęła mi nie drecz przecież tylko gadałam z ciocią to co głupiego albo jak ciocia będzie siedzieć koło ciebie to jej nie zagaduj. Czepia się mnie też o to, dlaczego ciągle mówię przepraszam nawet jak nie słychać odruchów, do tej pory mówiłam się mnie nie czepiała, albo o kimś jest rozmowa to zdarza się, że gadam, że ten ma tyle lat, że urodził się w tym miesiącu, a ona na to jeszcze mówisz, że kiedy się urodził, co z tego, powinna się cieszyć, że mam dobrą pamięć do dat urodzin, a nie się załamywać, a poza tym ciocia wujek czy któryś kuzyn to by się ucieszyli, że ja wszystko pamiętam. Albo mówiła jak potańczyłam w kółku z kimś, że mam więcej nie podchodzić do tych osób, co z tego, jest impreza, trzeba się bawić z kimś się chce nie? CO TO ZNACZY?! 13 LAT STARSZA TO MA MNIE WYCHOWYWAĆ?! Marzę tylko o tym, że jak mnie przyjmą na studia to będzie święty spokój