Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słuchajcie

Każdy bogaty, znany facet ma młodszą, piękną insta girl

Polecane posty

Gość Biu
3 godziny temu, Gość 8382 napisał:

Bo może te żony są piękne w twoim skrzywionym odczuciu , facetom się podoba co innego niż tobie madralino za 2 zł, ty powiesz że Magdalena Mielcarz jest piękna a facet np fantazjuje o ślicznej słodkiej japonce, dla większości facetów anegelina jolie to szkarada a kobiety ja chwala

Faceci to proste organizmy, właściwie większość kobiet też... 😌

Dziś każda kobieta pochwali Brigitte Bargot za urodę natomiast mężczyźni będą się krzywić, bo jest zwyczajnie stara. Tyle w tym temacie. Gdyby była znowu młoda (Tak jak Angelina) każda baba mowiła by, że brzydka, natomiast każdy facet krztusił by się śliną cieknącą mu do gęby na samą myśl... 😉

Gość Biu
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Gdyby tylko wygląd się liczył to piękne kobiety nie byłyby zdradzane . Ile de hehe śmieszne..żenada.

Mężczyzna,  który zdradza zdradzi i piękną i brzydką, po prostu chce seksu z inną.  To samo tyczy się kobiet. 

4 godziny temu, Gość 83838 napisał:

Atrakcyjna baba to zdrowe silne potomstwo , ale też ryzyko że inni ja będą chcieli pukac więc faceci biorą co jest 

Hahaha to jest najbardziej żenujący argument pod słońcem,  faceci są w stanie pójść do łóżka z koorfą osiedlową tylko ze względu na to, że jest piękna,  nie ważne ilu gości ją zaliczyło ważne,  że mogli posiąść jej ciało. Natomiast nie mów mi, że robili to po to, by mieć wspaniałe potomstwo😉😂😂😂 -ten argument to szczyt obłudy, bo nie wybierają pięknych kobiet ze względu na potomstwo, a po to by zaspokoić swe najbardziej wyuzdane fantazje 😉

No bo który, chce mieć dziecko z koorfą? Choćby piękną? 

Gość Beta

Warto dodać, że facet alfa zawsze bierze młodszą,  a beta bierze, jak leci. 

Gość ...
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Właśnie o tym było już tu pisane że mężczyzn nie obchodzą inne aspekty niż łóżkowe. Nic nowego.

Goovno prawda. Mnie w ogóle nie obchodzą aspekty łóżkowe.

Gość Gość

Ogólnie to piłkarze to tępaki, więc lecą na zrobione lalunie.

A Elon Musk jest przystojny. Fakt, mógłby trochę schudnąć, ale ona raczej nie ma czasu na takie trywialne rzeczy. Na niektórych zdjeciach widać, że nawet porządnie się nie wysypia. No i też był w związku z Grimes, a ona typową pięknością nie jest. Poznał ją przez twittera, gdzie chciał napisać żart związany ze sztuczną inteligencją, na który podobno sam wpadł. A się okazało, że ona wcześniej go wymyśliła i opublikowała.

Bill Gates i Mark Cukrowagóra mają przecież normalnie wyglądające, ale za to inteligentne żony.

Gość Onsam

Zupa instant - mowi Wam to cos?

Gość NIET
3 godziny temu, Gość Onsam napisał:

Zupa instant - mowi Wam to cos?

NIE

Gość Onsam
1 minutę temu, Gość NIET napisał:

NIE

Sztuczna, udajaca prawdziwą

Gość Gość
11 godzin temu, Gość ... napisał:

Ale ty masz coś z garem ogólnie i jesteś niemeski. Poza tym każdy präwik tak gadał dopóki nie zarūchal i nikt na poważnie nie bierze tych ckliwych Gądek chyba że się z koniem na łeb zamienił.

Gość Gość
11 godzin temu, Gość ... napisał:

Ale ty masz coś z garem ogólnie i jesteś niemeski. Poza tym każdy präwik tak gadał dopóki nie zarūchal i nikt na poważnie nie bierze tych ckliwych Gądek chyba że się z koniem na łeb zamienił.

Gość ...
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ale ty masz coś z garem ogólnie i jesteś niemeski.

Mylisz się.

3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Poza tym każdy präwik tak gadał dopóki nie zarūchal

Być może. Ale ja nie jestem każdy. Dla mnie seks bez uczuć nie istnieje.

Gość Bioom
3 godziny temu, Gość ... napisał:

Mylisz się.

Być może. Ale ja nie jestem każdy. Dla mnie seks bez uczuć nie istnieje.

Jesteś demiseksualny.

Gość Candy

Lewandowski i Lewandowska, zazdrościcie jej czy jemu?

Gość uppp

Gość BoTak

Ciekawe jest to, że faktycznie to ludzie sukcesu dobierają sobie partnera. Więc, kto ma wyższą pozycję społeczną ten wygrywa

Gość asddd
Dnia 15.07.2019 o 16:47, Gość BoTak napisał:

Ciekawe jest to, że faktycznie to ludzie sukcesu dobierają sobie partnera. Więc, kto ma wyższą pozycję społeczną ten wygrywa

No tak przykład Grabowski lub Tede

Gość Gościówa
Dnia 9.07.2019 o 12:25, Gość Candy napisał:

Lewandowski i Lewandowska, zazdrościcie jej czy jemu?

Jej, bo ma fajne ciuchy :D Jemu nie zazdroszczę,  bo nie zazdroszczę facetom.😉

4 godziny temu, Gość asddd napisał:

No tak przykład Grabowski lub Tede

2 Shreki. Też mi sukces.😆🐸🍃

Gość Thg
4 godziny temu, Gość Gościówa napisał:

Jej, bo ma fajne ciuchy 😄 Jemu nie zazdroszczę,  bo nie zazdroszczę facetom.😉

2 Shreki. Też mi sukceHhhhgs.😆🐸🍃

Shrek, ale młode du.py mają 

Gość AST

Albo taki Cristiano Ronaldo, widział go ktoś z starszą lub brzydszą? Albo Messi, nawet on ma piękną żonę. 

Gość WOW
25 minut temu, Gość AST napisał:

Albo taki Cristiano Ronaldo, widział go ktoś z starszą lub brzydszą? Albo Messi, nawet on ma piękną żonę. 

Ale mnie ta od Messiego -- Antonella Roccuzzo podnieca

Gość ncvjxm

Ta Celia Jaunat to nie jest wcale taka piękna. Fakty są takie, że:

1) Jest bardzo zrobiona.

2) Ma styl na straszną seksówę. Podkreśla chyba wszystkie atuty na raz, ale w stylu: na seksówę. Można też inaczej, subtelniej. W normalnym otoczeniu, np. wśród pracowników umysłowych kobiety tak się nie seksualizują, bo i trudno się wtedy myśli, i bardzo rozprasza się innych. Podkreśla się jeden, może parę, ale nie wszystkie naraz. Napewno nie równocześnie: krótka spódniczka; bardzo opięta spódniczka; buty za kolana; szpile; bardzo obcisła góra,  z wielkim dekoltem; długie,  rozpuszczone, ułożone włosy; odsłonięte nadgarski; zegarek z dużą tarczą; zegarek błyszczy się ile wlezie- rodzaj biżuterii przecież świadczy o okazji. A jeśli tak, to wiadomo, że jest się wtedy zrobioną:) I nie ma w tym nic złego.

Dowód:

https://www.google.pl/search?q=Celia+Jaunat&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjC5b62w8DjAhURPFAKHeHpCFsQ_AUIESgB&biw=1168&bih=621#imgrc=oMC7inHWH_N0bM:

Zasłoniła dekolt, od razu wygląda normalnie.:D

W taki sposob na seksówę to i ja potrafię się zrobić. Raz tak sobie eksperymentowałam z podkreślaniem wszystkich atutów naraz, to pierwszy kolega, którego spotkałam wysiadając z autobusu, do mnie zgadał i powiedział, że żałuje, że nie jedziemy w to samo miejsce xD A wcześniej niewiele do mnie się odzywał:D

Gość Gościówa
20 minut temu, Gość ncvjxm napisał:

Ta Celia Jaunat to nie jest wcale taka piękna. Fakty są takie, że:

1) Jest bardzo zrobiona.

2) Ma styl na straszną seksówę. Podkreśla chyba wszystkie atuty na raz, ale w stylu: na seksówę. Można też inaczej, subtelniej. W normalnym otoczeniu, np. wśród pracowników umysłowych kobiety tak się nie seksualizują, bo i trudno się wtedy myśli, i bardzo rozprasza się innych. Podkreśla się jeden, może parę, ale nie wszystkie naraz. Napewno nie równocześnie: krótka spódniczka; bardzo opięta spódniczka; buty za kolana; szpile; bardzo obcisła góra,  z wielkim dekoltem; długie,  rozpuszczone, ułożone włosy; odsłonięte nadgarski; zegarek z dużą tarczą; zegarek błyszczy się ile wlezie- rodzaj biżuterii przecież świadczy o okazji. A jeśli tak, to wiadomo, że jest się wtedy zrobioną:) I nie ma w tym nic złego.

Dowód:

https://www.google.pl/search?q=Celia+Jaunat&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjC5b62w8DjAhURPFAKHeHpCFsQ_AUIESgB&biw=1168&bih=621#imgrc=oMC7inHWH_N0bM:

Zasłoniła dekolt, od razu wygląda normalnie.:D

W taki sposob na seksówę to i ja potrafię się zrobić. Raz tak sobie eksperymentowałam z podkreślaniem wszystkich atutów naraz, to pierwszy kolega, którego spotkałam wysiadając z autobusu, do mnie zgadał i powiedział, że żałuje, że nie jedziemy w to samo miejsce xD A wcześniej niewiele do mnie się odzywał:D

Jak każda dziewczyna z instagrama.🙂😉 aczkolwiek wychodzę z założenia,  że każdy powinien być taki jaki chce być. Wiem tylko jedno, właśnie tak zrobione kobiety, tzn. "na seksówę?"😁 są najbardziej zazdrosne, gdy w otoczeniu znajdzie się kobieta seksowna naturalnie,  bez skąpych ciuchów i wyszukanych dodatków, a jednak skupiająca na sobie uwagę większości osób. 

Istnieje różnica między zaplanowanym wzbudzaniem pożądania, a wzbudzaniem podziwu.😉 

Gość bbbbbcvx

No i jeszcze koszulka koniecznie wsadzona w spódniczkę, tak żeby podkreślić talię!:D I najlepiej okulary we włosach, które się błyszczą:D Znam to, testowałam:D

Gość bdfjgcfg

Cd.: Adidasy, trampki na lato- tylko białe. Sesese....

Autorko, słuchaj moich rad, zrób się też:D

Gość bdfjgcfg

Sandra Gutkowska wygląda jednak bardzo, bardzo mocno ponad przeciętną, jak nie odsłania wszystkich możliwych atutów naraz.

Gość Gość

Myślę,  że Celia Junak to ładna kobieta, ma pięknie wyrzeźbione ciało, z tym, że nie podoba mi się jej styl.

Brakuje jej klasy. Ubiera się za miliony,  a jednak tanio.😀

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Myślę,  że Celia Junak to ładna kobieta, ma pięknie wyrzeźbione ciało, z tym, że nie podoba mi się jej styl.

Brakuje jej klasy. Ubiera się za miliony,  a jednak tanio.😀

Przykładowo, mega piękna Megan Fox (przed tym jak jej twarz zaczęła przypominać maskę z wosku) zawsze ubierała się super seksownie, a jednak z dużą dozą klasy...

I to jest ta różnica 😉

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Kobiety bogatych facetów są piękne, bo oni ładują w nie mnóstwo kasy. Taka Lewandowska dla przykładu, wystarczy spojrzeć jak nie miała kasy jak wyglądała. Wszystkie tzw. "instagirl" to stae klientki gabinetów medycyny estetycznej, kosmetyczek, fryzjerów itp. A zdjęcia dodatkowo są retuszowane przez różne aplikacje. A jak facet nie inwestuje w kobietę, to ma to co ma 🙂

Gość bdfjgcfg
6 minut temu, Gość xxxxxxxxxxxxxxxx napisał:

Taka Lewandowska dla przykładu, wystarczy spojrzeć jak nie miała kasy jak wyglądała

Oj nie dokońca. Niektóre kobiety dopiero z czasem się wyrabiają, bo muszą potestować w czym im jest dobrze, a w czym źle. Jeśli są biedniejsze, wyrabiają się później:) A te bardzo biedne i zabiegane mogą nie wyrobić się wcale.

Często też jest tak, że jak się np. źle zetnie włosy, to ktoś życzliwy podpowie, jakie ścięcie będzie lepsze. Co dwie głowy, to nie jedna!

Gość Gość
5 minut temu, Gość xxxxxxxxxxxxxxxx napisał:

Kobiety bogatych facetów są piękne, bo oni ładują w nie mnóstwo kasy. Taka Lewandowska dla przykładu, wystarczy spojrzeć jak nie miała kasy jak wyglądała. Wszystkie tzw. "instagirl" to stae klientki gabinetów medycyny estetycznej, kosmetyczek, fryzjerów itp. A zdjęcia dodatkowo są retuszowane przez różne aplikacje. A jak facet nie inwestuje w kobietę, to ma to co ma 🙂

Nie chodzi tylko o to na co można sobie pozwolić, bo np. Celine Dion sama zarobiła miliony, a w dodatku wyszła za mąż za jakiegoś szejka i co? Nadal wygląda jak wygląda. Kasa to tylko połowa. Reszta zależy od genów. Tak samo Anna Lewandowska, która jest urocza, zadbana i jest ładna, bo przecież nie można powiedzieć,  że jest brzydka, jednak nigdy nie będzie żadną pięknością w typie Adriany Limy itp. Większość wyglądu zależy od genów. Ciuchy to też nic wielkiego, bo można je zmienić w 5 minut.

Celia nie robi na mnie wrażenia ponieważ z twarzy przypomina mi co trzecią Włoszkę... natomiast do prawdziwie pięknej Włoszki na prawdę jej daleko.