Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słuchajcie

Każdy bogaty, znany facet ma młodszą, piękną insta girl

Polecane posty

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Żona Krychowiaka wygląda jak gwiazdka wenezuelskiej telenoweli i mimo to, że jest zadbana i efektowna, na mnie nie robi w ogóle wrażenia. Nie podoba mi się,  gdy kobieta codziennie nosi na sobie 3 kilo tapety, ale oczywiście to tylko mój gust. Daleko jej np. do takich piękności jak Ida Nowakowska czy młoda Edyta Górniak...;) To jest prawdziwa różnica w klasie urodowej.

Nie znasz się.

Gość ahahhhahah
36 minut temu, Gość ahahaha napisał:

Demi Moore i Ashton Kutcher, tylko Ashton jej zasadził kopa i poszedł do młodej, slicznej Kunis
Małgorzata Szumowska i Mateusz Kościukiewicz przykład też bez sensu, bo on na niej robi karierę

Eva Mendes i Ryan Gosling Ryan już nią nie jest
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas co jak co,a le catherine jest piekna niezaleznie od wieku

Anna Dereszowska z partnerem to samo ona ma hajs on nie

tak, tak, bo ty wiesz na pewno dlaczego ktoś z kim jest 😄 te młode/ładne też często wiążą sie ze sredniakami/staruchami tylko dla kasy albo dla fejmu np. te co związują się z młodym królikowskim, co rok ma inną, one są z nim jedynie dla sławy, co widać od razu - popokazuja się z nim na pudelkach, instagramach itd. a potem rzucają 

wieniawa czy lisowa też sie zwiazaly z tymi sławnymi muzykami dla fejmu, a wiadomo, ze i tak niedlugo kopną ich w doope 😄 

"Anna Dereszowska z partnerem to samo ona ma hajs on nie" - to mnie najbardziej rozwaliło 😄 przeciez w twoich przykladach, te kobiety zwiazaly sie z nimi TYLKO  z powodu kasy 😄 czyli jak facet wiaze sie z bogatsza kobieta to leci na kase, ale jak kobieta wiaze się z z milionerem to rozumiem, ze nie leci tylko na jego kase? 😄  😄😄  

"

Gość Pique

A mnie się podoba Shakira, chciałbym ją wylizać tam na dole

Gość 83838
2 godziny temu, Gość życie w iluzji napisał:

bo ci faceci KUPUJĄ sobie zabawke, to jest u nich chora konkurencja, po co takiemu facetowi ładna baba? Po to że to ma być trofeum, aby inni mu zazdrościli i gratulowali "zdobyczy". Chcesz być też rzeczą dla jakiegoś "bogacza"?  ci faceci żyją w iluzji, a tak naprawde oprócz kasy nic realnego nie mają, wszystko udawane..... kasa w sumie to też iluzja.

Pozatym "ladna" nie znaczy dobra i odpowiednia partnerka życiowa, a częściej jest to tylko pijawka i pasożyt.

Milionerzy potrafią robić kase ale nie potrafią wybierać kobiet.... często te układy kończą się rozwodawmi i taka  "laska" zabiera naiwniakowi połowe majątku. 

Bogaci mają przerąbane, bo nigdy nie doświadczą miłości czy prawdziwego uczucia, bo laski tylko lecą na ich status i fame. Przykre takie życie.

Ale rozwscieczona femina ujada, bo każda piękna to najgorsze zło lewus i pasożyt xD a nawet gdyby to te piękne laski nawet jak nie pracują to umieją zadbać o faceta w inny sposób, łóżkowy emocjonalny a ty przyniesiesz 2000 marnej wypłaty i myślisz że świat uroatowałas xD

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 83838 napisał:

Ale rozwscieczona femina ujada, bo każda piękna to najgorsze zło lewus i pasożyt xD a nawet gdyby to te piękne laski nawet jak nie pracują to umieją zadbać o faceta w inny sposób, łóżkowy emocjonalny a ty przyniesiesz 2000 marnej wypłaty i myślisz że świat uroatowałas xD

Właśnie o tym było już tu pisane że mężczyzn nie obchodzą inne aspekty niż łóżkowe. Nic nowego.

Gość Swetlana
2 godziny temu, Gość życie w iluzji napisał:

bo ci faceci KUPUJĄ sobie zabawke, to jest u nich chora konkurencja, po co takiemu facetowi ładna baba? Po to że to ma być trofeum, aby inni mu zazdrościli i gratulowali "zdobyczy". Chcesz być też rzeczą dla jakiegoś "bogacza"?  ci faceci żyją w iluzji, a tak naprawde oprócz kasy nic realnego nie mają, wszystko udawane..... kasa w sumie to też iluzja.

Pozatym "ladna" nie znaczy dobra i odpowiednia partnerka życiowa, a częściej jest to tylko pijawka i pasożyt.

Milionerzy potrafią robić kase ale nie potrafią wybierać kobiet.... często te układy kończą się rozwodawmi i taka  "laska" zabiera naiwniakowi połowe majątku. 

Bogaci mają przerąbane, bo nigdy nie doświadczą miłości czy prawdziwego uczucia, bo laski tylko lecą na ich status i fame. Przykre takie życie.

Ja jestem biedna a mam bardzo bogatego faceta i go kocham a on mnie , jest 3 lata starszy więc żaden stary dziad, kochamy się i jesteśmy szczęśliwi a to że ktoś mówi że poleciałam na kase to ból doopienie brzydkich raszpli, które pokonczyly jakieś najgorsze studia dla ameb i myślą że teraz zasługują na księcia z bajki i piszą zawistne tematy " dlaczego bogaty poleciał na taka i taka a nie mnie wykształcona bla bla " bo facetowi nie zależy na twoich 2000 tyś zarobionych w biurze tylko woli mieć seks z atrakcyjna uczuciowa kobieta,która o niego zadba a nie będzie siedzieć 8 godzin w jakimś biurze żeby przynieść grosze a jego ganiac do zmywania gotowania bo "ona też pracuje "

Gość Swetlana
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Właśnie o tym było już tu pisane że mężczyzn nie obchodzą inne aspekty niż łóżkowe. Nic nowego.

Tak samo jak można powiedzieć że facet bierze brzydka , żeby mieć pewność że żaden jej nie tknie i żeby mu pomagała utrzymywać dom bo samemu za drogo i trzeba znaleźć frajerke

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Swetlana napisał:

Tak samo jak można powiedzieć że facet bierze brzydka , żeby mieć pewność że żaden jej nie tknie i żeby mu pomagała utrzymywać dom bo samemu za drogo i trzeba znaleźć frajerke

Do siebie za bardzo wzięłaś. To że i takie są przypadki nie znaczy że to reguła. 

Gość Swetlana
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Do siebie za bardzo wzięłaś. To że i takie są przypadki nie znaczy że to reguła. 

Ale to prawda wielu facetów mówi " wynajmę mieszkanie dopiero jak będę mieć laske bo samemu się nie opłaca " to już bym bardziej powiedziała,że raczej te utrzymanki są bardziej kochane , bo muszą świadczyć seks za mieszkanie a te brzydkie nie dosc że za siebie płacą to jeszcze muszą się nastawić żeby od nich nie odszedł albo koleś wręcz ja zdradza z ładniejsza 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Swetlana napisał:

Ale to prawda wielu facetów mówi " wynajmę mieszkanie dopiero jak będę mieć laske bo samemu się nie opłaca " to już bym bardziej powiedziała,że raczej te utrzymanki są bardziej kochane , bo muszą świadczyć seks za mieszkanie a te brzydkie nie dosc że za siebie płacą to jeszcze muszą się nastawić żeby od nich nie odszedł albo koleś wręcz ja zdradza z ładniejsza 

Akurat jest odwrotnie. Najcześciej kochanki są o wiele brzydsze od zdradzanych kobiet. Poza tym śmieszy mnie ta podnieta urodą u kobiet które jakoś wybitnie piękne nie są. Tak jakby wokół ich wyglądu toczyło się życie. Pochwal się osiagnieciami dodatkowo bo sama urody nikogo z ciebie nie uczyni i nie jest twoja zasługa. Chociaż to oczywiste że lepiej być atrakcyjnym ale nie o tym rzecz.

jakbym byl obrzydliwie bogaty to tez bm r0chal te piekne kobiety, to oczywiste.. kazdy o tym marze, niestety rzadko kto moze tego doswiadczyc

to musialoby byc cos cudownego, spedzic noc/noce/codziennie klika razy! seks z taka cudowna kobieta z wygladu 10/10, nie wyorbazam sobie nawet tego

to tak jakbym mial w garazu lamborgini, porshe i ferrari.. tez sobie tego nie wyobrazam, to ta sama skala

Gość Clio
2 minuty temu, Arystoteles napisał:

jakbym byl obrzydliwie bogaty to tez bm r0chal te piekne kobiety, to oczywiste.. kazdy o tym marze, niestety rzadko kto moze tego doswiadczyc

to musialoby byc cos cudownego, spedzic noc/noce/codziennie klika razy! seks z taka cudowna kobieta z wygladu 10/10, nie wyorbazam sobie nawet tego

to tak jakbym mial w garazu lamborgini, porshe i ferrari.. tez sobie tego nie wyobrazam, to ta sama skala

Na szczęściem sam jesteś starym, rozklekotanym, tanim Clio więc możesz jedynie pomarzyć 😂 😂 😂 

Gość 83838
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Akurat jest odwrotnie. Najcześciej kochanki są o wiele brzydsze od zdradzanych kobiet. Poza tym śmieszy mnie ta podnieta urodą u kobiet które jakoś wybitnie piękne nie są. Tak jakby wokół ich wyglądu toczyło się życie. Pochwal się osiagnieciami dodatkowo bo sama urody nikogo z ciebie nie uczyni i nie jest twoja zasługa. Chociaż to oczywiste że lepiej być atrakcyjnym ale nie o tym rzecz.

Tak kochanki są brzydsze od żon xD tak samo jak jedna snuła tu mongolskie teorię że faceci zostawiają młodsze dla starszych xD niektóre baby to mają fantazje na kaffe, faceci w większości zawsze sobie znajdują ładniejsza na zastępstwo a mądrzejsza i brzydsza na żonę 

1 minutę temu, Gość Clio napisał:

Na szczęściem sam jesteś starym, rozklekotanym, tanim Clio więc możesz jedynie pomarzyć 😂😂😂 

no nienazwałbym siebie rozklekotanym clio.. serio, bardziej jak hmm focus w 2009 roku, czyli autko/osoba, ktora nie jest najgorsza, ale ktos bogaty tego auta nie kupi i analogicznie, osoba jakas atrakcyjna majaca wybor nie zainteresuje się mną, a najgorsze, ze ja nie moge nic zrobic

Gość 83838
6 minut temu, Arystoteles napisał:

Atrakcyjna baba to zdrowe silne potomstwo , ale też ryzyko że inni ja będą chcieli pukac więc faceci biorą co jest 

2 minuty temu, Gość 83838 napisał:

Tak kochanki są brzydsze od żon xD tak samo jak jedna snuła tu mongolskie teorię że faceci zostawiają młodsze dla starszych xD niektóre baby to mają fantazje na kaffe, faceci w większości zawsze sobie znajdują ładniejsza na zastępstwo a mądrzejsza i brzydsza na żonę 

ta.. jakby to conajmniej od nas zależało, pamietaj , ze tylko konkretni faceci, czyli atrakcyjni i kasiasci mogą sobie tak wybierac, a cala reszta facetów jest tak naprawde skazana na cud, ze jakas laska "im da", to wszystko od kobiety zalezy, doslownie wszystko.. to ona podejmuje decyzje czy rozlozy uda przed facetem, czy sie z nim zwiaze itp, one decyduja o wszystkim, my musimy liczyc na szczescia, ot cale zycie

Gość Gość
2 minuty temu, Gość 83838 napisał:

Popatrz sobie na kochanki znanych ludzi chociażby. Najczęściej są one zdecydowanie mniej atrakcyjne od partnerek. Widać że masz siano we łbie i nie rozumiesz że u kochanki wygląd ma tak naprawdę drugorzędne znaczenie. Gdyby tylko wygląd się liczył to piękne kobiety nie byłyby zdradzane . Ile de hehe śmieszne..żenada.

Gość 8382
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Popatrz sobie na kochanki znanych ludzi chociażby. Najczęściej są one zdecydowanie mniej atrakcyjne od partnerek. Widać że masz siano we łbie i nie rozumiesz że u kochanki wygląd ma tak naprawdę drugorzędne znaczenie. Gdyby tylko wygląd się liczył to piękne kobiety nie byłyby zdradzane . Ile de hehe śmieszne..żenada.

Bo może te żony są piękne w twoim skrzywionym odczuciu , facetom się podoba co innego niż tobie madralino za 2 zł, ty powiesz że Magdalena Mielcarz jest piękna a facet np fantazjuje o ślicznej słodkiej japonce, dla większości facetów anegelina jolie to szkarada a kobiety ja chwala

Gość 8382
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo może te żony są piękne w twoim skrzywionym odczuciu , facetom się podoba co innego niż tobie madralino za 2 zł, ty powiesz że Magdalena Mielcarz jest piękna a facet np fantazjuje o ślicznej słodkiej japonce, dla większości facetów anegelina jolie to szkarada a kobiety ja chwala

Gość PrzystojnyD

Strategia mniej atrakcyjnych facetów jest taka: pracuj, pracuj a kiedyś ci się to opłaci. Jest to bardzo silna strategia, jeden z kanadyjskich psychologów o tym mówił. Zapewnia najlepsze warunki do funkcjonowania i rozwoju dzieci. I ważny czynnik nudy odpada.

Zdecydowanie najgorzej mają brzydkie i wysokie panie. Wysocy wolą ich mniejsze i urodziwsze koleżanki. A niscy nie chcą z wiadomych względów.

Gość 8382
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Gość 8382
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 8382 napisał:

No wiesz ja nie biorę pod uwagę zdania ulomnego iks de głaba który wali gruche do postaci z mangi. 

Gość 9393
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No wiesz ja nie biorę pod uwagę zdania ulomnego iks de głaba który wali gruche do postaci z mangi. 

Ciebie za to nie wali nikt bo jesteś wulgarna a takich nie lubią nawet biedne łyse mietki 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 9393 napisał:

Ciebie za to nie wali nikt bo jesteś wulgarna a takich nie lubią nawet biedne łyse mietki 

Bo ja nie jestem grucha do walenia. Nie osmieszaj się.

Gość 93939
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Masz rację bo nikt by takiego wulgarnego czegoś nie chciał, jest tyle normalnych kobiet ze faceci mają możliwość omijać przestarzałe wariatki 

Gość 9393
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobra skończ się mądrowac bo ani to śmieszne ani mądre 

Gość MODNYTREND

Fajnie, fanie, ale zawsze tak było, bogaty wybiera ze sklepu luksusowy towar, bieda dostaje co zostało 😄 

Gość MODNYTREND

Fajnie, fanie, ale zawsze tak było, bogaty wybiera ze sklepu luksusowy towar, bieda dostaje co zostało 😄 

Gość Biu
3 godziny temu, Gość MODNYTREND napisał:

No to mam teraz rozkminę... Jeśli bogaty facet, szpakowaty szef spółki zaproponował mi pół żartem pół serio luksusowy wyjazd do Włoch to jestem luksusowym "towarem" czy brzydką kochanką?😐🤣 oczywiście kulturalnie zmieniłam temat ponieważ było to ważne przyjęcie rodzinne, gdzie liczyła się uprzejmość...🙊🙉🙈