Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słuchajcie

Każdy bogaty, znany facet ma młodszą, piękną insta girl

Polecane posty

Gość Słuchajcie

Słuchajcie, nie oszukujmy się. Kobiety, drogie. Prawda jest taka. Jeżeli nie jesteś piękna, a masz partnera to trafiłaś na nieudacznika życiowego. KAŻDY facet, który coś osiągnał, czy to biznesmen, sportowiec, muzyk, dziennikarz ma piękną żonę, mimo że sam z ryja jest średni.
Przykłady:

Elon Musk brzydki, multimiliarder, biznesman zabawiał się z młodą, piękną, długowłosą Amber Heard

Piłkarze to wiadomo, wystarczy popatrzeć. Choćby Krychowiak i jego Celia Janunat

Muzycy też, co więcej, nawet brzydcy pato-raperzy mają piękne żony np. Kali i jego Sandra Gutkowska

Dziennikarze, tutaj różnie, ale taki gruby brzydki Kret był z piękną Tadlą...

Umówmy się. Osiągasz coś, jako facet, to masz piękną kobietę, na którą wszyscy się ślinią. Beta chłopcy spijają resztki w postaci, brzydkich lub głupich dziewczyn 😉 

Gość prawdomierz

prawda

Gość życie w iluzji

bo ci faceci KUPUJĄ sobie zabawke, to jest u nich chora konkurencja, po co takiemu facetowi ładna baba? Po to że to ma być trofeum, aby inni mu zazdrościli i gratulowali "zdobyczy". Chcesz być też rzeczą dla jakiegoś "bogacza"?  ci faceci żyją w iluzji, a tak naprawde oprócz kasy nic realnego nie mają, wszystko udawane..... kasa w sumie to też iluzja.

Pozatym "ladna" nie znaczy dobra i odpowiednia partnerka życiowa, a częściej jest to tylko pijawka i pasożyt.

Milionerzy potrafią robić kase ale nie potrafią wybierać kobiet.... często te układy kończą się rozwodawmi i taka  "laska" zabiera naiwniakowi połowe majątku. 

Bogaci mają przerąbane, bo nigdy nie doświadczą miłości czy prawdziwego uczucia, bo laski tylko lecą na ich status i fame. Przykre takie życie.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość życie w iluzji napisał:

bo ci faceci KUPUJĄ sobie zabawke, to jest u nich chora konkurencja, po co takiemu facetowi ładna baba? Po to że to ma być trofeum, aby inni mu zazdrościli i gratulowali "zdobyczy". Chcesz być też rzeczą dla jakiegoś "bogacza"?  ci faceci żyją w iluzji, a tak naprawde oprócz kasy nic realnego nie mają, wszystko udawane..... kasa w sumie to też iluzja.

Pozatym "ladna" nie znaczy dobra i odpowiednia partnerka życiowa, a częściej jest to tylko pijawka i pasożyt.

Milionerzy potrafią robić kase ale nie potrafią wybierać kobiet.... często te układy kończą się rozwodawmi i taka  "laska" zabiera naiwniakowi połowe majątku. 

Bogaci mają przerąbane, bo nigdy nie doświadczą miłości czy prawdziwego uczucia, bo laski tylko lecą na ich status i fame. Przykre takie życie.

Myślę że bogaci ubolewaja nad tym że mają u swojego boku piękna acz głupia i nieszczera kobietę? Szczerze wątpię. Dla bogacza ważne jest że ma się czym pochwalić i ego podbić oraz oczywiście poroochac a nie to że mogą porozmawiać na filozoficzne tematy więc nie wiem czego tu współczuć. Faceci są puści w zdecydowanej większości. To ze większośc ma przeciętną z wyglądu to jedynie dlatego że po prostu na piękna albo zadbana i zrobiona zwyczajnie ich nie stać .

Gość Gość

Żona Krychowiaka wygląda jak gwiazdka wenezuelskiej telenoweli i mimo to, że jest zadbana i efektowna, na mnie nie robi w ogóle wrażenia. Nie podoba mi się,  gdy kobieta codziennie nosi na sobie 3 kilo tapety, ale oczywiście to tylko mój gust. Daleko jej np. do takich piękności jak Ida Nowakowska czy młoda Edyta Górniak...;) To jest prawdziwa różnica w klasie urodowej.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Myślę że bogaci ubolewaja nad tym że mają u swojego boku piękna acz głupia i nieszczera kobietę? Szczerze wątpię. Dla bogacza ważne jest że ma się czym pochwalić i ego podbić oraz oczywiście poroochac a nie to że mogą porozmawiać na filozoficzne tematy więc nie wiem czego tu współczuć. Faceci są puści w zdecydowanej większości. To ze większośc ma przeciętną z wyglądu to jedynie dlatego że po prostu na piękna albo zadbana i zrobiona zwyczajnie ich nie stać .

Są ładne, zadbane i mądre kobiety, nie muszą być głupie, głupie wybierają głupcy tylko, nierzadko też prostackie, wytatuowane i łase na ich kasę, z bogatą przeszłością w pakiecie.

Gość Gość

Elon Musk natomiast wcale taki brzydki nie jest, jest też dobrze zbudowany no i ma "łeb" nie od parady, - a to jest mega seksowne u mężczyzny, fascynującą pasję no i do tego jest przekorny, udowodnił NASA, że strzelanie rakietami w kosmos nie musi za każdym razem pochłaniać miliardów $, wystrczy miliard.... 😁 Amber Heard jest przepiękna to fakt. A w dodatku bardzo utalentowana 😉

Gość Gość

Elon Musk natomiast wcale taki brzydki nie jest, jest też dobrze zbudowany no i ma "łeb" nie od parady, - a to jest mega seksowne u mężczyzny, fascynującą pasję no i do tego jest przekorny, udowodnił NASA, że strzelanie rakietami w kosmos nie musi za każdym razem pochłaniać miliardów $, wystrczy miliard.... 😁 Amber Heard jest przepiękna to fakt. A w dodatku bardzo utalentowana 😉

Nadal się nim jarasz? Amber to typowa modliszka i cwaniara. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Żona Krychowiaka wygląda jak gwiazdka wenezuelskiej telenoweli i mimo to, że jest zadbana i efektowna, na mnie nie robi w ogóle wrażenia. Nie podoba mi się,  gdy kobieta codziennie nosi na sobie 3 kilo tapety, ale oczywiście to tylko mój gust. Daleko jej np. do takich piękności jak Ida Nowakowska czy młoda Edyta Górniak...;) To jest prawdziwa różnica w klasie urodowej.

Lepsza żona Krychowiaka niż wulgarna karyna

Gość Kiss

Na przykład Jason Momoa i Książę Harry.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lepsza żona Krychowiaka niż wulgarna karyna

Akurat ta celia jest przasna jak ruska baba. Tobą tapety i sztuczne pozy w tandetnych stylizacjach. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nigdy się nim nie jarałam.😀

Amber może i jest modliszką, ale ma talent i jest bardzo ładna. To, że ma kiepski charakter... no cóż taka jej wola, póki nie robi innym krzywdy to jej sprawa. Zrobiła ex mężowi, ale szczegółów nie znam, być może on też nie jest święty i w sumie nie interesuje mnie to.

Gość SAD

Oszukała Deppa na 10 milionów, to fakt. Zniszczyła mu karierę.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Akurat ta celia jest przasna jak ruska baba. Tobą tapety i sztuczne pozy w tandetnych stylizacjach. 

No właśnie, ona trochę taka karyna jest😆 ale nic do niej nie mam, niech se jest.

Gość ashi
14 minut temu, Gość Gość napisał:

jest różnica między piękną a piękną zrobioną która ma co miesiąc inną operacje plastyczną bo płaci za to jej przydoopas, pustactwo z obu stron.

Bogaci nie różnią się rozumem od przeciętnych, są tylko bardziej chciwi, więc to żaden model do naśladowania.

Gość SAD
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No właśnie, ona trochę taka karyna jest😆 ale nic do niej nie mam, niech se jest.

A co powiecie o tej Sandrze Gutkowskiej? Dla mnie 10/10

Gość Gość

Karyna jest gruba, krzywa, wydziarana a Celia jest zgrabna i piękna.

Gość bogactwo to klątwa
4 minuty temu, Gość SAD napisał:

Oszukała Deppa na 10 milionów, to fakt. Zniszczyła mu karierę.

baby niszczą facetów, Depp pewnie klnie dzień w który poznał tą tępą pipe

Gość PLOTEK
2 minuty temu, Gość bogactwo to klątwa napisał:

baby niszczą facetów, Depp pewnie klnie dzień w który poznał tą tępą pipe

Ponoć niczego się nie nauczył i z 22-letnią tancerką na rurze, z Rosji już się zabawiał XD

Gość Gość

Mnie się nie podoba. Jak matrona z tapetą gruba. Zdecydowanie nie.

Gość Kiss
10 minut temu, Gość SAD napisał:

Dla mnie okropna z twarzy. Jaunat dużo ładniejsza, Heard też ładna.

Gość Gość
13 minut temu, Gość SAD napisał:

Brzydka. Jak typowa ruska dziolcha. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość SAD napisał:

Ciężko ocenić urodę ze zdjęć. Na niektórych zdjęciach wygląda ślicznie szczególnie w ciemnych włosach, a na niektórych dosyć przeciętnie. Poza tym ma rybie, zrobione usta (to nie to samo co Jessica Alba, umówmy się) i nosi bardzo sztuczny odcień niebieskiego zakładając szkła kontaktowe. Ma jednak śliczny profil i rysy twarzy.

Jest jedna rzecz, która osobiście mi się nie podoba, a mianowicie gdy dziewczyny robią foty w stroju kąpielowym na plaży, ale w pełnym makijażu i ze sztucznymi rzęsami. Nie i nie. 

7 minut temu, Gość Kiss napisał:

Dla mnie okropna z twarzy. Jaunat dużo ładniejsza, Heard też ładna.

Zdecydowanie ładniejsza od żony pana Krychowiaka. 

Gość Gość
15 minut temu, Gość PLOTEK napisał:

Ponoć niczego się nie nauczył i z 22-letnią tancerką na rurze, z Rosji już się zabawiał XD

Może nauczył się  ruskiego xD

Gość Gość

" KAŻDY facet, który coś osiągnał, czy to biznesmen, sportowiec, muzyk, dziennikarz ma piękną żonę, mimo że sam z ryja jest średni."

x

Goowno prawda, i po co tak ściemniasz? Wielu bogatych ma żony w swoim wieku i/lub przeciętna, a część nawet starsze: kobieta.pl/galeria/dlaczego-mlodsi-mezczyzni-wola-starsze-kobiety/robin-wright-i-ben-foster

Gość facet z jajami
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Brzydka i chuda wygląda jak trans

Gość jezu co za bzdury

Autor -... 😄 Sportowcy i biznezmeni to często największe prostaki. Sportowcy to już w ogóle intelektualne dna i pustaki, które interesują się jedynie sportem, więc nic dziwnego, ze te prymitywy lecą jedynie na ładne., puste lale.

Ale od muzyków to się odpier.dol, bo paplasz kompletne bzdury.  Chyba znasz tylko tych najbardziej komercyjnych, goowno-muzyków typu popek, tamagoczi itd. 😄 Wielu muzyków akurat to wartosciowi faceci, którzy mają normalne, wartościowe żony, często też artystki.

Dziennikarze też raczej mają normalne żony w większości. A nie puste lale.

Gość ahahaha
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

" KAŻDY facet, który coś osiągnał, czy to biznesmen, sportowiec, muzyk, dziennikarz ma piękną żonę, mimo że sam z ryja jest średni."

x

Goowno prawda, i po co tak ściemniasz? Wielu bogatych ma żony w swoim wieku i/lub przeciętna, a część nawet starsze: kobieta.pl/galeria/dlaczego-mlodsi-mezczyzni-wola-starsze-kobiety/robin-wright-i-ben-foster

Demi Moore i Ashton Kutcher, tylko Ashton jej zasadził kopa i poszedł do młodej, slicznej Kunis
Małgorzata Szumowska i Mateusz Kościukiewicz przykład też bez sensu, bo on na niej robi karierę

Eva Mendes i Ryan Gosling Ryan już nią nie jest
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas co jak co,a le catherine jest piekna niezaleznie od wieku

Anna Dereszowska z partnerem to samo ona ma hajs on nie

Gość facet z jajami

Heard jest przeciętna

Gość filip z konopii

Autorze, upraszczasz i głupio generalizujesz.

Amber nie jest wcale jaką wielką pięknością. Jest średnio ładna. Raperzy to czesto takie typowe sebki, które lecą na wytapetowane karyny, nic dziwnego. Ogólnie co do dziennikarzy i muzyków to bzdura, ale już wyżej cię poprawili.

Kret może nie jest przystojny, ale kobietom się podoba ze względu na charyzmę i osobowość. 

Poza tym ci bogacze chyba mają świadomość, że te kobiety lecą tylko na ich kasę? Ja nie chciałbym żyć ze świadomością, że moja kobieta jest ze mną tylko z powodu kasy.

I to nie są żadni alfa- bo ci nie potrzebują kasy, aby roochać. To są po prostu bogaci beta. Gdyby nie kasa i sława, to nie mieliby powodzenia.