Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosne

Baby najchetniej by mnie oszpecily :)

Polecane posty

Gość zalosne

Wiem o tym :) Bo wtedy to one by byly w centrum uwagi a nie ja ;)

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość zalosne napisał:

Wiem o tym 🙂 Bo wtedy to one by byly w centrum uwagi a nie ja 😉

O tak Pani,Twe ulizane włosy,kredka na oczach,flamaster zamiast brwi ,wąskie usta i tępy wyraz twarzy przyprawiają nas inne o drżenie serca i boimy się stać kolo Ciebie, by nie zmniejszać twego blasku.Jestes boska jak deska od sedesu,nijaka i przeciętna. Ale nie martw się,nie powiem nikomu🤫

Gość gadzi mózg
9 minut temu, Gość zalosne napisał:

Wiem o tym :) Bo wtedy to one by byly w centrum uwagi a nie ja ;)

bo baby są jak murzyni, oni też nawet samych murzynów nie lubią bo to konkurencja

Gość zalosne
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

O tak Pani,Twe ulizane włosy,kredka na oczach,flamaster zamiast brwi ,wąskie usta i tępy wyraz twarzy przyprawiają nas inne o drżenie serca i boimy się stać kolo Ciebie, by nie zmniejszać twego blasku.Jestes boska jak deska od sedesu,nijaka i przeciętna. Ale nie martw się,nie powiem nikomu🤫

No i juz jedna nie wytrzymala i musiala pocisnac :) Tylko sie utwierdzilam w tym,ze mam racje ;) A tobie wspolczuje.Musisz miec paskudna morde.

Gość tiru

baby są porąbane, a szczególnie polki w nowym kapitaliźmie, palma odwala 

Gość Gość
12 minut temu, Gość zalosne napisał:

No i juz jedna nie wytrzymala i musiala pocisnac 🙂 Tylko sie utwierdzilam w tym,ze mam racje 😉 A tobie wspolczuje.Musisz miec paskudna morde.

Najbardziej paskudna to była taka w szarym kombi co widziałam ,tu dopiero współczucie potrzebne..I jeszcze jedna w czerwonym aucie w fryzurze na doniczke 😂😂😂

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Najbardziej paskudna to była taka w szarym kombi co widziałam ,tu dopiero współczucie potrzebne..I jeszcze jedna w czerwonym aucie w fryzurze na doniczke 😂😂😂

Zapomniałam dodać,że te obie piękne gdyby mogły to wtedy by mnie przejechaly autem ,bo miały takie miny i to się nazywa szczyt chamstwa..tu  dopiero widać zawiść babska a wygląd czarownicy. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zapomniałam dodać,że te obie piękne gdyby mogły to wtedy by mnie przejechaly autem ,bo miały takie miny i to się nazywa szczyt chamstwa..tu  dopiero widać zawiść babska a wygląd czarownicy. 

I nie o mój wygląd chodziło tylko o faceta..zalosne obie z wyglądu i zachowania, jedna szara jak mysz  a druga brzydka blondi

Gość Gość
33 minuty temu, Gość zalosne napisał:

No i juz jedna nie wytrzymala i musiala pocisnac :) Tylko sie utwierdzilam w tym,ze mam racje ;) A tobie wspolczuje.Musisz miec paskudna morde.

To twój nocny gość napisał karyno. 

Gość Gość

Pozdrawiam serdecznie te zawistne brzydkie z Poznania. Spoko,nie zabiorę wam facetów kobiety bez szacunku i godnosci.

Gość hehe