Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak byście zareagowali gdyby Wasza kobieta chciała powiększyć piersi?

Polecane posty

Gość Gość

Próbowalibyście odradzać czy bylibyście zadowoleni?

Gość gość

Gdyby to chciała zrobić za własny hajs, to czemu nie...

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Gdyby to chciała zrobić za własny hajs, to czemu nie...

Oczywiście, że za własny

Gość Jurek

Niech powieksza. Zabronisz jej, będzie Ci marudzić, albo zrobi wbrew Tobie.

Odradzałbym jak tylko sie da. Początki po powiększeniu będzie zadowolona ale kompleks wróci, a jeśli zaczną się problemy będzie jeszcze gorzej. Daj jej do przeczytania jakie powikłania i problemy ze zdrowiem powodują implanty.

Gość Gosc
2 godziny temu, Maurel napisał:

A jakie teraz ma? w jakim rozmiarze?

Miseczka C

Gość Ala

Ja miałam kiedyś fioła na tym punkcie, jednak ludzie się zmieniają. Zawsze miałam niepełne A jeśli ona ma C to jak dla mnie ideał. Kiedy zaczęłam chorować na anoreksję moje piersi zniknęły całkowicie lekko wisiała skóra po nich. Teraz mam wagi 5kg ponad normę piersi C. Nie muszę już powiększać natomiast będę robić zabiegi na dekolt bo troszkę się wiotka zaczyna robić.

Gość Ala

W każdym razie powinniście oboje przegadać za i przeciw. Dlaczego ona chce to zrobić co będzie jak się nie uda.itp

Gość Pieszczoch

Gdyby była kompletną deską i czuła się z tym naprawdę źle- poparłbym i nie żałował kasy. Jeśli byłaby to tylko jej fanaberia bo uważam że ma fajne cycki, nie dałbym ani grosza. Jeśli mi się podobają to sąsiadowi nie muszą:d

Gość Tamara

To dałeś du/py jeśli twoja kobieta ma kompleksy tzn. że jej nie komplementowales wystarczajaco. Każda, absolutnie każda kobieta ma jakiś kompleks i jeśli ma faceta przy którym czuje się piękną to będzie jej na nim zależało i chodzby przez wzgląd na niego nie będzie chciała nic zmieniać. Facet jest od tego żeby udowodnić kobiecie że jest piękna, zawiodłeś.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Tamara napisał:

To dałeś du/py jeśli twoja kobieta ma kompleksy tzn. że jej nie komplementowales wystarczajaco. Każda, absolutnie każda kobieta ma jakiś kompleks i jeśli ma faceta przy którym czuje się piękną to będzie jej na nim zależało i chodzby przez wzgląd na niego nie będzie chciała nic zmieniać. Facet jest od tego żeby udowodnić kobiecie że jest piękna, zawiodłeś.

Zachowaj takie wywody dla siebie. Jesteśmy razem 3 lata, a ona ten kompleks ma już od gimnazjum. Nie jest szczupła, waży trochę więcej, ale jest przy tym bardzo apetyczna. Piersi faktycznie wydają się przy jej wadze trochę małe, ale dla mnie to nie jest żaden problem. Zawsze zapewniałem ją i pokazuje jej to dalej na każdym kroku, że bardzo mi się podoba i akceptuję ją na 100%.

Teraz jest w trakcie odchudzania, także te piersi pewnie jeszcze zmaleją. Myślę, że pod tym kątem na to patrzy. Tak jak kiedyś powiedziała, że zrobiłaby to dla SIEBIE. 

1 godzinę temu, Gość Tamara napisał:

Świetnie napisane!

Gość gość

Udowonić kobiecie, że jest piękna? Bezsensu.

Gość Klaudia
23 minuty temu, Ben_19 napisał:

Świetnie napisane!

Bzdury! Sama jestem kobietą i mimo zapewnień, że dla mojego faceta jestem idealna, to dalej mam głęboko zakorzenione kompleksy. I nic tego nie zmieni. Żadne słowa i zapewnienia se strony faceta. Wiele kobiet tak ma. To my mamy się czuć dobrze we własnym ciele. Jeżeli kobieta autora ma ten kompleks już od gimnazjum, to powinna powiększyć te piersi dla samej siebie. Ja zdecydowałam się na operację dwa lata temu i polecam każdej kobiecie, która o tym myśli.

Bzdury to sobie zakorzeniłaś w głowie i tyle. Teraz ma z tym problem.

Jak to odradzac? Jej piersi - jej decyzja. Jedyne co bym zrobił to zapewnial, ze tak jak jest jest dobrze. Skoro ja wybralem tzn. ze obecny stan "rzeczy" mi nie przeszkadza.

Dnia 9.07.2019 o 11:41, Gość gość napisał:

Udowonić kobiecie, że jest piękna? Bezsensu.

Zgadzam się. Kobieta sama musi siebie zaakceptować i pokochać. Największa miłość i akceptacja mężczyzny nie pozbawi jej kompleksów.