Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotarło do głąba

kurde jaki ze mnie deeebil, zbyt poważnie podszedłem do podrywu zamiast to zrobić z jajem i chyba wszystko przepadlo, ale ze mnie ciec, smuty takie jej gadałem na randke zapraszałem oo jak ja cie kocham zamiast na chichy to brać i ją rozweselać

Polecane posty

Gość Gosc

Moj Kondek tak mowi zawsze ale ze mnie d..l upadl mi majonez na spodnie. 

A ja uwazam ze to urocze i daje mu wtedy calusa. 

Gość Gosc

Spodobalby mi sie dlugi parasol od niego. Fakt nie mam tu porzadnego parasola a deszcz pada w sercu tez. 

Gość hehhehehe
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Spodobalby mi sie dlugi parasol od niego. Fakt nie mam tu porzadnego parasola a deszcz pada w sercu tez. 

hahahaha

Gość dotarło do głąba

przeprosiłem i mi lepiej 🙂  tzn  łeb dalej boli mam mroczki przed oczami ale lepiej na duszy mi 😇

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość dotarło do głąba napisał:

szklanke z jej imieniem po hebrajsku 😛 głupie ale ja głupi jestem to głupie pomysły mam tylko

Super. Ja bym sie ucieszyla. Bardzo oryginalny pomysl i np Channah pieknie brzmi. I mozna tez pic goraca kawe a wtedy to troche jakbyscie sie calowali z rana jak nie ma jak bo nie mieszkacie razem.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość hehhehehe napisał:

hahahaha

On mnie zawsze rozwesela, oczy mu sie usmiechaja, tylko potem zaczyna sie robic zazdrosny humor mu sie psuje i wtedy ma smutne oczy a ja lubie jak sa wesole. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość dotarło do głąba napisał:

przeprosiłem i mi lepiej 🙂  tzn  łeb dalej boli mam mroczki przed oczami ale lepiej na duszy mi 😇

To bardzo ladnie z Twojej strony. Przeprosiny przyjete? 

Gość Gosc

jak moj Kondek przeprasza to zamiast bic go po glowie bukietem mam metody troche niewychowawcze i np jak przyjmuje przeprosiny to masuje mu pozniej plecy 4 godz. on potem znowu psoci bo wie ze jak cos spsoci to znowu czeka go przyjemne smyranie no ale kocham go to i rozpieszczam.

Gość Dotarło do głąba
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

To bardzo ladnie z Twojej strony. Przeprosiny przyjete? 

Nie rozbiła mi szklanki na łbie wiec chyba ok 😇

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Dotarło do głąba napisał:

Nie rozbiła mi szklanki na łbie wiec chyba ok 😇

11 minut temu, Gość dotarło do głąba napisał:

Z ta aureolka Ci do twarzy. I pod kolor oczu. 

Gość Gosc

Mi troche smutno bo moj Kondek jest daleko siedzi teraz z ksiazka i czyta, nie ma mu kto naszykowac jedzonka i pewnie zamowi pizze a potem wieczorem nikt nie przykryje go kolderka. On bardzo wierci sie w nocy i zrzuca cala koldre tak mu jest goraco i budzi sie zziebniety. Szkoda ze nie moge tam byc i nakryc go. 

Gość Gosc

Najbardziej przejmujacy widok to kiedy ma szeroko otwarte oczy wpatrzone w sufit bo jest nieszczesliwy i nie moze zasnac bo zaraz trzeba wstawac do pracy a On chcialby jeszcze sobie polezec jak koala na drzew ze swoja mala steskniona kuleczka tzn mna a nie mozemy 😰

Gość Gosc

Potem pije kawe z cukrem z bialego kubeczka i jedzie do pracy. Ja pije gorzka z czarnego kubeczka i jade do pracy. Kolejna godzina i kolejna kawa i poziom irytacji wzrasta sukcesywnie i proporcjonalnie do ilosci zuzytej energii. Po powrocie On lezy na brazowym kocyku myslac: ja pier..

Ja po powrocie leze na zlotym kocyku myslac: k...juz nie daje rady 

I dzwoni do mnie a ja zakladam usmiech nr 7, taki na wieczor, rano mam usmiech nr 5 bardzo szeroki. I rozmawiamy chwile ale nie za dlugo zeby sie nie rozkleic bo przeciez jest dobrze

Ja zasypiam myslac: ale sie wkopalam

On zasypia myslac: ale sie wj...m

No ale jest dobrze bo zaraz weekend sie zbliza i dla tej koali na drzewie i pysznej kawy warto ciagnac ten ciezki wozek na gore. Moze tym razem kamien nie spadnie nam na glowe i ida sie razem w koncu wejsc na gore. 

Gość Gosc

Codziennie rano placze we mnie wewnetrzne dziecko ktoremu zabrali sprzed nosa lizaka, lecz mysl.o.koali na drzewie mnie motywuje. Jeszcze chwilke i zaraz Bonjour Friday i neon z napisem: welcome in heaven i zaraz za chwileczke juz wkrotce momencik rzuce sie w ramiona mojego psotnika.