Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego

nie mam znajomych

Polecane posty

Gość dlaczego

Nie wiem dlaczego, ale nie mam znajomych. Tzn w pracy mam koleżanki, w pracy fajnie rozmawiamy, dogadujemy się, czasem nawet zostajemy trochę dłużej żeby poplotkować, no ale... nie umiem tej relacji przenieść na inną płaszczyznę, poza pracę. Mam je na fb, widzę, że mają swoich znajomych , wychodzą z nimi, i wychodzę z założenia, że nie potrzebna im nowa koleżanka. Zresztą my nawet na fb nie gadamy. Relacja ucina się wraz z wyjściem z pracy. I tak zawsze, gdzie bym nie pracowała. Próbowałam nawiązać z kimś kontakt przez internet, ale nic z tego nie wychodziło... na spotkaniu zawsze jest okej, ciekawie, ale kończyły się na 1 czy 2, 3 spotkaniach. Zazwyczaj umawialiśmy się na kolejne spotkanie, ale to albo tej osobie coś wypadało, albo mi. Raz wgl zapomniałam o spotkaniu i nie przyszłam chociaż na mnie czekali 😞 Tylko jedna znajomość była dłuższa- z 10 spotkań i potem przeszła na fejsa - raz w miesiącu pytanie jak się massz, c co nowego i tyle. Jakoś tak się urywa. Co ze mną nie tak? Czemu nie mogę znaleźć znajomych,.