Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora

Mlodszy chlopak...seks...

Polecane posty

Gość Eleonora

Po prostu chodzi o to ze nie mam jakiegos większego doswiadczenia w seksie. Mialam tylko jednego faceta i to niezbyt dlugo. Potem bylam sama. Ostatnio poznalam chlopaka 2 lata mlodszego ode mnie (ja mam 31) spotykamy się juz jakis czas i znajomosc sie rozkreca ale ja strasznie wstydze sie tego ze nie bardzo mam doawiadczenie w seksie, glupio mi  z tego powodu dlatego ciagle przeciagam moment zeby isc z nim do lozka. Chyba nic z tego nie bedzie. Gdyby byl starszy ode mnie jakos nie czulabym takich oporow ale myśl ze mlodszy chlopak bedzie mi no pokazywal co i jak strasznie mnie krępuje...

Gość K4k
8 minut temu, Gość Eleonora napisał:

Po prostu chodzi o to ze nie mam jakiegos większego doswiadczenia w seksie. Mialam tylko jednego faceta i to niezbyt dlugo. Potem bylam sama. Ostatnio poznalam chlopaka 2 lata mlodszego ode mnie (ja mam 31) spotykamy się juz jakis czas i znajomosc sie rozkreca ale ja strasznie wstydze sie tego ze nie bardzo mam doawiadczenie w seksie, glupio mi  z tego powodu dlatego ciagle przeciagam moment zeby isc z nim do lozka. Chyba nic z tego nie bedzie. Gdyby byl starszy ode mnie jakos nie czulabym takich oporow ale myśl ze mlodszy chlopak bedzie mi no pokazywal co i jak strasznie mnie krępuje...

Jak się na tym zna, to co się przejmujesz... 😉

Dwa lata to żadna różnica, no chyba że jakiś wyjątkowo infantylny się trafił. 

Gość Rooochacz

Większość kobiet kocha się na kłodę, do tego nie trzeba doświadczenia, zamknij oczy i udawaj nieżywą

Gość Gość
7 minut temu, Gość Rooochacz napisał:

Większość kobiet kocha się na kłodę, do tego nie trzeba doświadczenia, zamknij oczy i udawaj nieżywą

Się uśmiałam :))))

Gość Jarek
8 godzin temu, Gość Rooochacz napisał:

Ha,ha,ha...dobre. Rozbawiłeś mnie.

Gość Jarek
8 godzin temu, Gość Rooochacz napisał:

Ha,ha,ha...dobre. Rozbawiłeś mnie.

taka prawda..,mało która jest wyuzdana i z@jeebista w lozku..., ich rola w sumie się ogranicza faktycznie do tego, zeby się położyc naplecach rozchylic uda i facet po prostu r0cha..., ewentualnie mowie jej co jakis czas na jaką pozycje zmienić

kobieta doswiadczona, ktora lubi seks, potrafi np z@jebiscie skakac na k0tasie.., potrafi z@jebiscie robic loda, potrafi się z@jebiscie wypiąc przy pozycji na pieska

ps. ten temat to troll, nie uweirze, ze laska 31 letnia pisze jak głupia nastolatka i tez nie uwierze, ze laska w takim wieku nie ma praktycznie zadnego doswiadczenia ;)  pf haha

Gość Mariola
10 godzin temu, Gość Rooochacz napisał:

Współczuję doświadczeń 😂