Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erynia

Implant zęba Ślask gdzie i kogo polecacie

Polecane posty

Gość erynia

Potrzebuje w miarę szybko ale dobrze zrobić implant zeba, niestety zmuszona byłam wyrwać na urlopie bo zaniedbalam a ból był nie do wytrzymania. Polećcie kogoś sprawdzonego w Katowicach i okolicy najlepiej, dziękuję za wszystkie sensowne wpisy :)

Gość 12345ja

Wesoły  Stomatologia  Estetyczna w Sosnowcu , masz namiary http://wesolystomatologia.pl/ 

Wstawiałam  2 implanty u nich, perfekcyjni są. Jak chcesz o coś pytać to pisz, opowiem

Gość erynia

Dziękuję za odpowiedz i polecenie, mam w miare blisko do Sosnowca  O implantach w zasadzie wiem dużo, poczytałam ale mam pytanie w kwestii lekarza - którego tam polecasz? Bo mają kilku jak widziałam na stronie  i nie wiem do kogo się zgłosić konkretnie czy też obojętne?  no i pytanko prywatne- bolało bardzo?

Gość 12345ja

Tak naprawdę - bólu nie czułam nic a nic ale na wszelki wypadek prosiłam o porządne znieczulenie :) Ja ogólnie bez znieczulenia nie daję sobie dentyście żadnego narzędzia do ust włożyć , hehe.   co do lekarza to implant wstawiał mi dr Bielak ale miałam też przyjemność z dr Wesołym, obu szczerze moge polecić.  w kazdym razie co do bólu- naprawdę bez obaw, to nie takie straszne jak sie wydaje. Powodzenia

Gość steffi

Rozważ jeszcze Śląskie Centrum Implantologii w Katowicach ASTRA DENT  mają najnowocześniejszy sprzęt i doświadczonych specjalistów implantologów, najlepsi są. Ja u nich wstawiałam implancik i z pełnym 100% zadowoleniem :) :) :)

Gość Ija

Stomatologia Ligota w Katowicach , świetni specjaliści od ząbków. Mialam mocno zapuszczone i teraz już prawie wyleczone wszystko i imlant też już zrobiony mam , w trakcie gojenia ale wygląda fantastycznie. Tak że polecam ich