Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Sex pod wpływem alkoholu

Polecane posty

Gość Gość

Co sądzicie na ten temat? Ja mówię stanowcze- NIE. Jeśli dobry, wysmakowany, upojny sex to tylko w pełnej świadomości. 

I przyznam, że nie mogę zrozumieć jak można coś tak "poetyckiego" , wznioslego, zbeszczescic będąc niespeła rozumu - odebranego przez alkohol.  

Gość Gorący
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Co sądzicie na ten temat? Ja mówię stanowcze- NIE. Jeśli dobry, wysmakowany, upojny sex to tylko w pełnej świadomości. 

I przyznam, że nie mogę zrozumieć jak można coś tak "poetyckiego" , wznioslego, zbeszczescic będąc niespeła rozumu - odebranego przez alkohol.  

Co innego po pijaku brać się za bzykanie, a co innego po lampce wina, czy po jednym drinku. Szkoda że tego nie rozróżniasz.

dokladnie, tak jak wyzej.. co innego delikatnie po alkoholu sie kochac, a co innego pijanym w trupa sie pi3rd0lic..

miałem bardzo często   i to i to.. , pamietam takie seksy ze czlowiek wrecz zasypial podczsa, bo tak byl pijany, albo spuszczal sie w ci.pie bo mial wszystko w d0pie ;)  heh stare dobre czasy

zerznal bym jakas su.ke teraz fest...

Gość Możesz pomarzyć
15 minut temu, Arystoteles napisał:

dokladnie, tak jak wyzej.. co innego delikatnie po alkoholu sie kochac, a co innego pijanym w trupa sie pi3rd0lic..

miałem bardzo często   i to i to.. , pamietam takie seksy ze czlowiek wrecz zasypial podczsa, bo tak byl pijany, albo spuszczal sie w ci.pie bo mial wszystko w d0pie 😉 heh stare dobre czasy

zerznal bym jakas su.ke teraz fest...

Won stary pijaku. Twój czas juz minął. Baj baj 

Gość Gość
12 minut temu, Bolek napisał:

Co innego pierwszy sex po pijaku, a co innego w związku. Po wypiciu nawet sporo (ale nie uchlaniu się) można przekroczyć pewne bariery których na trzeźwo nie mamy odwagi przekroczyć. 

Proszę cię, jeśli na trzeźwo nie potrafisz przekraczać barier, to co z ciebie za kochanek? 

Gość Anusa
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

zbeszczescic będąc niespeła rozumu - odebranego

Jak człek pjany to plemniki głupieją i płyną szybciej. Wtedy najczęściej dochodzi do zapłodnienia.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Anusa napisał:

Jak człek pjany to plemniki głupieją i płyną szybciej. Wtedy najczęściej dochodzi do zapłodnienia.

Hahaha, coś mi się tam pomieszalo 

Gość Gość

Kobiety pod wpływem alkoholu są znacznie śmielsze i lepsze w łóżku.

Gość Cep Bojowy

Ale to się tka nie da, bo krew się rozrzedza od alkoholu i nie chce stanąć. Głupie polaczki.

Gość Xxo
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kobiety pod wpływem alkoholu są znacznie śmielsze i lepsze w łóżku.

Ja ze swoim chłopakiem, żeby pójść do łóżka musiałam się napić. Nie byłam calkiem pijana. Po prostu bylam długo dziewica, a moj facet był bardziej doświadczony i byłam tak sparaliżowana strachem, ze bez alko nie dałam rady. Opłaciło się. Przełamałam pierwsza barierę i juz nie potrzeba do tego alkoholu. 

13 godzin temu, Gość Cep Bojowy napisał:

Ale to się tka nie da, bo krew się rozrzedza od alkoholu i nie chce stanąć. Głupie polaczki.

Chyba tobie nie chcę stanąć p3dale... , jestem w stanie się założyć ze minimum połowa kobiet które zaciazaja, jest po seksie pod wplywem alkoholu

Gość gość
4 minuty temu, Arystoteles napisał:

Chyba tobie nie chcę stanąć p3dale... , jestem w stanie się założyć ze minimum połowa kobiet które zaciazaja, jest po seksie pod wplywem alkoholu

każda przyzna że doznania są gorsze po alkoholu

2 minuty temu, Gość gość napisał:

każda przyzna że doznania są gorsze po alkoholu

Za to kazda przyzna ze po alkoholu łatwiej im idzie rozłożyć nogi...

Dlatego faceci tak bardzo się boją puszczać swoich kobiet samych na imprezy, bo wiadomo czym to grozi 

Gość Boytronic

Gdyby nie alkohol miałbym dużo mniej wspomnień z czasów młodości związanych z dziewczynami. Alkohol dodaje odwagi. To skuteczna zapora dla nieśmiałości. Z niejedną dziewczyną całowałem się i obmacywałem podczas imprezy dzięki temu, że byliśmy po jednym głębszym. Gdybyśmy byli trzeźwi, rozmawialibyśmy tylko z sobą i tańczylibyśmy. Do niczego by nie doszło. Nie wolno oczywiście przesadzić z alkoholem. Nie sprzyja to potencji. Przekonałem się o tym na własnej skórze gdy na pewnej imprezie poznana tam dziewczyna chciała czegoś więcej niż całowania się i obmacywania.