Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana

oczarowal mnie a teraz chyba olewa :(

Polecane posty

Gość zainteresowana

nie rozumie tego wydawal sie taki przekonujacy i zdecydowany , bylam pewna ze wie czego chce i przy tym widzialam emocje nie udawane 

a teraz przyhamowal jestem w zawieszeniu,  nie wiem co myslec,   skolowana i smutna jest 

Gość gość

Wejdź na temat czy jestem chuujem może to on xd

Gość Wiem co mówię
1 minutę temu, Gość zainteresowana napisał:

nie rozumie tego wydawal sie taki przekonujacy i zdecydowany , bylam pewna ze wie czego chce i przy tym widzialam emocje nie udawane 

a teraz przyhamowal jestem w zawieszeniu,  nie wiem co myslec,   skolowana i smutna jest 

No bo wiedział czego chce, chciał przelecieć, przeleciał i żegnaj Gienia bo mi się natura zmienia :D

Gość Likierek

Nie ty jedna tak masz 

Gość Zainteresowana

Ale on nawet tego nie zrobil,  jedynie spojrzenia których nie da sie zapomniec nawiazal taka nic porozumienia miedzy nami myślałam że spotkalam na swojej drodze przyjeciela przychylnego mi mezczyzny bratnia dusze a teraz czuje sie oszukana po co on to zrobil,  a może to jeszcze nie koniec 

Gość Anusa

Zaproś go na obiad. Kto zaprasza ten płaci. Chyba, że nie zarabiasz -to popuść.

Gość Zainteresowana

Zarabiamy obydwoje i to w tej samej firmie co nie ulatwia sprawy,  zapraszanie go byłoby chyba narzucaniem sie z mojej strony a ja tego nie robie nie béde sie za nim uganiac 

Gość Gość

Jeśli chcesz mnie zaprosić, to nie potraktuję tego jako narzucanie, a wręcz przeciwnie...

Gość Gosc
31 minut temu, Gość Zainteresowana napisał:

Zarabiamy obydwoje i to w tej samej firmie co nie ulatwia sprawy,  zapraszanie go byłoby chyba narzucaniem sie z mojej strony a ja tego nie robie nie béde sie za nim uganiac 

A oboje jestescie wolni?Jak tak to mimo wszystko zrob pierwsza krok.

Gość Ona

Jako kobieta napisze Ci, odpusc. Faceci czasami zachowuja sie gorzej niz kobiety. Nie warto.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Zainteresowana napisał:

Ale on nawet tego nie zrobil,  jedynie spojrzenia których nie da sie zapomniec nawiazal taka nic porozumienia miedzy nami myślałam że spotkalam na swojej drodze przyjeciela przychylnego mi mezczyzny bratnia dusze a teraz czuje sie oszukana po co on to zrobil,  a może to jeszcze nie koniec 

Nie chce cie dolowac ale bycmoze za duzo sobie uroilas z tymi spojrzeniami

Gość erykbenz

napisz, nic nie stracisz a to da ci lepsze spojrzenie na całą sprawę , jeżeli oleje to szybciej zdecydujesz sie go olać i szybciej przejdzie  

Gość Zainteresowana
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli chcesz mnie zaprosić, to nie potraktuję tego jako narzucanie, a wręcz przeciwnie...

No gdybym od niego dostała taka odpowiedz to napewno bym go zaprosila 

Gość Zainteresowana
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Poprosze o inicjaly : ) 

Gość Zbawca

a jak długo nie macie kontaktu? mówimy o godzinach, dniach, tygodniach czy miesiącach?

Gość Zainteresowana
18 minut temu, Gość Zbawca napisał:

a jak długo nie macie kontaktu? mówimy o godzinach, dniach, tygodniach czy miesiącach?

Mamy prawie codziennie ale Kontakt tylko wzrokowy 😏 

Gość Zainteresowana
41 minut temu, Gość erykbenz napisał:

napisz, nic nie stracisz a to da ci lepsze spojrzenie na całą sprawę , jeżeli oleje to szybciej zdecydujesz sie go olać i szybciej przejdzie  

Napisalabym mu ale nie mam jak 

Gość szczery gosc

Moge sie zalozyc, ze facet czasem byl dla ciebie mily, czasem usmiechal i ty sobie reszte dopowiedzialas. Nawet pewnie specjalnie ze soba nie rozmawiacie. Nie masz jak mu napisac, bo nie masz ani jego telefonu, ani innych namiarow. Obudz sie!!!

Gość Zainteresowana

Chociaż by po to żeby sprawe wyjasnic, jeśli nie miał zamiaru naprawde nawiazywac kontaktu to powinien mnie za to przeprosic takich rzeczy sie nie robi tym bardziej w pracy... Dlatego wyszłam z zalozenia że odpowiedzialny czlowiek nie robi takich rzeczy dla zabawy w miejscu pracy i potraktowalam to powaznie 

Gość Zainteresowana
3 minuty temu, Gość szczery gosc napisał:

Moge sie zalozyc, ze facet czasem byl dla ciebie mily, czasem usmiechal i ty sobie reszte dopowiedzialas. Nawet pewnie specjalnie ze soba nie rozmawiacie. Nie masz jak mu napisac, bo nie masz ani jego telefonu, ani innych namiarow. Obudz sie!!!

Nie jednak było innaczej,  namiary mam ale nie prywatne dlatego nie moge z nich skorzystac 

Gość Ona

Mi się to zdarza cały czas. Staraja się miesiącami, dopóki ich nie polubie. A jak już zacznę coś czuć, to kończą to bez wyjaśnienia,jakby to wszystko co mówili wcześniej , nie miało najmniejszego znaczenia. I tak od 10 lat... Trzymaj się 

Gość szczery gosc

No wiec wlasnie! Nie masz na niego namiarow prywatnie, bo on sobie nie zyczy. Gdybys faktycznie mu sie oodobala, to by ci dal prywatny numer. Facet byl poprostu mily jak dla kazdej innej, a ty juz nie wiadomo co sobie wyobrazilas. Kontakt wzrokowy..haha..

Gość gosc
36 minut temu, Gość Zainteresowana napisał:

Nie jednak było innaczej,  namiary mam ale nie prywatne dlatego nie moge z nich skorzystac 

Napisz coś więcej mam podobną sytuację z kobietą. 

Gość Zainteresowana
34 minuty temu, Gość szczery gosc napisał:

No wiec wlasnie! Nie masz na niego namiarow prywatnie, bo on sobie nie zyczy. Gdybys faktycznie mu sie oodobala, to by ci dal prywatny numer. Facet byl poprostu mily jak dla kazdej innej, a ty juz nie wiadomo co sobie wyobrazilas. Kontakt wzrokowy..haha..

Nie jest tak do końca jak piszesz,  nic sobie nie wmawiam tylko chciałabym wiedzieć dlaczego tak postapil,  a po za tym Firma to nie miejsce na tego typu akcje 

Gość Zainteresowana
21 minut temu, Gość gosc napisał:

Napisz coś więcej mam podobną sytuację z kobietą. 

co mam wiecej napisac,  masz podobna sytuacje to znaczy? 

Gość Zainteresowana
37 minut temu, Gość Zainteresowana napisał:

Rozumie że w pracy 

Gość Zainteresowana
19 godzin temu, Gość Zainteresowana napisał:

To ona cie czarowala czy ty ja 

Gość KAPRYSKA

A MOZE ON JEST NIESMIALY ALBO BOI SIE KONSEKFENCJI GDYBY BYLO COS NIE TAK