Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzegorz

Czy mam z Nia zerwac? Ona nie chce seksu....

Polecane posty

Gość gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty nie jesteś gotowy na ślub i ona ma to zrozumieć - ona nie jest gotowa na seks ale ty już tego nie rozumiesz?

Pieprzony hipokryta!!!

A czego nie rozumieć w tym, że koleś nie chce ślubu? Nie dla każdego jest to marzenie i najważniejszy cel do zrealizowania, natomiast seks jest częścią związku, którego tu brakuje autorowi

Gość Wujek

Ozieble kobiety popychaja mezczyzn do zdrady. Jak nie teraz nastapi to pozniej. Zostaw ta skale bo potem jak zdradzisz bo juz nie wytrzymasz ascezy to cie ludzie zjedza.

Gość elfiawiedźma

nie dociekałeś dlaczego nie chce? możliwe, ze to kwestia jej kompleksów i nie chce się przed Tobą pokazać, ale 3 lata to kawaaał czasu, ja nie wytrzymałabym tyle u boku z osobą, która kocham i która mi się podoba i mnie w jakiś sposób pociąga... porozmawiaj z nią i powiedz, że Cię to niepokoi i chcesz wiedzieć w czym rzecz i co nią kieruje. ile macie lat?

Gość Gosc

Hehe

Gość Grzegorz
4 minuty temu, Gość elfiawiedźma napisał:

nie dociekałeś dlaczego nie chce? możliwe, ze to kwestia jej kompleksów i nie chce się przed Tobą pokazać, ale 3 lata to kawaaał czasu, ja nie wytrzymałabym tyle u boku z osobą, która kocham i która mi się podoba i mnie w jakiś sposób pociąga... porozmawiaj z nią i powiedz, że Cię to niepokoi i chcesz wiedzieć w czym rzecz i co nią kieruje. ile macie lat?

Mamy po 19 lat....Jak probowalem z nia porozmawiac to ona byla zawstydzona i nie chciala kontynuwac rozmowy, tylko bylo nie chce narazie itp. Ja naprawde czuje ze jestem gotow, sam nigdy tego nie robilem ale naprawde chce sprobowac. Uwazam ze jest najwyzsza pora. 

Gość gość

Dziwne, przez trzy lata nic?! Nawet jakiś oral? W takim wieku to hormony buzują. 

Gość Gosc

nie ma sensu brać ślubu z kimś z kim się nie spało. 3 lata bez seksu to paranoja. Rzuć tą dziewczynę i znajdź kogoś normalnego. Ona niech sobie znajdzie jakiś naprawdę fajny głaz i spędza z nim czas. 

Gość Grzegorz
14 minut temu, Gość gość napisał:

Dziwne, przez trzy lata nic?! Nawet jakiś oral? W takim wieku to hormony buzują. 

Nie.....tylko sie dotykalismy przez ubranie...no i calowanie. Dla mnie to za malo...zwlaszcza ze czuje ze to lato odmieni moje zycie.

Gość Stefan
21 minut temu, Gość Gosc napisał:

nie ma sensu brać ślubu z kimś z kim się nie spało. 3 lata bez seksu to paranoja. Rzuć tą dziewczynę i znajdź kogoś normalnego. Ona niech sobie znajdzie jakiś naprawdę fajny głaz i spędza z nim czas. 

Jak najbardziej. To bylaby glupota na maksa. Nie zyjemy juz w sredniowieczu. Chce przetestowac towar hahhaha przed zkupem.

Gość Gość

Może jest delikatna i krępuje się powiedzieć żebyś się dokładnie mył !!!

Gość Mariola
6 minut temu, Gość Stefan napisał:

Jak najbardziej. To bylaby glupota na maksa. Nie zyjemy juz w sredniowieczu. Chce przetestowac towar hahhaha przed zkupem.

swinia....

nie sluchaj ich. poczekaj....bedzie warto 🙂

Gość Grzegorz
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Może jest delikatna i krępuje się powiedzieć żebyś się dokładnie mył !!!

Z moja higiena osobista jest wszystko ok. Myje sie codziennie, mam czyste ubrania. Uzywam tych perfum meskich. nie jestem jakis oblesny. To nie moze byc powodem.

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Mariola napisał:

swinia....

nie sluchaj ich. poczekaj....bedzie warto 🙂

posrało Cię? Warto czego? 

Mi to się nawet w głowie nie mieści. Po co kobieta w ogóle wchodzi w związek, w którym nie chce uprawiać seksu? Przez swój zepsuty umysł zatruwa życie faceta i zmusza go do celibatu... 

Autorze moim zdaniem masz przyzwolenie na zdradę. Obiecujesz jej wierność nie celibat. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

posrało Cię? Warto czego? 

Mi to się nawet w głowie nie mieści. Po co kobieta w ogóle wchodzi w związek, w którym nie chce uprawiać seksu? Przez swój zepsuty umysł zatruwa życie faceta i zmusza go do celibatu... 

Autorze moim zdaniem masz przyzwolenie na zdradę. Obiecujesz jej wierność nie celibat. 

Dodam jeszcze, że w ogóle powinieneś to zrobić. Skoro jesteś na kafeterii, to widziałeś tych 30 letnich prawiczków nie? Chcesz dołączyć do ich grona? Wyobraź sobie, że będziesz z nią jeszcze np. 2 lata i coś się popsuje. Rozstaniecie się i będziesz miał 21 lat. 

Wszystkie koleżanki i napotkane kobiety, będa miały doświadczenie, a Ty będziesz prawiczkiem. Będziesz się bał, stresował, będzie Ci wstyd. Ta kobieta może Ci zniszczyć życie swoimi fanaberiami. 

Jak się nie zrobi czegoś w pewnym wieku, to później jest coraz trudniej. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Bolek napisał:

Pierwsze ile macie lat, jeszcze się okaże że 14 i 16

Pisał, że po 19

Gość Piotrek
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dodam jeszcze, że w ogóle powinieneś to zrobić. Skoro jesteś na kafeterii, to widziałeś tych 30 letnich prawiczków nie? Chcesz dołączyć do ich grona? Wyobraź sobie, że będziesz z nią jeszcze np. 2 lata i coś się popsuje. Rozstaniecie się i będziesz miał 21 lat. 

Wszystkie koleżanki i napotkane kobiety, będa miały doświadczenie, a Ty będziesz prawiczkiem. Będziesz się bał, stresował, będzie Ci wstyd. Ta kobieta może Ci zniszczyć życie swoimi fanaberiami. 

Jak się nie zrobi czegoś w pewnym wieku, to później jest coraz trudniej. 

+1  zagadzam sie, mialem odpisac tej postrzelonej ale sam bym tego lepiej nie ujal. wariatka....

Gość Jarek
4 minuty temu, Bolek napisał:

To coś z nią jest nie tak, rozumiem że nastolatki chcą poczekać, pochodzić ale oni są że sobą 3 lata a nie 3 miesiące. Nie ufa mu? To po cholerę z nim jest tyle czasu? Nawet jak jest wychowana w ultra katolickiej rodzinie i straszona piekłem to istnieje coś takiego jak popęd seksualny który przez 3 lata powinien dać o sobie znak, ona go nie posiada.

Trafny komentarz. Zgadzam się z tobą całkowicie. 

Gość Aneta

Niektore dziewczyny tak maja ale ja bym nie mogl z taka byc. Jak juz ci napisali niektorzy, to najlepsze lata twojego zycia. Powiniens z niego korzystac a nie meczyc sie w tej bance mydlanej. Ona predzej czy pozniej peknie, wlasciwie to juz chyba peknela bo sie podswiadomie rozgladasz za innymi dziewczynami, hormony wiadomo, i juz dostrzegasz sie ze swoja kolezanka...zostaw ta dziewczyne, powiedz jej tylko dlaczego i ze masz dosyc.

Gość JS1988

Gdy się ma 15-16 lat to trzymanie się za rączki i przytulanie wystarcza na jakiś czas, ale tylko na jakiś czas. Potem chce się czegoś więcej i to jest naturalna potrzeba. Ten kto nie czuje tej potrzeby nie jest do końca normalny. 

Gość Grze

Bij, bij i jeszcze raz bij. Aż popuści szpary!

Gość Grzegorz

Dziekuje jeszce raz a bardzo pomocne odpowiedzi. Jestem przygotowany na weekendowa rozmowe i wiem czego chce. Zobaczymy co z tego wyniknie. Jeszce raz dziekuje.

Gość Roman

Bedziesz glupi jesli zostawisz taka dziewczyne ! Taka co stroni od seksu nigdy nie zdradzi. nie znaczy to ze ty nie musisz.

Gość Malina
7 minut temu, Gość Roman napisał:

Bedziesz glupi jesli zostawisz taka dziewczyne ! Taka co stroni od seksu nigdy nie zdradzi. nie znaczy to ze ty nie musisz.

chyba cie ...____alo ?!?!? ma sobie zycie marnowac zeby go jakas cnota nie zdradzila a zeby on jezdzil na boki, idi0ta.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Roman napisał:

A byś się dziwił xD 

Gość Aska
18 minut temu, Gość Roman napisał:

Ma całe życie spać przy zimnej rybie i chodzić na prostytutka, czy wejść w romans z czułością, zakochać się i cierpieć? Durny jesteś. 

Gość man

Dla nas, facetow, brak seksu to męczarnia. Uzgadnialiście, że związek będzie biały (bez seksu)? Jesli nie, to ją zostaw. 

Gość Julia

Dziwie sie ze nikt ci jeszce tego nie zaproponowal. A co jakbys sprobowal porozmawiac z rodzicami, moze z matka. Moze porozmawia z corka. 

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Grzegorz napisał:

Nie wiem dlaczego nie chce, moze faktycznie chodzi o slub albo jest zbyt dziecinna...Jej rodzice sprawiaja wrazenie takich bardzo przykladnych wiec moze ona by chciala faktycznie ten slub ale ja nie chce slubu bo nie jestem gotow. Raz chcialem ja zaprosic do kina na wieczorny seans a potem mielismy jechac do mnie ale ona powiedziala: "Co pewnie bedziesz chcial sie ze mna kochac? jak tak to ja nie chce ". Scielo mnie to z nog. nie wiedzialem co powiedziec i spedzilismy dzien u niej gadajac.

Czyli ty możesz nie być gotowy na ślub, ale ona nie może nie być gotowa na współżycie? Ile wy macie lat? Zostaw tę dziewczynę w spokoju, bo chociaż ona ma jakieś wartości i szkoda dziewictwa na du pka, który chce ją zdradzić z koleżanką. Może kiedyś dorośniesz do związku.

Gość Maro
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli ty możesz nie być gotowy na ślub, ale ona nie może nie być gotowa na współżycie? Ile wy macie lat? Zostaw tę dziewczynę w spokoju, bo chociaż ona ma jakieś wartości i szkoda dziewictwa na du pka, który chce ją zdradzić z koleżanką. Może kiedyś dorośniesz do związku.

ale napisal ze nie chce jej zdradzic ze chce z nia sie rozstac. Jak sie rozstanie to juz nie zdrada bo bedzie wolnym strzelcem. Czy ty bys wytrzymal(a) bez seksu w wieku 19 lat? nie wydaje mi sie, zwlaszcza po 3 latach zwiazku. Widac ze tu cos nie dziala. 🙂

Gość Alejandro
13 minut temu, Gość Julia napisał:

Dziwie sie ze nikt ci jeszce tego nie zaproponowal. A co jakbys sprobowal porozmawiac z rodzicami, moze z matka. Moze porozmawia z corka. 

Nie wydaje mi sie zeby rozmowac z rodzicami na temat rozdziewiczenia jej corki byla najlepszym pomyslem.......skad ci to przyszlo do glowy......:classic_blink: