Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Most dwojga serc

Szukam poety

Polecane posty

Gość Most dwojga serc

Jest?

Gość Gość

Poeta Zgasł, poety nie ma 🙂

Gość Most dwojga serc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Poeta Zgasł, poety nie ma 🙂

Dlaczego zgasł?Potrzebuję go.

Gość Gosc
19 minut temu, Gość Most dwojga serc napisał:

Jest?

Poezja jest dla wybranych na kafe ,jeszcze tego nie zrozumiałaś???

Gość Most dwojga serc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Poezja jest dla wybranych na kafe ,jeszcze tego nie zrozumiałaś???

Czyli ja odpadam?:-(

Gość Most dwojga serc

Jeszcze niczego nie zrozumiałam:-(sporo sprzecznych sygnałów.Ciężko uwierzyć.że ktoś tutaj zagląda właśnie dla mnie.Ta niepewność mnie dobija.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Most dwojga serc napisał:

Jeszcze niczego nie zrozumiałam:-(sporo sprzecznych sygnałów.Ciężko uwierzyć.że ktoś tutaj zagląda właśnie dla mnie.Ta niepewność mnie dobija.

😂😂😂🤣😂pograzasz się sama niestety .A potem placzesz

Gość Most dwojga serc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

😂😂😂🤣😂pograzasz się sama niestety .A potem placzesz

Pograżam? Z czym się pogrąźam?Piszę sercem.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Most dwojga serc napisał:

Pograżam? Z czym się pogrąźam?Piszę sercem.

To gdyby ktoś zaglądał tu dla Ciebie to byś to wiedziała i czuła bez żadnych niejasności. A te Twoje pisanie sercem na nikim wrażenia nie robi więc cierpisz w samotnosci.Poczytaj inne tematy i zobacz,że niektórzy tu piszą tylko do siebie,mam na myśli dwie osoby piszą tylko ze sobą, wiedzą kiedy wejść na kafe i kiedy wyjść.To jest synchronizacja umysłu,serca i tych ludzi.Jak tego nie doswiadczasz to nie masz tego kogoś dla siebie na kafe.prosciej wytłumaczyć nie umiem

Gość Most dwojga serc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

To gdyby ktoś zaglądał tu dla Ciebie to byś to wiedziała i czuła bez żadnych niejasności. A te Twoje pisanie sercem na nikim wrażenia nie robi więc cierpisz w samotnosci.Poczytaj inne tematy i zobacz,że niektórzy tu piszą tylko do siebie,mam na myśli dwie osoby piszą tylko ze sobą, wiedzą kiedy wejść na kafe i kiedy wyjść.To jest synchronizacja umysłu,serca i tych ludzi.Jak tego nie doswiadczasz to nie masz tego kogoś dla siebie na kafe.prosciej wytłumaczyć nie umiem

No właśnie tego doświadczam ale to tylko internet:-(

Czuję tą synchronizację..zawsze rozpoznaję kiedy pisze ale nie wiem do końca co czuję,w realu nie mamy kontaktu a jak widzę to z daleka raz na kilka lat to daje sprzeczne sygnały a potem znowu tutaj coś pisze w oparciu o real.Mam dość tej niepewności.Czy szczera jedna jedyna rozmowa ale w realu to aż tak wiele ?aż tak niewykonalne?Po co piszę skoro nie chcę mnie widzieć?

Gość Most dwojga serc

To porozumienie dusz jest niesamowitym doznaniem i tylko dlatego tu jestem jednak wirtual to dla mnie za mało.Chcę widzieć w realu że coś znaczę.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Most dwojga serc napisał:

To porozumienie dusz jest niesamowitym doznaniem i tylko dlatego tu jestem jednak wirtual to dla mnie za mało.Chcę widzieć w realu że coś znaczę.

A skoro nie masz reala to nie znaczysz nic więcej,kiedy to w końcu do Ciebie dotrze??????facet nie chce kontaktu a ty swoje

Gość Most dwojga serc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A skoro nie masz reala to nie znaczysz nic więcej,kiedy to w końcu do Ciebie dotrze??????facet nie chce kontaktu a ty swoje

Nigdy nie powiedział że nie chce kontaktu.Nie mamy realu bo nam nie po drodze.Nasze drogi się rozeszły nagle i bez naszej zgody.Wiem że on cierpi.Ma o coś żal nie wiem o co.Niedomowienia są złe.

Gość Fakt

Niedomówienia są złe .

Gość gość

Most dwojga serc załóż nowy temat w stylu po co tu jesteś (na kafe) może się odezwie, tylko weź go potem rozpoznaj pod gościem

Gość Gosc
35 minut temu, Gość Most dwojga serc napisał:

Nigdy nie powiedział że nie chce kontaktu.Nie mamy realu bo nam nie po drodze.Nasze drogi się rozeszły nagle i bez naszej zgody.Wiem że on cierpi.Ma o coś żal nie wiem o co.Niedomowienia są złe.

A kiedy go ostatni raz widziałaś???że tak jeczysz na kafe a ta osoba od lat nie ma z Tobą kontaktu,bo nie chce. Nigdy nie zrozumiem tak zalosnych kobiet teskniacych za ludźmi co nie mają z nimi kontaktu ale ludz się, że ob myśli. 

Gość oset

Jesteś pewien gościu ze to kobieta pisała? Wiele wątków podszywow było . Owca wróciła a wy barany w liczbie ilu? 7 miu?