Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huhacz

Czy jezeli kobieta dość pewna siebie jest skrepowana w obecności faceta to coś jest na rzeczy?

Polecane posty

Gość Huhacz

Dodatkowo przez telefon jest dosyć smiala gdy z nim rozmawia a na żywo boi się zagadac, jest niepewna, czai się gdy ma podejść

Gość OnaWieCoMowi

Całkiem prawdopodobne. Często bywa, ze w towarzystwie osób na których Nam zależy staramy sie „za bardzo” i chcemy wypaść jak najlepiej ( często wywołując efekt przeciwny), dlatego „kroki” są trudniejsze do podjęcia. Peszenie i skrępowanie w takiej sytuacji są częstym zjawiskiem (wiem to z autopsji- a nie jestem szara myszka) i pomimo starań nie jestem w stanie nad tym zapanować.  Ale dotyczy to nie tylko Kobiet. Prócz tego możesz powiedzieć cos więcej?wysyła jakieś sygnały? Kolejna kwestia czy Ty jesteś zainteresowany?  Sporo jej zachowań wynikać z Twojego podejścia

Gość Mariola

To może oznaczać wiele albo nic. Pewność siebie nie wyklucza wstydliwości czy nieśmiałości. Są też osoby które same wywołują w innych ludziach pewien dystans, że człowiek się przy nich krępuje. Druga sprawa na jakiej stopie jesteście koleżeńskiej, pracowniczej, jak długo się znacie? To wiele zmienia. Może też być tak że jej się podobasz. Pytanie czy ona tobie się przypadkiem nie podoba? Bo to czego nie widzimy w przypadku osób nam zupełnie obojętnych zauważamy u osób które nam się w jakiś sposób podobają. Albo wręcz pewne zachowania nadinterpretujemy.