Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mafijne historie

Za Platformą ciągnie się nadal wizerunek partii konfidentów i oszustów.

Polecane posty

Gość Mafijne historie

zrozumiała frustracja lemingów PO na forach w net-cie:
niedobitki i popłuczyny z SLD trafiają do PO - 
jak np. wcześniejsze „komuchy”: tow. M. Święcicki (KC PZPR),
tow. D. Rosati (afera FOZZ), tow. W. Cimoszewicz z synalkiem Tomkiem, tow. M. Borowski,
tow. D. Huibner, G. Napieralski, B. Arłukowicz, …
Podobnie jak popłuczyny z … PiS: R. Sikorski, L. Dorn, K. Marcinkiewicz, J. Kluzik-Rostkowska, K. M. Ujazdowski,
Michał Kamiński (ONR, PiS, PO, …)
czy nawet z LPR & WSZECHPOLAKÓW jak R. Giertych (nawiasem mówiąc kiedyś okrzyknięty przez GW „faszystą”, a dzisiaj doradca i prawnik D. Tuska -- WYLECZYŁ SIĘ Z FASZYZMU?).

No i kolejny raz „kierownictwo” PO (kiedyś D.Tusk, później E. Kopacz, dzisiaj G. Schetyna) kolokwialnie mówiąc
WYDYMAŁO działaczy PO i postawiło na  kolejne popłuczyny z konkurencji (znowu z PZPR oraz SLD)
i na listach do PE znaleźli się top-owi działacze PZPR:
tow. W. Cimoszewicz, tow. M. Belka i tow. L. Miller …

To w/w w „nagrodę” za prostytucję polityczną dostaną
od G. Schetyny sowitą kasiorę w PE,
a szeregowi działacze PO (tzw. „lemingi”) zasuwający na co dzień
np. w tzw. „terenie” zostają kolejny raz wyrolowani!

Zauważmy, że w znakomitej większości dzisiaj w PO brylują wspomniane POPŁUCZYNY Z INNYCH FORMACJI …
a lemingi na oślep poszukują kolejnych „autorytetów:
był J. Palikot, był pupilek L. Balcerowicza R. Petru z ferajną, byli oszuści, żule i alimenciarze z liderem KOD M. Kijowskim na czele i liderem KOD-KAPELI skazanym m.in. za … handel kobietami!
REASUMUJĄC: WASZA FRUSTRACJA M.IN. TUTAJ NA
PORTALU JEST JAK NAJBARDZIEJ ZROZUMIAŁA!

przez ostatni tydzień pracowałem bardzo ciężko fizycznie i za marne grosze przez 10 godzin , (17,60 PLN netto za godzinę pracy) jako energetyk przemysłowy, elektryk przemysłowy, automatyk i elektronik ,

czyli wykonywałem kucie bruzd w betonie za pomocą młota budowlanego elektrycznego i ręcznie za pomocą młotka i przecinaka do betonu,  budowa rozdzielnic elektrycznych i wprowadzanie ciężkich miedzianych kabli do rozdzielnic elektrycznych,  kopanie rowów 

pod kabel na głębokości 1 metra , inwestorem jest firma niemiecka w Polsce , kierownikiem budowy jest Niemiec ,

wszystkie prace wykonane zgodnie z Normami Polskimi i Niemieckimi ,

okablowanie w rozdzielniach wykonałem zgodnie z niemieckimi schematami , uruchomiłem kilka rozdzielni elektrycznych łącznie z automatyką i sterowaniem , są TRZY różne kierunki zasilania sieci SN 15 kV oraz zasilanie z agregatów prądotwórczych po stronie NN 

i na miejsce BUDOWY przybył Niemiec z Niemiec - odbierający OBIEKT w Polsce , 

Nieniec podłączył swojego laptopa do działającego systemu sprawdził, że wszystko pracuje prawidłowo 

a teraz porównajmy zarobki moje i Niemca (miesięczne)

- moje zarobki za miesiąc wrzesień (3152,03 PLN netto)

- Niemiec zarobił za miesiąc wrzesień (4157,63 Euro netto) tak się pochwalił ,

gdzie My kuurva jesteśmy ?