Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaa

Wkurza mnie moda na podróżowanie!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaa

Witam

tak cholernie mnie to w...ia ze nie moge. Wiecznie podróże podróże podróże. Instagram facebook zawalony zdjęciami z podrozy. 90% tematow rozmowy to gdzie jedziesz.

Zwłaszcza młode baby to porażka. ...ec na punkcie podróży. Oderwały się od pługa i odwaliło. I te pytania gdzie jedziesz na urlop itd itd a czemu nie za granicę itp

Boże, Polacy to są takie zachłyśnietę wieśniaki, że szok. 80% profili mlodych Polek na fejsie to profilowka na tel morza jakiegos. Te wiesniary maja taka dziejową mozliwosc gdzies pojechać, tylko to NIKOGO NIE OBCHODZI!!!!!!

Gość Wera

I tak lepiej.. wcześniej były kariery zawodowe i praktyki do opowiadania..

W praktyce tracenie czasu bez zapłaty za to...z wpisanym doświadczeniem do CV😄😄😄

Gość asdsds

Przecież to śmieszne 😄 ta cała moda na podróże. Te wieśniary myślą, że wszycy im zazdroszczę jakie to one nei są swietne, a ludzie na to leją... dla mnie to rak nie do pojęcia.

Gość siuśko
7 godzin temu, Gość aaaaaaaaaa napisał:

tylko to NIKOGO NIE OBCHODZI!!!!!!

takich ułomów bez własnego życia jak widać to obchodzi, na tyle że aż musiałeś założyć o tym temat. może piszą o tych swoich podróżach tylko po to żeby powkurzać przygłupów takich jak ty :classic_cool:

Gość xxx

nie powkurzać tylko zwrócić uwagę na siebie 

Gość ...
4 godziny temu, Gość asdsds napisał:

Przecież to śmieszne 😄 ta cała moda na podróże. Te wieśniary myślą, że wszycy im zazdroszczę jakie to one nei są swietne, a ludzie na to leją... dla mnie to rak nie do pojęcia.

ktoś tu rozmawia sam ze sobą... :classic_unsure: