Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssd

8 latka mowi ze się zakochała

Polecane posty

Gość ssd

Nie bardzo wiem co robić 🙂 Córka ciągle mówi o koledze z klasy, że się zakochała. Dziś był u nas, bo mieszkają blisko i razem się bawią.Zerkam przez okno, a  oni się przytulają i co chwilę "buźkują" - w poleczek albo usta . Co ja mam robić? Powiedzieć jej że to jeszcze nie jest czas na takie rzeczy? Totalnie nie wiem, a nie chciałabym też jej skrzywdzić

Gość F3jspalm

Boże... 🤦‍♀️

Gość Gość

Słodkie 

Gość ssd

Poradźcie 🙂

Gość Lol

Nic nie rób. Obserwuj. To urocze

Gość gość

na amory jej się zebrało, nudzi się bo wakacje. 

Gość gość

daj spokój, co ci to przeszkadza. u mojej córki takie akcje to już w przedszkolu były. każda dziewczynka miała "chłopaka" i czasem się gdzieś tam "cmoknęli" w policzek czy nawet w usta i dużo z tym było emocji. potem poszli do szkoły i wychowawczyni (starsza) powiedziała, że są jeszcze za mali żeby się całować i że nie wolno, a jak kogoś zobaczy to będzie miał uwagę. no więc czasami w tajemnicy był jakiś buziak, tak żeby pani nie widziała. ale mi córka opowiadała o tym, bo widziała, że nie zabraniam i normalnie do tego podchodzę. w końcu im się znudziło i po sprawie. więc moja rada: nie zabraniaj, bo będą się kryć i jeszcze bardziej tym emocjonować. pogadaj tylko z córką, że jak ktoś jest przeziębiony to może ją zarazić, zapytaj, czy ma ochotę na takie całusy. i że nikogo nie można całować bez jego zgody. a najlepiej znajdź im jakieś ciekawsze zajęcie to się zajmą czymś innym.

Gość gość
11 godzin temu, Gość ssd napisał:

Nie bardzo wiem co robić 🙂 Córka ciągle mówi o koledze z klasy, że się zakochała. Dziś był u nas, bo mieszkają blisko i razem się bawią.Zerkam przez okno, a  oni się przytulają i co chwilę "buźkują" - w poleczek albo usta . Co ja mam robić? Powiedzieć jej że to jeszcze nie jest czas na takie rzeczy? Totalnie nie wiem, a nie chciałabym też jej skrzywdzić

Takie rzeczy? Dziewczyno, nie wpadaj w paranoję. Kolejna przewrażliwiona mamuśka która z nudów szuka sobie problemów. 

Gość Osc1

Ja mam 8 letnia corke i jakbym uslyszala od niej takie rzeczya lbo zobaczyla to to bym ją od razu odizolowala od tego kolegi.

o takich rzeczach to moze myslec jak skonczy 18 lat i nie bedzie juz pod moją opieka prawna.

Gość Gość

Haha, ja miałam takiego kolegę z którym miłość trwała do 20rz 😄 labądkowalismy od pieluchy razem 😄