Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudy_lis

Jechac czy nie jechac ;)

Polecane posty

Gość Rudy_lis

Jestem od okolo 1,5 mca w erotycznej komunikacji z facetem, ktorego poznalam jakis czas temu na konferencji. On mieszka w innym kraju. W czerwcu zaprosił mnie do siebie na ostatni tydzień lipca. Nie kupilam jeszcze biletow samolotowych bo ciagle zastanawiam sie czy pan mnie nie wystawi. Jak napisalam w przeciagu 1,5 mca wymienialismy wiadomosci glownie o tresci erotycznej i oboje wiemy ze jestesmy umowieni na seks u niego. On oczywiscie roztoczyl super wizje, gdzie mnie to nie zabierze jak przyjade i obiecial nocleg w swoim mieszkaniu. W tym tygodniu kontakt nam sie nieco rozluznil, pisal mniej i bardziej zdawkowo. Nie czulam w korespodencji tego co wczesniej. Nie wiem czy ma mniej czasu czy tez ma juz nowa opcje i nie wie jak mi powiedziec ze jednak mam nie przyjezdzac. I pytanie - czy kupowac bilety? Musze juz podjac decyzje bo lada moment ceny biletow beda kosmiczne. Poradzcie :) za zlosliwosci z gory dziekuje, zachowajcie je dla siebie. 

Gość Rudy_lis

Znalazly sie swiętoszki na forum, gdzie kilka postow nizej jest temat o wibratorze 😂😂😂 czytaj ostatnie zdanie - za zlośliwosci z gory dziekuje :) 

zachowaj godność, nie jedź na zerzni3cie d0py przez jakiegos obcokrajowca..., kolejny ciapas ma sie chwalic ze wyr0chal polke? zaoszczedz nam tego..

Gość Rudy_lis

czytaj ostatnie zdanie ze zrozumiem - za zlosliwosci dziekuje. Siedzi taki troll i zasmieca watki. Powinno to byc karalne. Wakacje sie zaczely, nastolatki maja duzo czasu widac 😂 rodzicom trzeba powiedziec, aby zalozyli Ci kontrole rodzicielska na kompa 😁~ podpisano pani po 30, za stara dla ciebie 😂

Gość Rudy_lis

Ewentualnie niech rodzice oddadza Cie do zakonu, koniecznie z ciapatym ksiedzem. Moze w Mozambiku? :) tam bedzie sypal/sypala zlotymi radami

Gość ZapachLasu

30 lat i pytasz na forum czy dać się zerznac, no ładnie xD

Gość Frut

A właśnie, pochwal się autorko jakiej narodowości jest Twój obcokrajowiec. ☝️ Żeby nie było kolejnego tematu w sprawie dla reportera typu (jest na jutybie) Czy Egipcjanin zabierze jej córkę?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Rudy_lis napisał:

Jestem od okolo 1,5 mca w erotycznej komunikacji z facetem, ktorego poznalam jakis czas temu na konferencji. On mieszka w innym kraju. W czerwcu zaprosił mnie do siebie na ostatni tydzień lipca. Nie kupilam jeszcze biletow samolotowych bo ciagle zastanawiam sie czy pan mnie nie wystawi. Jak napisalam w przeciagu 1,5 mca wymienialismy wiadomosci glownie o tresci erotycznej i oboje wiemy ze jestesmy umowieni na seks u niego. On oczywiscie roztoczyl super wizje, gdzie mnie to nie zabierze jak przyjade i obiecial nocleg w swoim mieszkaniu. W tym tygodniu kontakt nam sie nieco rozluznil, pisal mniej i bardziej zdawkowo. Nie czulam w korespodencji tego co wczesniej. Nie wiem czy ma mniej czasu czy tez ma juz nowa opcje i nie wie jak mi powiedziec ze jednak mam nie przyjezdzac. I pytanie - czy kupowac bilety? Musze juz podjac decyzje bo lada moment ceny biletow beda kosmiczne. Poradzcie :) za zlosliwosci z gory dziekuje, zachowajcie je dla siebie. 

więcej szacunku do siebie bo jedziesz w jakim charakterze? jak jakas dzifka , po co ci to? Obys potem w jakims burdelu nie skonczyła

to zwykla dziVka, ktora juz postanowila ze da d0py ciapatemu..., gardze takimi pannami

aha i dla twojej wiadomosci autorko, mam 31 lat..

Gość z ukosa
8 minut temu, Arystoteles napisał:

to zwykla dziVka, ktora juz postanowila ze da d0py ciapatemu..., gardze takimi pannami

no a potem ryki, wyjechała i nie wróciła, albo w metalowej skrzynce, jak ktorą d.upa swędzi to może to z Polakiem na miejscu i bezpiecznie

Gość gość

Nie na darmo mówią,ze większosć Polek to Qurwy

Gość Stara panna co się nadal

puszcza

Gość gość
15 minut temu, Arystoteles napisał:

i słusznie

Gość oczywista

kup bilet, przynajmiej wyr.ucha cie całe stado

Gość za darmo
Przed chwilą, Gość oczywista napisał:

kup bilet, przynajmiej wyr.ucha cie całe stado

hahaha

Gość gość
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

weź pipko już zluzuj majty z tymi swoimi bredniami

Gość Ivo

Dno i patologia dziewczyno z Ciebie, tak się zeszmacic

Gość ....@

Ja bym nie pojechała, nie wiadomo co facet ma w głowie. Może cię sprzedać 🤭. Nie wzięłaś tego pod uwagę?

Gość Sama prawda
Dnia 14.07.2019 o 10:52, Gość gość napisał:

więcej szacunku do siebie bo jedziesz w jakim charakterze? jak jakas dzifka , po co ci to? Obys potem w jakims burdelu nie skonczyła

Dzifka to przynajmniej każe sobie zapłacić za bilet i usługę!!!

A kim jest dzifka która płaci za bilet żeby pojechać i dać doopy za darmo facetowi który jej już nie chce???

52 minuty temu, Gość ....@ napisał:

Ja bym nie pojechała, nie wiadomo co facet ma w głowie. Może cię sprzedać 🤭. Nie wzięłaś tego pod uwagę?

Dokładnie. To, że Autorka chce sobie jechać za granicę do de facto nieznajomego faceta, którego zna niespełna półtorej miesiąca, to jedno - jeśli chce się narażać na wszystkie konsekwencje niezobowiązującego seksu, jej prawo. Natomiast, powinna sobie zdawać również sprawę z tego, że handel ludźmi nie jest bajką oraz realnie oceniać swoje szanse na wydostanie się z problemów, jeśli już zaistnieją. Więcej rozsądku i świadomości przydałoby się... Odpowiadając na pytanie:

Dnia 14.07.2019 o 10:30, Gość Rudy_lis napisał:

[...] W tym tygodniu kontakt nam sie nieco rozluznil, pisal mniej i bardziej zdawkowo. Nie czulam w korespodencji tego co wczesniej. Nie wiem czy ma mniej czasu czy tez ma juz nowa opcje i nie wie jak mi powiedziec ze jednak mam nie przyjezdzac. I pytanie - czy kupowac bilety? [...]

Być może facet spoczął na laurach, skoro już zapewniłaś, że przyjedziesz - zarezerwował u Ciebie termin, więc w jakim celu miałby się jeszcze wysilać w korespondencji, po prostu ją podtrzymuje. Może skupił się na kombinowaniu kolejnych sex spotkań z innymi? Możliwe jest również, że uznał, że sobie z niego żartujesz, ponieważ niewiele kobiet zdecydowałoby się jechać za granicę do obcego człowieka. W każdym razie, możesz po prostu nawiązać do kupna biletów i zweryfikować, jak zareaguje, a w razie dalszych wątpliwości zwyczajnie zapytać wprost, czy spotkanie aktualne. Bezpośrednia poważna komunikacja jest w takiej sytuacji raczej niezbędna. Cóż, powodzenia.

Gość goo

Kup bilet i zarezerwuj sobie pokój w hotelu. Pojedź tam bez oczekiwań, najwyżej będziesz miała urlop 🙂

Seks jest świetny, korzystaj z życia ile chcesz tylko pamiętaj o gumie aby nie było potem dramatu z choróbskami.

Gość Gosc
3 godziny temu, Nenesh napisał:

Dokładnie. To, że Autorka chce sobie jechać za granicę do de facto nieznajomego faceta, którego zna niespełna półtorej miesiąca, to jedno - jeśli chce się narażać na wszystkie konsekwencje niezobowiązującego seksu, jej prawo. Natomiast, powinna sobie zdawać również sprawę z tego, że handel ludźmi nie jest bajką oraz realnie oceniać swoje szanse na wydostanie się z problemów, jeśli już zaistnieją. Więcej rozsądku i świadomości przydałoby się... Odpowiadając na pytanie:

Być może facet spoczął na laurach, skoro już zapewniłaś, że przyjedziesz - zarezerwował u Ciebie termin, więc w jakim celu miałby się jeszcze wysilać w korespondencji, po prostu ją podtrzymuje. Może skupił się na kombinowaniu kolejnych sex spotkań z innymi? Możliwe jest również, że uznał, że sobie z niego żartujesz, ponieważ niewiele kobiet zdecydowałoby się jechać za granicę do obcego człowieka. W każdym razie, możesz po prostu nawiązać do kupna biletów i zweryfikować, jak zareaguje, a w razie dalszych wątpliwości zwyczajnie zapytać wprost, czy spotkanie aktualne. Bezpośrednia poważna komunikacja jest w takiej sytuacji raczej niezbędna. Cóż, powodzenia.

Wiem ze na tym forum pojawią się niejaki Marco.Uważaj bo z Panią Żuk było podobnie.On łowi ofiary .Zobacz jak to się skończyło.Jeśli ci życie miłe to odradzam.