Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na przeszkodzie mojemu związkowi z nowym partnerem stoi nowa żona mojego byłego męża i sam były mąż...

Polecane posty

Gość gość

A głównie to że bardzo, a nawet za bardzo interesują się losem naszego syna. Codzienne dzwonienie, przyjeżdzanie po niego na weekendy, pisanie na facebooku, mój facet powiedział  ze ma tego dość. Czy mogę jakoś coś zrobić aby mimo wszystko mniej się kontaktowali z nami?

Gość Gość

Kontaktują się z Tobą czy z synem?.Może ojciec się martwi,obcy facet w domu,niewiadomo kto, niewiadomo skąd 

Gość

A tak niedawno na innym temacie baby pisały, że facet ma obowiązek opiekować się potomstwem nawet po rozwodzie. A jak się opiekuje, to też źle.

Gość Gość
4 minuty temu, Rescator555 napisał:

A tak niedawno na innym temacie baby pisały, że facet ma obowiązek opiekować się potomstwem nawet po rozwodzie. A jak się opiekuje, to też źle.

Olaboga! Nie popłacz się. Idź już stąd i nie rozwalaj kolejnego wątku, skoro nie masz niczego konstruktywnego do napisania.

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Olaboga! Nie popłacz się. Idź już stąd i nie rozwalaj kolejnego wątku, skoro nie masz niczego konstruktywnego do napisania.

Sama się nie poplacz 😛. Jak zamykacie moje tematy, to będę zabierał głos na  cudzych. Ostrzegałem.

Gość Gość
17 minut temu, Gość gość napisał:

A głównie to że bardzo, a nawet za bardzo interesują się losem naszego syna. Codzienne dzwonienie, przyjeżdzanie po niego na weekendy, pisanie na facebooku, mój facet powiedział  ze ma tego dość. Czy mogę jakoś coś zrobić aby mimo wszystko mniej się kontaktowali z nami?

Założenie sprawy w Sadzie o ustalenie kontaktów.

Gość Gość
18 minut temu, Gość gość napisał:

Twój facet ma dość , a ty co o tym sądzisz. A co na to dziecko- są blisko z ojcem?

Gość Gość

Dziwisz sie,tyle się teraz słyszy o konkubentach matek którzy krzywdza dzieci.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Założenie sprawy w Sadzie o ustalenie kontaktów.

Właśnie mój były mąż założył sprawę w sądzie i co weekend go zabira! Ale to pisanie do niego, dzwonienie itd. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Właśnie mój były mąż założył sprawę w sądzie i co weekend go zabira! Ale to pisanie do niego, dzwonienie itd. 

Ma prawo bo to również Jego syn. Dobrze że troszczy się o syna

Gość Gość
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Raczej trudno będzie ci założyć sprawę o to, że mocno interesuje się dzieckiem. Takie są uroki rozwodu... Był czas przywyknąć. Ale nie przejmuj się jak syn dorośnie i pójdzie na swoje to problemy znikną.

Gość Frut

Możesz. Wyprowadzić się na Biauoruś. Trzeba mieć wizę.

Gość Pola

Oddaj syna ojcu A ty sobie układaj to życie jak chcesz

Gość Oschla

O kurła to na pewno prowo. Konkubent urazony, bo ojciec dziecka smie z nim byc w bliskim kontakcie. Postaraj sie bardziej autorko.