Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej

inteligentnemu mezczyznie ciezko poznac kogos ciekawego

Polecane posty

Gość maciej

naprawde ciezko o inteligentna i sliczna kobiete, k tora moge porozmawiiac i posmiac sie o wszystkim, sam mam juz 32 lata i nikgo fajnego na horyznoncie

jestetem interesujacym, nieziemsko przystojnym facetem o sliczniej twarzy i energicznym kroku, jestem dumny z tego kim jestem i jak zyje

czemu w polsce nie ma kobiet ktore by mi dorownywaly?

Gość ale buc

efffeeeeeeeeeeeeeee

Gość pałka

energiczny krok? czyli fiut jak maczuga bambo?

Gość ...
4 godziny temu, Gość maciej napisał:

naprawde ciezko o inteligentna i sliczna kobiete, k tora moge porozmawiiac i posmiac sie o wszystkim

Zgadzam się z tobą.

Gość Gosc

I vice versa. Tym bardziej o sensownego mezczyzbe z ktorym mozna ciekawie poelaborowac. 

Gość darlin'

są tacy, ale wy kobiety od ręki wszystkich traktujecie jak gòwno, nie chcecie kogoś bliżej poznać

Gość Gosc

Moze bym chciala kogos poznac. Jest taki jeden ma ciemne oczy, opanowany, emanuje powsciagliwoscia, lagodny ale chyba nie do kazdego, ma pasje, jest sprytny, bardzo szlachetne rysy twarzy, sylwetka, on mnie kusi ale tez przeraza. 

Gość Gosc

Probuje byc wyluzowana ale kiedy on sie przysiada i zadaje pytania to mam wrazenie, ze zaraz przeswietla wszystko, co mowie i widzi kiedy czegos nie dopowiadam, skanuje. Ma to swoje plusy i minusy. 

Gość Gosc

Rozneglizowuje wewnetrznie, sciagajac po kolei ubrania z wnetrza, to dziwne uczucie. Jak gdyby zagladal do srodka i widzial neon: podobasz mi sie. A troche mnie krepuje ze mozliwe iz wyinterpretowal ten neon. Wiadomo ze trzeba wiedziec ze sie komus podobamy i mam wrazenie ze mu sie podobam ale jak czlowiek inteligentny to moze byc tylko kurtuazja czy chwc osiagniecia czegos, celu, a niekoniecznie rozkwita uczucie. I pewnie stad to przerazenie. 

Gość Gość

Tu też potrzebny psychiatra 👍

Gość Gosc

Jak potrzebny psychiatra tzn ze ktos tu jest inteligentny inaczej i forsuje tylko swoja wizje inteligencji. Nie pisz juz nic do mnie bo nie chce mi sie gadac z kims takim. 

Gość Gość

Ok. Żegnaj na zawsze. Bierz leki tak jak zawsze ok?

Gość Gosc

Chyba ze nie adresuhesz tego do mnie ale pewnie do mnie a wiec zegnam srodkowym pozdro. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ok. Żegnaj na zawsze. Bierz leki tak jak zawsze ok?

Inteligentnie wskazuje ci srodkowy palec. Czego tu inteligentny czleku nie rozumiesz? 

Gość Gosc

Powtorze raz jeszcze raz zeby i intelielgentny zrozumial- wystawuam srodkowy palec jako oddanie naleznego szacunku takim jak ty. 

Gość Gość

Cieszę się że to tylko twój cienki palec E.T. A nie środkowa noga. Od teraz mogę spać spokojnie. Paka 🖕

Gość Gosc

Po co facet ma wiedziec ze mi sie bardzo podoba. On ma myslec ze troche go lubie i cenie a niekoniecznie cos wiecej domyslac sie tak ze przytul walaz koldry bo na nic innego nie masz co liczyc ze swoim schorzeniem. 

Gość Gosc

Wytresuj najpierw swoje nerwy, poloz je spac do malej konserwy, stlams w sobie wojownika i na koniec posmyraj konika. Padpa

Gość Magda

Śliczne dziewczyny są albo głupie albo sprytne i chcą wyciągnąć tylko kasę. Mam koleżankę,która właśnie taka jest -ładniusia,pusta i leci na kasę. Ja jestem brzydka,wiem o tym bo widzę jak oni się na mnie patrzą ... I co z tego,że dogaduje się dobrze z chłopakami,oni traktują mnie tylko jako przyjaciółkę. Z każdym moja znajomość wygląda tak samo,opowiadają mi o swoich byłych dziewczynach,oni są najważniejsi,ich problemy są najważniejsze na świecie a ja się wglnie liczę. A kiedy tak naprawdę ja potrzebuje czyjejś pomocy to nie mam nikogo z kim mogłabym posiedzieć, pogadać. Ja już nie chce od nich nawet związków, niech sobie żyją w swoich światach,ale boli mnie to,że nawet po przyjacielsku nikt nie chce mnie nawet przytulić,tak żebym poczuła na kilka sekund ,że jest ktoś komu choć trochę mogę zaufać....źle mi z tym 

Gość Gosc

Jestem tak inteligentny ze ogarnia mnie panika, 

Pani z lewej, pani z prawej do mnie fika, 

I nieziemska ma uroda je powala na kolana,

Przed kolacja, przed obiadkiem, sukcesywnie z rana, 

Wciaz na mysli im smietana, 

A ja chcialbym opowiadac im o kafe

Pozbac jakas piekba sztuke, lache, 

Prawic jej o kafeteryjnym zyciu, 

Czynic to wprost i nie w ukryciu, 

Tak trudno jest poznac inteligentna Pania, 

Gdy wtem wyzywam od warjadki na nia, 

Sam juz nie wiem czy cienki palec to spowodowal, 

Lecz gdy nie ma zadnej obok ten fakt mnie uradowal, 

Moge przytulic znow koldre, obok tez jest poduszka, 

I nikt nie chrapie mi do stesknionego uszka

Jak fajnie byc madrym i inteligentnym, 

Ale najbardziej przystojnym i kompetentnym, 

Ach jestem tak cudny i tak wspanialy, 

Ze wszystkie madre panny mnie beda rozchwytywaly

Marze o modelce z ktora pogadam o kafe

Bo chce kupic jej 5 na ubrania szafe

Ide juz spac bo chyba marudze

Mam nadzieje ze szybko jej sie nie znudze

Gość Gosc
33 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tu też potrzebny psychiatra 👍

Od razu widac ze to laska napisala ktora powoduje zawisc o czyjs talent literacki bo niestety sama potrafi napisac tylko lakoniczny zwrot hehe

Gość Gosc

Albo facet ktory w srodku jest zawistna kobieta tzn. odrzucony traktowany jak kolezanka slicznych inteligentnych kobiet. 

Gość Gosc
18 minut temu, Gość Magda napisał:

Śliczne dziewczyny są albo głupie albo sprytne i chcą wyciągnąć tylko kasę. Mam koleżankę,która właśnie taka jest -ładniusia,pusta i leci na kasę. Ja jestem brzydka,wiem o tym bo widzę jak oni się na mnie patrzą ... I co z tego,że dogaduje się dobrze z chłopakami,oni traktują mnie tylko jako przyjaciółkę. Z każdym moja znajomość wygląda tak samo,opowiadają mi o swoich byłych dziewczynach,oni są najważniejsi,ich problemy są najważniejsze na świecie a ja się wglnie liczę. A kiedy tak naprawdę ja potrzebuje czyjejś pomocy to nie mam nikogo z kim mogłabym posiedzieć, pogadać. Ja już nie chce od nich nawet związków, niech sobie żyją w swoich światach,ale boli mnie to,że nawet po przyjacielsku nikt nie chce mnie nawet przytulić,tak żebym poczuła na kilka sekund ,że jest ktoś komu choć trochę mogę zaufać....źle mi z tym 

juz po tym co napisalas wcale sie nie dziwie ze cie olewaja wyziera z ciebie zawisc i takich ludzi sie nie lubi

Gość gość

No tak, za to polaczki to kwiat inteligencji 😄 Większość to prostaki i prymitywy interesujące się głównie grami lub mające "pasje" typu wędkarstwo itd. Inteligencja jak nic.

Gość Gosc

Ja np jestem przystojny szczuply lekko zbudowany i inteligetny. Intetesuje mnie wszystko od nanotechniki poprzez procesy wytwarzania produktow, psychologia, medycyna, informatyka, nowinki, az do pachnacych kolorowych mydelek. 

A poza tym to szukam inteligentnej dziewczyny co nie jest zawistna o sliczne laski i madre.  

Gość Gosc

to bardzo fajne jak ktos o sobie mowi ze jest ladny i inteligentny. Kiedys jeden tak mowil ze taki jest bo ogladal stare filny i znal sie na interpunkcji oraz przeczytal wiele ksiazek spoko nie mam pytan

Gość ...
24 minuty temu, Gość gość napisał:

No tak, za to polaczki to kwiat inteligencji 😄 Większość to prostaki i prymitywy interesujące się głównie grami lub mające "pasje" typu wędkarstwo itd. Inteligencja jak nic.

Może w twoim otoczeniu większość. Nie znam nikogo, kto miałby takie pasje.

Gość Magda
35 minut temu, Gość Gosc napisał:

juz po tym co napisalas wcale sie nie dziwie ze cie olewaja wyziera z ciebie zawisc i takich ludzi sie nie lubi

No tak,znasz mnie lepiej 🙂 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Magda napisał:

No tak,znasz mnie lepiej 🙂 

Juz cie poznalam w tym wpisie jak myslisz. 

Gość gosc
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

Juz cie poznalam w tym wpisie jak myslisz. 

Pewnie uraziła jakąś inteligentną i piękną kobietę,która szanuje sie i nie daje dupy za hajs czy drogie prezenty...Wiesz co,zajmij się sobą na poważnie,bo rzeczywiście w Twoim przypadku pozostaje tylko specjalista