Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela231

nie mogl mi wsadzic czlonka

Polecane posty

Hej

Jest to troche krepujace dla mnie i nie bardzo wiem od czego zaczać. Mój facet podczas naszego pierwszego seksu doszedl zanim zdazyl mi dobrze wlozyc penisa, za drugim razem doszedl po okolo 2 minutach( zawsze przed robie mu loda)  ale problem w tym ze pozniej nie mogl mi wsadzic czlonka. Nie wiem zupelnie w czym tkwi  problemon sam tlumaczy sie ze zdarza sie mu to pierwszy raz a z jego wczesniejszych opowiesci wynika ze jest doswiadczony. Taka sytuacja zdaza mi sie pierwszy raz w zyciu i nie wiem co o tym wogole myslec... POMOCY!!! ;(

Gość Arecki

Cześć jesteś tam... 

Gość Wariatka

Tez miałam podobne sytuacje... 

Gość Wariatka
11 godzin temu, Gość gość napisał:

Wymyśl stary capie jakąś inną, bardziej logiczną bajkę. Bo "podczas naszego pierwszego seksu" oraz "zawsze przed robie mu loda" to się trochę nie dodaje...

O co ci człowieku chodzi???

Gość Pieszczoch
Przed chwilą, Gość Wariatka napisał:

Tez miałam podobne sytuacje... 

Co było powodem? Może za krótka gra wstępna i nie zdążyłaś jeszcze odpowiedniej ilości "mazidła wyprodukować" ?

Gość Wariatka
2 minuty temu, Gość Pieszczoch napisał:

Co było powodem? Może za krótka gra wstępna i nie zdążyłaś jeszcze odpowiedniej ilości "mazidła wyprodukować" ?

Sucha napewno nie byłam..

Gość Pieszczoch
Przed chwilą, Gość Wariatka napisał:

Sucha napewno nie byłam..

Baco gniewom się, a łoco sie gniewota?  Baco nie jo sie gniewom tylko wom sie gnie ;) Czy twojemu też się  wyginał? :d

Gość Kolorowa

Na bank nie jest doświadczony i dlatego

Gość Pieszczoch
Przed chwilą, Gość Kolorowa napisał:

Na bank nie jest doświadczony i dlatego

Też tak mi się wydaje, nigdy nie miałem takich problemów, ciasniej lub luźniej ale zawsze trafił w punkt ;))

Gość Kolorowa

Myśle ze powinnaś dać sobie z nim spokój chyba że sex nie jest dla ciebie aż tak ważny 

Gość Mariusz
17 godzin temu, angela231 napisał:

Hej

Jest to troche krepujace dla mnie i nie bardzo wiem od czego zaczać. Mój facet podczas naszego pierwszego seksu doszedl zanim zdazyl mi dobrze wlozyc penisa, za drugim razem doszedl po okolo 2 minutach( zawsze przed robie mu loda)  ale problem w tym ze pozniej nie mogl mi wsadzic czlonka. Nie wiem zupelnie w czym tkwi  problemon sam tlumaczy sie ze zdarza sie mu to pierwszy raz a z jego wczesniejszych opowiesci wynika ze jest doswiadczony. Taka sytuacja zdaza mi sie pierwszy raz w zyciu i nie wiem co o tym wogole myslec... POMOCY!!! ;(

Nieprawdopodobne długo nie miał kobitki, normalne, trzeba rozruszać 😉

Gość Mariusz

Prawdopodobnie nie miał kobiety od dłuższego czasu, trzeba rozruszać

Gość gość

prowo

Witam ,albo jest nie doświadczony lub ma problem i to go blokuje. Normalnemu facetowi to by stał jak sosna w lesie, nawet po lodzie i odpoczynku. Proponował bym jeszcze sexi bielizne i szpilki dorzucić i zobaczyć co z tego wyjdzie.  

Gość Truskawka

Poprostu go nie podniecasz 

4 minuty temu, Gość Truskawka napisał:

Poprostu go nie podniecasz 

dokładnie to chciałem napisać

Gość Gość

Problem to akurat nie leży w tej dziewczynie tylko w chłopaku a to ze doszedł po 2 minutach świadczy o tym ze go na maxa podnieca

Gość Celinka
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Problem to akurat nie leży w tej dziewczynie tylko w chłopaku a to ze doszedł po 2 minutach świadczy o tym ze go na maxa podnieca

To jak mój też czasami bardzo szybko dochodzi tzn że go podniecam? Bo myślałam że przeciwnie

Gość Mariusz
47 minut temu, Gość Celinka napisał:

To jak mój też czasami bardzo szybko dochodzi tzn że go podniecam? Bo myślałam że przeciwnie

Przeciwnie od braku podniecenia w ogóle nie stanął by na Twój widok a nie, że szybko dochodzi bo go nie podniecasz...Brak logiki... Moja też nie potrafi dobrze dobrać słowa logicznie, pasujące do całokształtu. Jak Ciebie facet podnieca to co przeciwnie nie reagujesz? Albo jak srasz to znaczy ze sie opróżniasz i myślisz że jest przeciwnie 😄

Gość Celinka
10 minut temu, Gość Mariusz napisał:

Przeciwnie od braku podniecenia w ogóle nie stanął by na Twój widok a nie, że szybko dochodzi bo go nie podniecasz...Brak logiki... Moja też nie potrafi dobrze dobrać słowa logicznie, pasujące do całokształtu. Jak Ciebie facet podnieca to co przeciwnie nie reagujesz? Albo jak srasz to znaczy ze sie opróżniasz i myślisz że jest przeciwnie 😄

No myślałam, że robi to tak szybko bo nie ma ochoty na więcej... 🙄

Gość Mariusz
8 minut temu, Gość Celinka napisał:

No myślałam, że robi to tak szybko bo nie ma ochoty na więcej... 🙄

Nie każdy biegacz to maratończyk 😉 Jak szybko dochodzi i rucha jak królik opętany to spróbuj powiedzieć, że mógłby się nie spieszyć i zwolnić trochę...np żeby wyszedł ze szparki i zaczął pieścić łechtaczkę palcem językiem jak kto woli, po chwili znowu włożył i tak kilka razy 😉 

Gość Mariusz

Nie każdy biegacz to maratończyk  Jak szybko dochodzi i rucha jak królik opętany to spróbuj powiedzieć, że mógłby się nie spieszyć i zwolnić trochę...np żeby wyszedł ze szparki i zaczął pieścić łechtaczkę palcem językiem jak kto woli, po chwili znowu włożył i tak kilka razy 

Gość Mariusz

Nie każdy biegacz to maratończyk  Jak szybko dochodzi i rucha jak królik opętany to spróbuj powiedzieć, że mógłby się nie spieszyć i zwolnić trochę...np żeby wyszedł ze szpark i i zaczął pieścić łechtaczkę palcem, językiem jak kto woli, po chwili znowu włożył i tak kilka razy 

Gość Mariusz

Nie każdy biegacz to maratończyk  Jak szybko dochodzi i rucha jak królik opętany to spróbuj powiedzieć, że mógłby się nie spieszyć i zwolnić trochę...np żeby wyszedł ze szpark i i zaczął pieścić łec htaczkę palcem, językiem jak kto woli, po chwili znowu włożył i tak kilka razy