Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MArcelina

Gabinet Kaloria Poznań co myślicie??

Polecane posty

Gość MArcelina

Witajcie!!

Mam pewien osobisty problem z wagą a jestem jeszcze na tyle młoda, że chciałabym  mieć dziecko. Ginekolog zalecił mi schudnięcie o kilka kg i walczę z tym na wiele sposobów. efektów nie ma specjalnych i dowiedziałam się o gabinecie dietetycznym Kaloria PaniMazur i ponoć jest nie zły. Co myślicie o tym i czy ktoś z Was korzystał??

Gość Bartek
1 godzinę temu, Gość MArcelina napisał:

Witajcie!!

Mam pewien osobisty problem z wagą a jestem jeszcze na tyle młoda, że chciałabym  mieć dziecko. Ginekolog zalecił mi schudnięcie o kilka kg i walczę z tym na wiele sposobów. efektów nie ma specjalnych i dowiedziałam się o gabinecie dietetycznym Kaloria PaniMazur i ponoć jest nie zły. Co myślicie o tym i czy ktoś z Was korzystał??

Jak schudniesz to Ci dziewico cycki zmaleją. Wiesz o tym ?

Gość Daria

Byłam dokładnie w tej samej sytuacji. Trudno było zajść w ciąże z powodu wagi. Pani Patrycja Mazur doskonale się. A tym zna i mi pomogła. Miałam nisko kaloryczna dietę, ale bogatą w witaminy.

Gość ada
Dnia 29.07.2019 o 15:52, Gość Daria napisał:

Byłam dokładnie w tej samej sytuacji. Trudno było zajść w ciąże z powodu wagi. Pani Patrycja Mazur doskonale się. A tym zna i mi pomogła. Miałam nisko kaloryczna dietę, ale bogatą w witaminy.

Dzięki za ten wpis. Dokładnie mam ten sam problem. Jutro tam dzwonie!