Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jayduży

umieram sam

Polecane posty

Gość jayduży

Witam chciałem się z wami podzielić, że umieram sam mam taką depreche przez takie czynniki jak poniżanie przez całe życie, choroby, jakiś nie wiarygodny pech nie chcę teraz dokładnie o tym pisać bo się źle czuję, ale będąc tak dobrym człowiekiem co mi mówiło wiele ludzi umieram wewnętrznie sam mam dosyć udawania że wszystko jest dobrze bo nic kompletnie nie jest. Dbam o siebie, mam super wygląd, chodzę na siłkę, mam wiele pasji, zajęć, prac ogólnie. Jednak nie mogę znaleźć tej jedynej gdyż mało wychodzę z domu a w pracy lasek nie ma, a jak już tragedia miałem kiedyś jedną która mnie tak super rozumiała poszła z kuzynek który ją lał już jest teraz żonata z innym itd. mamy kontakt ale tak naprawdę nigdy jej nie wybaczyłem tego że ja ciągle po szpitalach a ona się z nim gziła nawet nie napisała co tam?. Ludzie od dziecka mnie denerwowali nie wiarygodnie też nie wiem czy już kogoś poznam czy jest możliwe życie w samotności ? mam bratanków kocham ich nie wiarygodnie są wspaniali i mnie uwielbiają jednak brakuję mi kogoś co robić?

Gość gość

Powinieneś iść do specjalisty, innego który przepisuje ci leki na depresję. I nie czekać na miłość. Miłość przyjdzie sama. Albo nie. Nikt tego nie przeskoczy i tylko ty decydujesz jakie będzie twoje życie. Z miłością lub bez niej.

Gość jayduży

Wątpię czy inny lekarz mi pomoże chcą mnie do szpitala ale nie chce tam nikomu nie pomogli

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Powinieneś iść do specjalisty, innego który przepisuje ci leki na depresję. I nie czekać na miłość. Miłość przyjdzie sama. Albo nie. Nikt tego nie przeskoczy i tylko ty decydujesz jakie będzie twoje życie. Z miłością lub bez niej.

Niektórzy potrzebują miłości do życia... wróć WSZYSCY JEJ POTZEBUJA. Każde żywe stworzenie żyje dzięki miłości. Ja autora rozumiem, bez kobiecej milosci tez usycham i nic mnie nie bawi, za to gdy tylko przyjdzie miłość to nagle i zapał do pasji przychodzi. Człowiek w pojedynkę nie może żyć. 

Gość jayduży

Spotykam tylko nie za dobre na swej drodze chciałbym się komuś wyżalić, przytulić żebyśmy byli dla siebie życiem bo tak to naprawdę leki zapijam whisky, albo winem i wtedy czuję się dobrze

Gość gość

Leżenie krzyżem i płacz to jest dobre na chwilę. Chcesz żyć i cieszyć się życiem, zmieniaj lekarzy, szukaj odpowiedniego, zamień leki, lub ich nie bierz, bo otumaniają, przestaw myślenie, że jesteś zdrowy... dopóki ci się nie odmieni nic nie zrobisz. Będziesz tęsknił do dziewczyny, która cię nie chce i umrzesz w samotności pogrążony w marzeniach, które nigdy się nie spełnią. Może czas stanąć twarzą w twarz z rzeczywistością?

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niektórzy potrzebują miłości do życia... wróć WSZYSCY JEJ POTZEBUJA. Każde żywe stworzenie żyje dzięki miłości. Ja autora rozumiem, bez kobiecej milosci tez usycham i nic mnie nie bawi, za to gdy tylko przyjdzie miłość to nagle i zapał do pasji przychodzi. Człowiek w pojedynkę nie może żyć. 

Wiem, miłość jest najważniejsza, oczywiście dla mnie. I ja rozumiem autora, ale myślę trzeźwo i realnie i odnoszę się do słów jego. Jeżeli miłości nie ma, to jej nie wytrzaśnie. 

Gość jayduży

Nie leże krzyżem co napisałem w 1 poście, a co do marzeń zawsze osiągałem swe cele także

Gość gość
Przed chwilą, Gość jayduży napisał:

Nie leże krzyżem co napisałem w 1 poście, a co do marzeń zawsze osiągałem swe cele także

Jak nie leżysz jak leżysz? Przepijasz prochy alkoholem, gapisz się tępo w sufit, wracasz wspomnieniami, wzdychasz i jesteś sparaliżowany. To jest właśnie leżenie krzyżem. A marzenia? Cudownie, że je spełniasz. Ale nic po trupach do celu. Bo to co było nigdy nie wróci. Rozumiesz?

Gość jayduży

mam nadzieję że niedługo na zawsze z Polski wyjadę tu nie można żyć pracowałem za granicą i ludzi milsi, świadomość większa, dziewczyny też jakoś były dla mnie miłe a tu jak pracowałem wielu miejscach naprawdę Polska to nie jest miejsce dla mnie nie mam mentalności polaka

Gość Gość

Nie ma nic gorszego niż męski wąż boa który żyje tylko miłością aż cie z niej zadusi. Zastanów się nad własną głupotą i uzaleznieniem od innego człowieka.

Gość gość
Przed chwilą, Gość jayduży napisał:

mam nadzieję że niedługo na zawsze z Polski wyjadę tu nie można żyć pracowałem za granicą i ludzi milsi, świadomość większa, dziewczyny też jakoś były dla mnie miłe a tu jak pracowałem wielu miejscach naprawdę Polska to nie jest miejsce dla mnie nie mam mentalności polaka

Teraz to poleciałeś w marzeniach. Wiesz jak jest za granicą? Byłeś kiedyś? Wiesz jakie są kobiety, zwłaszcza te zagraniczne? A język znasz? 

Gość jayduży
5 minut temu, Gość gość napisał:

Jak nie leżysz jak leżysz? Przepijasz prochy alkoholem, gapisz się tępo w sufit, wracasz wspomnieniami, wzdychasz i jesteś sparaliżowany. To jest właśnie leżenie krzyżem. A marzenia? Cudownie, że je spełniasz. Ale nic po trupach do celu. Bo to co było nigdy nie wróci. Rozumiesz?

a co mam robić ? zdradzony przez ludzi jeszcze wieczorem na kompie pracuję i nie piję dużych ilości i nie zawsze często 1 na tydzień a co mam się zadawać z ludźmi którzy są źli ? Abo jak znajomi moi na kochanki/... jeździć ?

Gość jayduży
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Teraz to poleciałeś w marzeniach. Wiesz jak jest za granicą? Byłeś kiedyś? Wiesz jakie są kobiety, zwłaszcza te zagraniczne? A język znasz? 

Akurat pracowałem wiele lat i nie koniecznie z polkami dla mnie akurat były o wiele lepsze niż te w Polsce jak ktoś ma taki pogląd że polka za granicą każda ku..... gratuluję tobie inteligencji w Polsce za ta święte

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie ma nic gorszego niż męski wąż boa który żyje tylko miłością aż cie z niej zadusi. Zastanów się nad własną głupotą i uzaleznieniem od innego człowieka.

Co ty bredzisz, autor cierpi bo nie ma miłości wcale a ty ze skrajności w skrajność bijesz. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość jayduży napisał:

a co mam robić ? zdradzony przez ludzi jeszcze wieczorem na kompie pracuję i nie piję dużych ilości i nie zawsze często 1 na tydzień a co mam się zadawać z ludźmi którzy są źli ? Abo jak znajomi moi na kochanki/... jeździć ?

Nie wiem co masz robić, bo cię nie znam i nie wiem co lubisz. Oprócz leżenia krzyżem i alkoholu nic nie powiedziałeś. Ale tak nie możesz robić, bo naprawdę umrzesz... Uważasz, że ty jeden byłeś zdradzony? No to się mylisz. Zdrady są wszędzie i dotykają każdego. Nie warto oglądać się za ludźmi, którzy podcinają ci skrzydła. Jeździć na kochanki? A pojechałbyś? Powiedz prawdę.

Gość jayduży
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Co ty bredzisz, autor cierpi bo nie ma miłości wcale a ty ze skrajności w skrajność bijesz. 

Tego ...a nie ma co słuchać dla niego każdy głupi

Gość jayduży
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie wiem co masz robić, bo cię nie znam i nie wiem co lubisz. Oprócz leżenia krzyżem i alkoholu nic nie powiedziałeś. Ale tak nie możesz robić, bo naprawdę umrzesz... Uważasz, że ty jeden byłeś zdradzony? No to się mylisz. Zdrady są wszędzie i dotykają każdego. Nie warto oglądać się za ludźmi, którzy podcinają ci skrzydła. Jeździć na kochanki? A pojechałbyś? Powiedz prawdę.

Nie

Gość gość
5 minut temu, Gość jayduży napisał:

Akurat pracowałem wiele lat i nie koniecznie z polkami dla mnie akurat były o wiele lepsze niż te w Polsce jak ktoś ma taki pogląd że polka za granicą każda ku..... gratuluję tobie inteligencji w Polsce za ta święte

A co ty mi gratulujesz? Nie mówię o Polkach, mówię o każdej kobiecie za granicą. Są bardziej wymagające bo są światowe. I nie spojrzą na faceta, który jest ponury, smutny i marudzi. To, że zmienisz kraj, nie uciekniesz przed tym o czym myślisz. Wiesz, że twoje problemy pojadą w każde miejsce  z tobą?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jak on o kuzynce pisze? Że się gzila? Ja widzę co innego z jego tekstu. Jest toksyczny prawdopodobnie i ma wymagania względem innych a sam nic nie daje. Mało z domu wychodzi to na co liczy?

Gość jayduży

o kuzynie pisałem literówka i nie nie jestem toksyczny dobry chłopak zawsze ma źle

Gość jayduży
5 minut temu, Gość gość napisał:

A co ty mi gratulujesz? Nie mówię o Polkach, mówię o każdej kobiecie za granicą. Są bardziej wymagające bo są światowe. I nie spojrzą na faceta, który jest ponury, smutny i marudzi. To, że zmienisz kraj, nie uciekniesz przed tym o czym myślisz. Wiesz, że twoje problemy pojadą w każde miejsce  z tobą?

nie można generalizować znam kobiety polki nie polki które są dobre i ułożone a mają takich facetów że wiesz same mi się żaliły

Gość Gość
1 minutę temu, Gość jayduży napisał:

o kuzynie pisałem literówka i nie nie jestem toksyczny dobry chłopak zawsze ma źle

Zazwyczaj ci którzy się za takich wspaniałych mają nie są nimi. To że w szpitalu Leżysz nie oznacza że świat ma się przestać kręcić a wszyscy powinni rzucić wszystko i do ciebie lecieć.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zazwyczaj ci którzy się za takich wspaniałych mają nie są nimi. To że w szpitalu Leżysz nie oznacza że świat ma się przestać kręcić a wszyscy powinni rzucić wszystko i do ciebie lecieć.

Czemu go atakujesz? Po co ludzie przyłaza na to forum żeby się wzajemnie kopać? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Czemu go atakujesz? Po co ludzie przyłaza na to forum żeby się wzajemnie kopać? 

Przewrazliwony jesteś. Poglaszcz to po jajkach w takim razie. Na pewno mu pomoże.

Gość gość
6 minut temu, Gość jayduży napisał:

nie można generalizować znam kobiety polki nie polki które są dobre i ułożone a mają takich facetów że wiesz same mi się żaliły

Dobra, masz rację. Jakiś 1% kobiet to porządne byty. Reszta nastawiona jest na branie. 

Gość gość

Przewrazliwony jesteś.

Wiem bo opiździeje zaraz, ale rozumiem autora bo ja bez miłości nie funkcjonuje, i nie oplatam nikogo jak wąż, mnie tam niewiele potrzeba i od razu świat w innych barwach się jawi. 

Z każda pasją jest tak, ze masz ochotę się pochwalić nią z osoba ci bliska, taki jest człowiek, a te teksty żyj dla siebie to jakaś jedna wielka emocjonalna masturbacja tfuuu.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Wiem bo opiździeje zaraz, ale rozumiem autora bo ja bez miłości nie funkcjonuje, i nie oplatam nikogo jak wąż, mnie tam niewiele potrzeba i od razu świat w innych barwach się jawi. 

Z każda pasją jest tak, ze masz ochotę się pochwalić nią z osoba ci bliska, taki jest człowiek, a te teksty żyj dla siebie to jakaś jedna wielka emocjonalna masturbacja tfuuu.

To twoja opinia podyktowana twoja osobowością. Mnie to nie przekonuje.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

To twoja opinia podyktowana twoja osobowością. Mnie to nie przekonuje.

Rób coś co kochasz i nie pochwał się tym z bliskimi 😛 Moja opinia? Nie sadze 😉 

Dlatego autor zle robi ze próbuje leczyć depresje lekami, w ogóle depresja to nie choroba, to zwyczajny głód esencji egzystencji. 

Gość Gość

Rób coś co kochasz i nie pochwał się tym z bliskimi 😛 Moja opinia? Nie sadze 😉 

Dlatego autor zle robi ze próbuje leczyć depresje lekami, w ogóle depresja to nie choroba, to zwyczajny głód esencji egzystencji. 

Aha. To powodzenia życzę.