Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka

Czy brak kontaktu pomoże?

Polecane posty

Gość Olka

Cześć, mamy za sobą bardzo burzliwe rozstanie. Na początku jeszcze był kontakt, ale kiedy powiedział ze on w sumie nie wie czy mnie kocha, mówiąc jednocześnie ze trochę za mną tęskni, uznałam ze po prostu dam mu czas. Myślicie ze jeśli nie będę odzywać się kilka tygodni, może miesięcy to on może za mną zatęsknić? Byliśmy ze sobą bardzo długo, wszystko zaczęło się sypać w tym roku, mamy różne plany na przyszłość ale ja wierze, ze gdybyśmy naprawdę pogadali to doszłoby między nami do porozumienia

Gość Saudade

Zatęsknić może, ale co z tego, skoro ma wątpliwości co do własnych uczuć? Czasem brak kontaktu skłania do refleksji i przemyśleń, ale częściej oddala.

Gość Olka

Nie wiem, ostatnio kiedy się rozstaliśmy tez mówił ze nie jest pewny, a po 2 miesiącach ciszy wrócił :( 

Gość Saudade
Przed chwilą, Gość Olka napisał:

Nie wiem, ostatnio kiedy się rozstaliśmy tez mówił ze nie jest pewny, a po 2 miesiącach ciszy wrócił 😞

Tylko co wnoszą takie powroty? To trochę wskrzeszanie trupa. Na domiar złego pokazujesz mu, że może się oddalać kiedy chce, bo Ty i tak na niego czekasz. Może lepiej skupić się na zapominaniu niż żyć złudzeniami? Czasem tak bywa, że nam zależy bardziej niż innym. Trzeba umieć się z tym pogodzić. 🙂 Minie, wszystko kiedyś mija.

Gość Gosc

A Tobie sie podoba cos takiego? On nie wie czy chce Ciebie czy nie, zrywa z Toba, jak mu sie znudzi singlowanie to wroci, pozniej znowu z Toba zerwie, Ty bedziesz czekac, wiec ma gdzie wrocic i tak w kolko, do usranej smiercia, albo do czasu az sobie znajdzie "ta jedyna". Wiesz co bedziedzie lepsze? Jak uwolnisz sie na dobre od niego. Gdyby chcial to byscie sie dogadali, bo chyba w tej przyszlosci to tak slabo Cie uwzglednia. A najbardziej da mu do myslenia, jak zobaczy Cie szczesliwa z kims innym. Daj spokoj, ile lat jeszcze chcesz byc taka "zawieszona"? Nie szkoda Ci czasu, energii, mlodosci?

Gość Zpaznokcilakier

Ktoś ,komu nie jesteś obojętna, nie wypuści Cię z rąk. Będzie traktowal jak skarb najcenniejszy. Gdyby Cię tak postrzegał ,to by trwał ,wiernie przy Twoim boku ,na dobre i złe. 

Gość Gość
48 minut temu, Gość Olka napisał:

Cześć, mamy za sobą bardzo burzliwe rozstanie. Na początku jeszcze był kontakt, ale kiedy powiedział ze on w sumie nie wie czy mnie kocha, mówiąc jednocześnie ze trochę za mną tęskni, uznałam ze po prostu dam mu czas. Myślicie ze jeśli nie będę odzywać się kilka tygodni, może miesięcy to on może za mną zatęsknić? Byliśmy ze sobą bardzo długo, wszystko zaczęło się sypać w tym roku, mamy różne plany na przyszłość ale ja wierze, ze gdybyśmy naprawdę pogadali to doszłoby między nami do porozumienia

olkaa a ten twoj jeszocze maca kury ??

Gość Gisc

Masz racje, brak kontaktu może pomoc, może chłopak zatęskni