Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawy

Czy to wstyd przez całe życie być prawiczkiem?

Polecane posty

Gość Prawy

Mam już skończone 36 lat i parę razy wyśmiewano mnie z powodu braku dziewczyny. Gdyby ludzie poznali moją tajemnicę, pewnie nie daliby mi spokoju. Czy naprawdę bycie prawiczkiem w tym wieku jest aż tak źle odbierane, czy tylko w moim środowisku są takie wyśmiewające przygłupy? Powinienem mieć powód do niepokoju? No bo ja już raczej nie stracę prawictwa.

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Prawy napisał:

Mam już skończone 36 lat i parę razy wyśmiewano mnie z powodu braku dziewczyny. Gdyby ludzie poznali moją tajemnicę, pewnie nie daliby mi spokoju. Czy naprawdę bycie prawiczkiem w tym wieku jest aż tak źle odbierane, czy tylko w moim środowisku są takie wyśmiewające przygłupy? Powinienem mieć powód do niepokoju? No bo ja już raczej nie stracę prawictwa.

Mozesz stracic ze mna. Podaj maila to sie poznamy. Szukam partnera zyciowego. 

Gość Prawy
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Liczyłem na poważne odpowiedzi a nie żarty😏

Gość Morus
16 minut temu, Gość Prawy napisał:

Żaden wstyd kolego

Gość Prawy
Przed chwilą, Gość Morus napisał:

Żaden wstyd kolego

No i OK. Ale raczej nie wszyscy są tego zdania.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Prawy napisał:

Liczyłem na poważne odpowiedzi a nie żarty😏

Dlaczego myslisz ze zaruje. Chce prawiczka, ale nie na raz, chcialabym go najpierw poznac i sie zakochac.

Gość Morus
5 minut temu, Gość Prawy napisał:

No i OK. Ale raczej nie wszyscy są tego zdania.

Co Cię obchodzą,, wszyscy,, ? 

Gość Prawy
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Dlaczego myslisz ze zaruje. Chce prawiczka, ale nie na raz, chcialabym go najpierw poznac i sie zakochac.

Bo kafeteria nie jest najlepszym miejscem na tego typu poszukiwania, więc takie propozycje od razu budzą podejrzenia😏

Gość gosc

Te soki co ona teraz pokazuje to reklama? Bo ciężko stwierdzić, gdy to nie jest zaznaczone... w Niemczech od jakiegoś czasu youtuberzy wyświetlają białymi literami informacje, gdy to współpraca, gdyż prawo zakazuje im ukrywania tego, mam nadzieję, że u nas też to będzie, bo chcę wiedzieć czy mam do czynienia z reklamą...

Gość Frut
39 minut temu, Gość Prawy napisał:

Powinienem mieć powód do niepokoju? 

Zawsze masz szansę na seminarium jak nie widziałeś ćipki na żywo.

29 minut temu, Gość Gosc napisał:

Stracisz także 100.000 które przez Ali Mendy wyczesze ta partnerka.

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Prawy napisał:

Bo kafeteria nie jest najlepszym miejscem na tego typu poszukiwania, więc takie propozycje od razu budzą podejrzenia😏

Eeee.. tam, wszedzie mozna poznac milosc zycia a ostroznosc zawsze obowiazuje nawet w realu.

Gość Prawy
1 minutę temu, Gość Frut napisał:

Zawsze masz szansę na seminarium jak nie widziałeś ćipki na żywo.

Nie interesują mnie takie "szanse"😀

2 minuty temu, Gość Frut napisał:

Stracisz także 100.000 które przez Ali Mendy wyczesze ta partnerka.

Jak widać bycie prawiczkiem ma również swoje zalety, hehehe.

Gość Prawy
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Eeee.. tam, wszedzie mozna poznac milosc zycia a ostroznosc zawsze obowiazuje nawet w realu.

Ostrożność to podstawa.

Ja tam już nikogo nie szukam. Za stary jestem na pierwsze kroki w tych sprawach.

Gość gość
51 minut temu, Gość gosc napisał:

Te soki co ona teraz pokazuje to reklama? Bo ciężko stwierdzić, gdy to nie jest zaznaczone... w Niemczech od jakiegoś czasu youtuberzy wyświetlają białymi literami informacje, gdy to współpraca, gdyż prawo zakazuje im ukrywania tego, mam nadzieję, że u nas też to będzie, bo chcę wiedzieć czy mam do czynienia z reklamą...

sory to było w temacie o jednej youtuberce, ale pisałąm na telefonie i pewnie przypadkowo weszłam w ten temat i tu napisałam XD

Gość gość
59 minut temu, Gość gość napisał:

sory to było w temacie o jednej youtuberce, ale pisałąm na telefonie i pewnie przypadkowo weszłam w ten temat i tu napisałam XD

Chyba wszystkich zdziwił Twój komentarz, a zwłaszcza "te soki"😂😂😂 Na szczęście wszystko się wyjaśniło, choć pewnie niejeden pra.wik był zakłopotany czytając to 😂😂😂

Gość Gość

starych pravików uważają za gejurów 

Gość Kasia

Aaa tam, ja tam jestem w stanie zrozumieć że ktoś ma zasady czy  porostu nie trafił na odpowiednią osobę i nie uprawiał seksu, wiek nie ma znaczenia. Natomiast nie mam szacunku i jako kobieta unikam kolesi, którzy bzykają wszystko jak leci, dla sportu. 

Gość Gość

Pravviki nie mają zasad. Ich po prostu żadna nie chciała. A że są zbyt ciottowaci i nie mają kasy, nawet nie byli w stanie pójść do divy. Potem nie ma się co dziwić, że fala takich frustratów zalewa fora internetowe.

Gość gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Pravviki nie mają zasad. Ich po prostu żadna nie chciała. A że są zbyt ciottowaci i nie mają kasy, nawet nie byli w stanie pójść do divy. Potem nie ma się co dziwić, że fala takich frustratów zalewa fora internetowe.

Nie każdy musi chodzić do diwy. Tylko największe zboki korzystają z takich usług.

Gość Frut
14 godzin temu, Gość Prawy napisał:

Nie interesują mnie takie "szanse"😀

Jak widać bycie prawiczkiem ma również swoje zalety, hehehe.

Jak może dojrzejesz to może ujrzysz szansę zrozumienia, że pijaczek spod monopolowowego jest bardziej radosny od Ciebie, a dlaczego?

Skoro widzisz zalety, to o co ten temat?

Gość gość gość
2 godziny temu, Gość Frut napisał:

Jak może dojrzejesz to może ujrzysz szansę zrozumienia, że pijaczek spod monopolowowego jest bardziej radosny od Ciebie, a dlaczego?

Skoro widzisz zalety, to o co ten temat?

Po co się gościa czepiasz? Niech każdy żyje jak chce i jak mu wygodnie. Szkoda, że istnieją tacy, którym zawsze coś nie pasuje i wtrącają się w życie innych. I chyba właśnie tego dotyczy ten temat.

Gość szkoda gadać
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie, my nie chodzimy na dzivki, bo mamy zasady i chcemy uprawiać seks tylko z ukochaną osobą. To nie jest kwestia kasy.

Gość Gość

Ale przyznajcie, prãvik z takim imponującym stażem, to jednak niecodzienne zjawisko jak na nasze warunki klimatyczne 😀😀😀

Gość Po 30tce

Autorze, to żaden wstyd.  Wręcz odwrotnie.  Ja sama gdybym byla dziewicą to bym sie toba zainteresowala. Niestety zbladzilam w zyciu i cnote oddalam jux komus.  I teraz postanowilam zyc juz w samotności do konca zycia. 

Nigdy nie czuj sie gorszy i pamietaj że są kobiety nawet po 30tce ktore są dziewicami i mozesz spotkac jedna z nich. 

I lepiej byyc prawiczkiem niż kur*iarzem.

Gość gergreg

zaczne od tego, ze ten temat to na miliard procent prowo ;) natomiast odnosząc się do samego tematu to.. facet, który jest po 20stce i jeszcze jest praw.iczkiem to zwykły lamus i cio.ta ;) taka jest prawda

a kobiety? znajdz taką, która jest dziewicą mając 17-18 lat hahaha nierealne

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gergreg napisał:

zaczne od tego, ze ten temat to na miliard procent prowo 😉 natomiast odnosząc się do samego tematu to.. facet, który jest po 20stce i jeszcze jest praw.iczkiem to zwykły lamus i cio.ta 😉 taka jest prawda

a kobiety? znajdz taką, która jest dziewicą mając 17-18 lat hahaha nierealne

Twój komentarz jest prowokacją. Prowokacją trolla, prawdopodobnie Arystotelesa, zatem nie powinien być w ogóle brany pod uwagę w dyskusji.

Gość hehehe

tak, nawet na nagrobku ci to wyryja przyglupie :D nawet po smierci bedziesz sie wstydzic przed ziomkami spad klatki buhahahah przejmowanie sie tym co ktos mysli jest w chu/j madre :D

Gość Człowiek nikt

Wstyd to kraść, ćpać i chuliganić.

Gość hehehe

...alo? wszystko co najgorsze imponuje przyglupom. gdyby nie bylo ciezkich kar za morderstwa to wszyscy by sie pozabijali :D a wg mnie zabicie kogos to jest wyswiadczenie mu przyslugi. nie musi juz zyc i meczyc sie wsrod takich chodzacych gowien jak wiekszosc ludzkich smieci. moglaby ta planeta wybuchnac i zrobic  zwami porzadek smeicie zajeb/bane