Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocokaman

dlaczego teraz skarpety modne takie pedalzkie niskie których nie widać z butów

Polecane posty

Gość ocokaman

kto to kupuje.ludzie z kompleksami?

Gość Kiss

Osoby które nie lubią jak im skarpety wystają z butów i nie chcą jednocześnie podraznić sobie stóp? Fajne są stopki, czego chcesz.

Gość Onsam

Ja tego nie lubie tez. Raz mi przyszly gratis z butami przesada zeby cos takiego zalozyc.

Gość w kość

nie wiem czy modne,

na pewno wygodne,

po kiego mi materiał ponad kostkę?

1 godzinę temu, Gość ocokaman napisał:

założony temat świadczy, że sam masz kompleksy człowieku,

Gość gość

Od samego patrzenia na to coś, gały mnie bolą😨 Obrzydliwe. Nie założyłbym tego nawet za dopłatą.

Gość gosc

Ja noszę normalne do kostek

Gość Podkolanówki męskie?

Nie wiem dlaczego nie lubisz stopek.Są wygodne i  guma nie ściska kostek tak jak w przypadku zwykłych długich skarpet. Czyli ubierzesz długie skarpety zaciągnięte pod same kolano jak w latach 80-tych. Styl dziadowski menelowski np.Justina Biebera. Osobiście jak widzę fajny przystojny koleś cały w markach typu ad..das .nik.e itp. i nagle rażące białe skarpety maksymalnie naciągnięte na łydki i od razu mnie te skarpeciska odrzucają. Kto ma takie odczucia jak ja? I wtedy się zastanawiam czy koleś napewno 

1 godzinę temu, Gość ocokaman napisał:

Stopki, tylko stopki. Ja nie kupuję innych. Nogi wydają się dłuższe i estetycznie też dobrze spełniają swą rolę niż skarpety wciągane niemal do połowy łydki.

Gość Gość

Yebane dresiarstwo przeważnie chodzi w tych szma.tach. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Podkolanówki męskie? napisał:

fajny przystojny koleś cały w markach typu ad..das .nik.e itp.

To jakiś zafajdany dres, przygłup z ławeczki. Fajny koleś nie może być dresiarzem. To po prostu niemożliwe.

Gość gosc
32 minuty temu, Gość Podkolanówki męskie? napisał:

Nie wiem dlaczego nie lubisz stopek.Są wygodne i  guma nie ściska kostek tak jak w przypadku zwykłych długich skarpet. Czyli ubierzesz długie skarpety zaciągnięte pod same kolano jak w latach 80-tych. Styl dziadowski menelowski np.Justina Biebera. Osobiście jak widzę fajny przystojny koleś cały w markach typu ad..das .nik.e itp. i nagle rażące białe skarpety maksymalnie naciągnięte na łydki i od razu mnie te skarpeciska odrzucają. Kto ma takie odczucia jak ja? I wtedy się zastanawiam czy koleś napewno 

Caly w markach adudas nike to zwykly dresiarz i wiocha

Gość gość gość
30 minut temu, Gość gosc napisał:

Caly w markach adudas nike to zwykly dresiarz i wiocha

Co zrobisz, istnieją dziewczyny którym najwyraźniej imponuje taki margines społeczny 😁

Gość Kuwa

A ja lubię stopki ,ale...Nie mogę w nich chodzić!!!! Czemu? Zawsze mi spadają i się rolują. Miałam już różne rozmiary i fasony ,dziwne,doradźcie coś 😄

Gość sebiks

pamiętam jak nie dalej niż 5lat temu każdy cisną bekę z salety gdy ten pierwszy zaczął chodzić w butach bez skarpet.Wszelkiej maści spece od ubiorów łapali sie za łby,jak to buty bez skarpet,toż to wiocha.Minęło pare lat a wystające skarpety z butów to obciach.Ludzie to jednak mają instynkt stadny,

27 minut temu, Gość Kuwa napisał:

A ja lubię stopki ,ale...Nie mogę w nich chodzić!!!! Czemu? Zawsze mi spadają i się rolują. Miałam już różne rozmiary i fasony ,dziwne,doradźcie coś 😄

Może buty masz za luźne? Mi się to nie zdarza, a najczęściej kupuję stopki z HM, czasami Nike lub Adidas. 

Gość Kuwa

Buty mam okej. Pewnie mam dziwny sposób chodzenia lub dziwny kształt stóp. Plaskostopia nie mam,ale coś musi być nie tak hahahaha

Gość Gość

Jaki żal.

8 minut temu, Gość Kuwa napisał:

Buty mam okej. Pewnie mam dziwny sposób chodzenia lub dziwny kształt stóp. Plaskostopia nie mam,ale coś musi być nie tak hahahaha

Ważne, że się nie przejmujesz. Możesz chodzić bez skarpet, ale wtedy dobrze zakupić wkładki do butów.

Gość ...

fee

Gość Gosc

Nie zawsze pasują wystające skarpety.Zalezy jakie obuwie i ubranie. Stopki speniają swoją rolę. Idealne tez na lato. Lubię.

Gość Gosc
48 minut temu, Arystoteles napisał:

tylko prawdziwe wiejskie buce nosza skiery ponad kostkami..

Czasem muszą wystawać, jesli masz garnitur, spodnie od garnituru. Wtedy jest wskazane. Stopki są na luzie.