Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego śmierdzi?

Polecane posty

Gość gość

Myję się dwa razy dziennie, a i tak mi z dziury wali 😕 nie sądzę, bym miała infekcję. Mam wrażenie, że śmierdzi mi przez ubranie i że inni też czują ten smród 😕 chyba nie chcę tak żyć. Co mam robić?

Gość Wiem co mówię
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Myję się dwa razy dziennie, a i tak mi z dziury wali 😕 nie sądzę, bym miała infekcję. Mam wrażenie, że śmierdzi mi przez ubranie i że inni też czują ten smród 😕 chyba nie chcę tak żyć. Co mam robić?

Domestosu nalej, po godzinie octem wypłucz.

Gość gosc

Nenesh ci wyjasni

26 minut temu, Gość gosc napisał:

Nenesh ci wyjasni

Tak? ;p

32 minuty temu, Gość gość napisał:

Co mam robić?

Przede wszystkim wybrać się do ginekologa w celu konsultacji i odnalezienia źródła  problemu, który może być spowodowany nie wyłącznie infekcją, ale rodzajem flory bakteryjnej, nieodpowiednią higieną (za rzadko, za często, złymi środkami), przyjmowanymi suplementami / lekami, bądź dietą... na przykład. Znajdź przyczynę, a znajdziesz rozwiązanie.

Gość gość
Dnia 26.07.2019 o 11:57, Nenesh napisał:

Tak? 😜

Przede wszystkim wybrać się do ginekologa w celu konsultacji i odnalezienia źródła  problemu, który może być spowodowany nie wyłącznie infekcją, ale rodzajem flory bakteryjnej, nieodpowiednią higieną (za rzadko, za często, złymi środkami), przyjmowanymi suplementami / lekami, bądź dietą... na przykład. Znajdź przyczynę, a znajdziesz rozwiązanie.

sama śmierdzisz, a innych chcesz pouczać?