Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytelnik

Dziewczyna nigdy nie zwiąże się z kimś mądrzejszym od siebie

Polecane posty

Gość Czytelnik

Bo takiego nie będzie w stanie zmanipulować. Dziewczyny wybierają tych co dają się zaślepić uczuciom i spełniają każde jej życzenie. Jak jakiś mężczyzna lata za kobietą i cały czas o niej mówi to wiem, że nie jest zbyt mądry zwłaszcza jeśli nie chce on nawet pójść na piwo bo dziewczyna to, dziewczyna tamto, po prostu żałosne...

A taki potem cierpi bo był jedynie jej pieskiem,a ona wybierze sobie. jeszcze głupszego, ale najprzystojniejszego. Bo im głupszego ma tym ma kobieta coraz wyższe poczucie wartości.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Czytelnik napisał:

Bo takiego nie będzie w stanie zmanipulować. Dziewczyny wybierają tych co dają się zaślepić uczuciom i spełniają każde jej życzenie. Jak jakiś mężczyzna lata za kobietą i cały czas o niej mówi to wiem, że nie jest zbyt mądry zwłaszcza jeśli nie chce on nawet pójść na piwo bo dziewczyna to, dziewczyna tamto, po prostu żałosne...

A taki potem cierpi bo był jedynie jej pieskiem,a ona wybierze sobie. jeszcze głupszego, ale najprzystojniejszego. Bo im głupszego ma tym ma kobieta coraz wyższe poczucie wartości.

Ale pieprzysz

Gość gość

Prawda

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ale pieprzysz

To plastuś,  przecież domina jego wzięła, jest od niej może nie tyle mądrzejszy,  bo mądry by z nią się nie związał, ale inteligentniejszy i kulturalnejszy, niedużo,  ale przynajmniej mniej bluzga od niej i nie ryczy jak zarzynany bawół - czeeeego! Z własnego doświadczenia wiec wie, że jego teoria jest błędna😆

Gość gość

Kobiety zawsze manipulują, taka natura

Gość Malinowy krem

Bzdura. Mam ponadprzeciętne inteligentnego mężczyznę i wiem że ciężko by mi było znaleźć kogoś kto tak by mi odpowiadał. On bardzo zawyżył poprzeczkę  :) 

Żyje nam się super od 13 lat. Tylko z takim mężczyzna kobita jest w stanie stworzyć satysfakcjonujący związek. 

Gość Malinowy krem

*kobieta. 

Gość Ktoś

Bo mężczyzna powinien być inteligentniejszy i dbać o rodzinie ale to takie moje skromne zdanie /marzenie /wyobraźnia za dziecka 

Gość gość
17 minut temu, Gość gość napisał:

Kobiety zawsze manipulują, taka natura

Udowodnij tezę.