Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna

Interpretacja poznany chłopak-zagadka

Polecane posty

Gość dziewczyna

Hej pisze do was zeby sie poradzic i wygadac. Ok  ponad 2 tyg temu bylam na randce z chlopakiem z internetu  ,rozmawialo sie super .Na 2 dzien po randce sie odezwal tak chwile pogadalismy .. Na drugie spotkanie zaprosił mnie na spacer piwo tak z 6 dni po ostatnim spotkaniu. Było znów super gadaliśmy do 1.00  , mamy pełno wspólnych tematów i hobby ,na do widzenia sie przytuliliśmy on na koniec do mnie ze ma nadzieje "że to jeszcze nie ostanie spotkanie w miedzy czasie kilka razy pogadalismy na messengerze(nie duzo) ale tak neutralnie, wł stwierdzam że on taki mało wylewny raczej ze sobą nie piszemy. W realu jest zupełnie wyluzowany jest inaczej .. Po 2 spotkaniu tym  razem ja zaproponowałam spotkanie byliśmy na kawie idt park idt. Było fajnie ogólnie interesuje go co mówie pamieta nawet co mówiłam na 1 randce , widac ze zainteresowany . Po tym spotkaniu znow cos stylu ze ma nadzeje idt idt .Ja zażartowałam ze teraz niech on mnie zaprosi. Narazie tego nie zrobiła mineło chyba z 4 dni ;d  . I tu moje pyt nie było okazjii zeby go pocałowac tz ja chciałam jakis krok wykonac ale cos mi nie wyszło po za tym może on tego nie odwzajemni. Ogólnie jest bardzo cieżki do rozszyfrowania . Jak myslicie jak spotkamy sie 4 raz co w sumie jest nie pewne bo wł nie wiem czy mu sie podbam czy tylko gada tak o bo 1 w tyg sie ze mna rozerwie. To wykonać ten krok , czy czekać na jego . Wiem ze 2 tyg znajomości to też mało . Nie wiadomo co ta 2 osoba myśli  , ale ostatnio tak sobie zazartował ze go kuzynka z kims swata haha i ze niby ta dziewczyna ładnai wgl . Ja sie tylko posmialam i powiedziałam ze musi to przemyślec. Ewidentnie chyba mnie sprawdzał.