Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brokentiger87

czy Was też swędzi skóra po rozpięciu stanika

Polecane posty

tam gdzie był jego obwód? tylko z tym jednym nowym tak mam, nie wiem o co kaman, i tylko w tym jednym miejscu, nie chcę z niego rezygnować, był drogi i dobrze leży, aha, i swędzi tylko na plecach, miała tak któras?

Niestety, kochana, nie noszę stanika. Ale jak chcesz o tym porozmawiać to zapraszam

Gość 🥝🥝🥝🥝

Chwalisz się czy zalisz? Czy może uczuciowo jesteś związana z cyckonoszem ty atencjuszko bezwstydna.

Gość szaaarrrriiiikkkkk

Umyj sie i bedzie git!

O majtkach nie wspominaj,bo twoje majtki juz cie dawno przerosly….

2 minuty temu, Gość 🥝🥝🥝🥝 napisał:

Chwalisz się czy zalisz? Czy może uczuciowo jesteś związana z cyckonoszem ty atencjuszko bezwstydna.

no jestem, bo wygodny, w zasadzie jak teraz wyczuwam to to swędzi tylko w dwóch niewielkich miejscach, 

ratunku, czerwona skóra :(

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

A prał tygrys może spryskali czymś 😱

ale tylko w tej części z tyłu, biust jest ok

oczywiście, prałam i piorę, zawsze piorę po zakupie, bo w przeciwieństwie do majtek każdą parę mogą klientki przymierzać

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

no jestem, bo wygodny, w zasadzie jak teraz wyczuwam to to swędzi tylko w dwóch niewielkich miejscach, 

ratunku, czerwona skóra 😞

A kogo to obchodzi jełopie? 

1 minutę temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, brokentiger87 napisał: no jestem, bo wygodny, w zasadzie jak teraz wyczuwam to to swędzi tylko w dwóch niewielkich miejscach,  ratunku, czerwona skóra X to może być od niejedzenia mięsa 😞

je ostatnio ryby, piję kefir i jem co chwila jajka

Może jest w nim coś drażniącego skórę... Jakiś ostry materiał a może haftki źle są wszyte... W moim przypadku to zwykle pod biustem a raczej w okolicy pachy pojawiało się zaczerwienienie... wywołane czym ostrym. Tak miewałam dawniej...

2 minuty temu, marawstala napisał:

Może jest w nim coś drażniącego skórę... Jakiś ostry materiał a może haftki źle są wszyte... W moim przypadku to zwykle pod biustem a raczej w okolicy pachy pojawiało się zaczerwienienie... wywołane czym ostrym. Tak miewałam dawniej...

o kurła, wymacałam taką wstrętną siateczkę :O to + upał :O odparza :( 

może da się ją wypruć czy coś wszyć, ale mara trafiła chyba w 10

Gość Gość

Brokuł jesteś żenująca. 

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, brokentiger87 napisał: je ostatnio ryby, piję kefir i jem co chwila jajka X pod palmami mówi że rybki to marne mięso 🍖😟 

kiedy tak mówi? zawsze chwaliła za selen. ja już jej nie oglądam w temacie diet, bo się totalnie zafiksowała na obronę jednej słusznej diety 

Gość gość

to Ty masz cycki? :classic_wacko:

3 minuty temu, brokentiger87 napisał:

o kurła, wymacałam taką wstrętną siateczkę 😮 to + upał 😮 odparza 😞

może da się ją wypruć czy coś wszyć, ale mara trafiła chyba w 10

Może tak być tym bardziej, że w innych nie masz tego problemu...

Gość Gość
Przed chwilą, brokentiger87 napisał:

a co? kiwi?

A po co Ci cycki i łiła? 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

A po co Ci cycki i łiła? 

żeby nęcić facetów

x

no tylko ten stanik mnie skrzywdził

x

Leżaczku, ja znam wege w realu, wyglądają bardziej licho niż zadbane osoby wszystkożerne (tylko te zadbane), ale tragedii nie ma, nie chorują na nic konkretnego, są na tej diecie tak 6 lat. nie wiem co o tym myśleć, ale na pewno weganizm jest mocno przereklamowany i pełno syfu się sprzedaje pod tą łatką. skąd wiadomo czy dany ytber w ogóle odżywia się tak, jak deklarował? ja proponuję dystans w temacie diet, straszne shit stormy się odpalmiają

Gość Gość

Moja mam miała podobnie i u niej to była alergia na nikiel. Od niektórych zapięc w spodniach też miała zaczerwienie na ciele. 

Gość Gość
2 minuty temu, brokentiger87 napisał:

zazdroszczę Leżaczkowi zdrowia, że może jeść wszystko i nie musi próbować i eliminować co być może jest alergenem

Jakiś produkt ewidentnie ci nie służy i bije na dekiel. Brokuł chce być modna i wymyśla diety ściągnięte od juciuba. Ahh. I jeszcze szczuje łiłą udając cnotke aseksię.

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Brokuł jesteś żenująca. 

Zabawne że taka patologiczna prostaczka z upodobaniem do pisania o góownie i pedoofilskich klimatów pisze komukolwiek o żenadzie. Gratuluję sztucznie nadmuchanej samooceny Wieczorna.

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moja mam miała podobnie i u niej to była alergia na nikiel. Od niektórych zapięc w spodniach też miała zaczerwienie na ciele. 

ale ja nie w tych punktach  co te haftki, tylko co ten materiał

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Brokuł chce być modna i wymyśla diety ściągnięte od juciuba.

Lepiej wpieprzać jakieś wieśniackie szaszłyki z boczku i zagryzać chipsami? A w międzyczasie rozpuszczalne kawsko i faja? Co nie Wieczi? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Lepiej wpieprzać jakieś wieśniackie szaszłyki z boczku i zagryzać chipsami? A w międzyczasie rozpuszczalne kawsko i faja? Co nie Wieczi? 

Od szaszłyków z boczku minął rok a ty nadal przeżywasz. Lepiej jeść to co się chce a nie wymyślać diety. Madrzejsza łiła nie będzie jedząc kiwi 🤣

Gość gość
6 minut temu, brokentiger87 napisał:

a co? kiwi?

czemu kiwi, tam są włoski :classic_wacko: a jak już tak celujesz, przeciez wolisz kokosy, a tak w ogóle dlaczego owoc, żywność, to ma związek z instynktem macierzyńskim?, chęcią karmienia, to mogły być np. żarówki z Biedronki w promocji 21,99 - 3 zł rabatu z pilotem lgbt 🏳️‍🌈 🤨

5 minut temu, Gość Gość napisał:

🤮

3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Wolę ludzi pyzy oglądać niż vege anoreksja. Dziewczyna jeszcze jest ladna po starcie 20kg ale to kwestia czasu aż jej zęby wypadna 😞

nie byłam nigdy weganką

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

czemu kiwi, tam są włoski :classic_wacko: a jak już tak celujesz, przeciez wolisz kokosy, a tak w ogóle dlaczego owoc, żywność, to ma związek z instynktem macierzyńskim?, chęcią karmienia, to mogły być np. żarówki z Biedronki w promocji 21,99 - 3 zł rabatu z pilotem lgbt 🏳️‍🌈 🤨

Kokosy są jak owłosione piersi. Żarówki to już nie są żarówki.