Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagatek

jeden koleś jest zazdrosny o kobiete z która kręce

Polecane posty

Gość gagatek

bo on na nią leci,  a ona na niego nie, tylko na mnie, odkąd zauważył olewa mnie i udaje że nie zna. Co robicie z takimi frajerami?

Gość kolega

nic?

A co mógłbyś zrobić?... Skoro facet Cię ignoruje, pozostaje chyba uczynić to samo. Co innego, gdyby okazywał pretensje i agresję. W każdym razie, musi sobie jakoś poradzić z odrzuceniem i urażonym ego.

3 minuty temu, Nenesh napisał:

A co mógłbyś zrobić?... Skoro facet Cię ignoruje, pozostaje chyba uczynić to samo. Co innego, gdyby okazywał pretensje i agresję. W każdym razie, musi sobie jakoś poradzić z odrzuceniem i urażonym ego.

Poradzić sobie z samym sobą? Ciekawe! Zawsze wydawało mi się, że prędzej cały świat zrozumiesz i zmienisz, niż siebie nagniesz do rzeczywistości, ale co ja tam wiem..☺

Gość gagatek

najlepsze jest to, że koleś jest żonaty, a zarywa do innych, w ogóle babiarz z niego i z każdą ładniejsza gada.. wkurza mnie ten typ. Niby milutki ale fałszywy

31 minut temu, Gość gagatek napisał:

najlepsze jest to, że koleś jest żonaty, a zarywa do innych, w ogóle babiarz z niego i z każdą ładniejsza gada.. wkurza mnie ten typ. Niby milutki ale fałszywy

Coś czuję, że to on ma problem z Tobą a nie Ty z nim☺ Trochę fantazjujesz, co? Chciałbyś być taki jak on?

Gość gagatek
17 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Coś czuję, że to on ma problem z Tobą a nie Ty z nim☺ Trochę fantazjujesz, co? Chciałbyś być taki jak on?

Nie chciałbym, widziałem jak się śmiał z chorego, to żałosne.