Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wysoka

Dziwna randka

Polecane posty

Go艣膰 Wysoka

Hej 馃檪

By艂am ostatnio na randce z facetem kt贸rego pozna艂am przez internet.聽

Nie pisali艣my o sobie zbyt wiele, ale po prostu um贸wili艣my si臋 na spotkanie w ma艂ej knajpie. Stara艂am si臋 ubra膰 jak najbardziej kobieco, czyli lekka letnia ...enka i do tego sanda艂y na koturnach-mimo 偶e na co dzie艅 tak si臋 nie ubieram (jestem mocno wytatuowana, wi臋c taki str贸j ma艂o do tego pasuje 馃檪 ).聽

Po przyj艣ciu na miejsce, by艂am troch臋 zawiedziona bo to ja musia艂am na niego chwil臋 poczeka膰, a tego nie lubi臋. Gdy przyszed艂, wsta艂am 偶eby si臋 z nim przywita膰, by艂am bardzo zdziwiona, okaza艂o si臋 偶e jest on do艣膰 niski, przynajmniej w por贸wnaniu ze mn膮 (mam jakie艣 183-5cm, do tego koturn 8 cm, a on si臋ga艂 mi czupryn膮 ledwo do podbr贸dka :D). Widzia艂am natomiast ze go to nie zrazi艂o. Og贸lnie randka by艂a naprawd臋 super, 艣wietnie nam si臋 rozmawia艂o, pokazywa艂am mu swoje wytatuowane ramiona, on skomplementowa艂 moje tatua偶e i m贸j biceps 馃槃 (膰wicz臋 do艣膰 ostro na si艂owni wi臋c kawa艂ek mi臋艣nia tam wida膰 :D).聽

Na koniec zaproponowa艂 偶eby艣my si臋 spr贸bowali "na r臋k臋". Oczywi艣cie si臋 zgodzi艂am. 呕eby nie przed艂u偶a膰 - do艣膰 szybko go posklada艂am 馃檪 oczywi艣cie powiedzia艂am mu 偶eby si臋 nie martwi艂, ale sta艂 si臋 jaki艣 smutny i markotny. Czy ja zrobi艂am co艣 藕le? Czy mo偶e urazilam t臋 jego "m臋sk膮 dum臋"? Chcia艂abym si臋 z nim jeszcze raz spotka膰, ale boj臋 si臋 偶e go "wystraszy艂am" 馃槥

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wysoka

Rozumiem 偶e jest jeszcze za wcze艣nie na dyskusj臋? 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mario

A o czym mo偶na聽 dyskutowa膰 z kobiet膮 postury cyklopa? Faceci z regu艂y unikaj膮 wielkich kobiet.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wysoka
24 minuty temu, Go艣膰 Mario napisa艂:

A o czym mo偶na聽 dyskutowa膰 z kobiet膮 postury cyklopa? Faceci z regu艂y unikaj膮 wielkich kobiet.聽

Hej, cyklopem nie jestem, mam obydwoje oczu 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Jajko Pisanka napisa艂:

a rzucania talerzami w tej historii nie by艂o?聽

A bo to raz, ka偶da z nas taki epizod na pewno mia艂a 馃檪

Udost臋pnij ten post