Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy waszym zdaniem moja matka zrobiła mi duży wstyd?

Polecane posty

Gość Gosc

Może wy ocenicie to obiektywnie.poza tym muszę sie wygadac.Jestem na wyjeździe z moja matka w górach. Jestem już dorosła bo mam 25 lat ale czasem razem jeździmy co kończy się zazwyczaj kłótniami. Niestety często zdarza się że powie coś  co sprawi że jest mi wstyd. Poznałam pewnego faceta w hotelu który często do mnie zagadywal. Nawet podwiózł nas gdzieś. I wtedy się zaczęło. Powiedziała najpierw że jeździmy razem co roku więc wyszłam na taka trochę stara pannę, Ale tego ze miałam chłopaka i z nim albo że znajomymi jeździłam już nie powiedziała. Potem powiedziała coś w stylu że ja to jestem oczkiem w głowie tatusia i ciągle dzwoni co u mnie i się martwi. Pozniej zaczął wypytywać co robię, to powiedziałam że jestem sekretarka. A moja mama na to zaczęła mnie wychwalac że ale za to po jakich studiach itd. Ale najgorsze było pozniej. Wieczorem spotkaliśmy się przy barku hotelowym i postawił nam po drinku. Ale zaraz musiał już iść. Na co moja matka bardzo mądrze zaproponowała że jemu też postawi wino i że moze jutro gdzieś razem wyjdziemy. Na co on wyraźnie się speszyl ale powiedział że może tak. A następnego dnia kompletnie zmienił nastawienie i stał się zdystansowany. Już nie zagadywać. Waszym zdaniem moja matka mnie skompromitowala w jakiś sposób i przez to stracił zaintetesowanie? Najgorsze że to nie pierwsza taka sytuacja

Gość gość

Z matką faceta nie poderwiesz. Takie jest moje zdanie w tym temacie.

Gość Gosc

nie uganiam się ale miałam wrażenie że się mu podobam tylko niestety stracił chyba zainteresowanie bo dzisiaj już się inaczej zachowywał...Możliwe też że był porostu miły ale raczej wyczuwam któremu facetowi się podobam a on patrzył na mnie takim wzrokiem... Tzn długo z uśmiechem i przymrozonymi oczami do tego zagadywal... Ale przestał dzisiaj

Gość gość

..........

11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Na co moja matka bardzo mądrze zaproponowała że jemu też postawi wino i że moze jutro gdzieś razem wyjdziemy

Mamie widocznie też się spodobał 🙊

Gość gość

No zrobiła Ci troche wstyd, moze chciala dobrze, ale z tego co piszesz wyszlo jakby szukala kandydata na ziecia, albo cos w ten desen...

Gość Szok
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

nie uganiam się ale miałam wrażenie że się mu podobam tylko niestety stracił chyba zainteresowanie bo dzisiaj już się inaczej zachowywał...Możliwe też że był porostu miły ale raczej wyczuwam któremu facetowi się podobam a on patrzył na mnie takim wzrokiem... Tzn długo z uśmiechem i przymrozonymi oczami do tego zagadywal... Ale przestał dzisiaj

A to co z dobroci chciałaś mu się oddać taka z ciebie altruistka?

Gość cegiełka
Dnia 28.07.2019 o 22:44, lonelyman napisał:

Mamie widocznie też się spodobał 🙊

ooo tak bardzo przystojny, dżentelmen w każdym Calu🤬🤫