Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefanya

Jak zostać członkiem LGBT?

Polecane posty

Gość Stefanya

Cześć, gdy się dowiedziałam ilu dzielnych Polaków broni naszą tolerancję, postanowiłam, a właściwie my, ponieważ od roku tworzymy parę z moim chłopakiem Alberto, tak więc my postanowiliśmy zasilić w łono te przepiękne koła. Bez zbędnych ceregieli na pewno zdążyliście się domyślić, że zmieniłam płeć po tym jak spostrzegłam, że jestem kobietą 🙂 Na razie jeszcze nie chirurgicznie gdyż wspólnie z Alberto omawiamy szczegóły odnoście fizycznych aspektów naszego ów dopasowania. Wiem miłość przede wszystkim, ale przecież miłość ma wiele wymiarów. Za to już teraz, dzięki waszemu poparciu zdecydowaliśmy się zalegalizować nasze pożycie. Tada! Cóż, na razie to będzie ślub za granicą i tylko gdy to się uda, przygarniemy pod strzechę porzuconą, niechcianą, być może zapuszczoną a nawet niepełnosprawną dziewczynkę. Oczywiście bardzo ważne jest by wszystko odbyło się w zgodzie z literą prawa. Pewnie trudno wam sobie wyobrazić jak bardzo marzymy o takiej rodzinie, pletlibyśmy jej warkoczyki, kupowali zabaweczki, malowali usteczka, paznokcie, głaskali, tulili, słowem dopieszczali ile tylko wlezie, a ponieważ wasze dobre serca i nasze cięzkie życie nareszcie zostały odpowiednio dostrzeżone przez wasz zacny komityw, niech zwycięży demokracja, równość, wolność, tolerancja tak trzymać, sie ma! ♥️ 🌈 💪