Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet

Fajnych kobiet jak na lekarstwo

Polecane posty

Gość Fajny facet

Mieszkam w małej miejscowości i muszę powiedzieć że naprawdę bardzo ciężko znaleźć fajną wojną zadbaną kobietę miasto ma 30 tysięcy osób naprawdę większość kobiet jest bardzo prosta i mało inteligentna może w większym mieście łatwiej

Gość Gość

Już nie szukasz wulgarnej prostaczki będącej twa dominą😝? Przecież lubisz kary Władziu😂

Gość Kobieta

No widzisz. Ja jestem inteligentna, mam zainteresowania, można ze mna porozmawiać na wiele tematów... Pracuje, zarabiam na siebie. Chcę się rozwijać. Niestety mam 10 kg nadwagi, choć chodzę regularnie na siłownię... Natury jednak nie przeskocze. I tai zredukowalam wagę z 30 kg otyłości, do której doprowadzili mnie 'kochani' rodzice. Heh, jednak kogo to obchodzi?  Każdy chciałby kobiete z moim charakterem a wyglądem modelki. Niestety, ideałów nie ma. Ja tez bym chciała przystojnego, z dużym portfelem i czlonkiem... Z poczuciem humoru i szarmanckiego. 

Gość Dominik

Fajna kobieta nie ma naodwagi

Gość Gość
5 minut temu, Gość Dominik napisał:

🙂

Gość Polio

U

Gość Taka
1 godzinę temu, Gość Dominik napisał:

Fajny mężczyzna jest wysoki, wyrzezbiony i ma 20 cm w rozporku. Zatem 99% polakow nie jest fajnych. 

Gość Kobieta
1 godzinę temu, Gość Dominik napisał:

Tak, jak nie każdy mi sie musi podobac, tak samo ja nie muszę każdemu sie podobac. Każdy ma inna budowę, jest ekto czy endomorfikiem. Ja w wieku 40 lat będę mieć wycwiczone ciało, podczas gdy ta chuda z natury, niecwiczaca oczywiście będzie albo chuda i obwisla albo zrobi sie nalana jak beczka. To jest ta różnica. 

Gość lia

Taka historia zasłyszana w Iranie:

Do pewnej wsi w niedaleko Teheranu przybył człowiek i zagadał do wójta wsi: Chcę się tu przeprowadzić. Jacy ludzie tu mieszkają? Na to wójt: A jacy mieszkają tam, gdzie ty teraz mieszkasz? Przybysz odpowiada: Są okropni. Kłótliwi, zazdrośni, nieżyczliwi, oszuści i złodzieje. Wójt odpowiada: dokładnie tacy tu też mieszkają.

Niedługo potem przybył inny człowiek i też pyta wójta: Chcę kupić gospodarstwo w tej wsi, ale zanim się zdecyduję, chcę wiedzieć, jacy ludzie tu mieszkają? Wójt pyta i tego: A jacy żyją w miejscu, w którym ty obecnie mieszkasz? Są bardzo dobrzy. Zgodni, cieszą się z powodzenia sąsiadów, są życzliwi, prawi i szczerzy. Na to wójt: Właśnie tacy ludzie i tu też mieszkają.

Gość Kiss
3 godziny temu, Gość Fajny facet napisał:

Mieszkam w małej miejscowości i muszę powiedzieć że naprawdę bardzo ciężko znaleźć fajną wojną zadbaną kobietę miasto ma 30 tysięcy osób naprawdę większość kobiet jest bardzo prosta i mało inteligentna może w większym mieście łatwiej

Tak jest w małych miejscowościach, w dodatku jest znaczna przewaga mężczyzn, więc albo musisz się wyprowadzić, albo pogodzic ze starokawalerstwem.

Tak samo kobiety mogą mówić, że fajnych wolnych facetów praktycznie juz nie ma. Co do urody to nie to jest ładne co jest ładne tylko to co sie komu podoba. Każdy ma inny gust, niektórzy lubią szczupłe kobiety, inni z kolei wolą pulchniejsze

Gość gość
3 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Tak, jak nie każdy mi sie musi podobac, tak samo ja nie muszę każdemu sie podobac. Każdy ma inna budowę, jest ekto czy endomorfikiem. Ja w wieku 40 lat będę mieć wycwiczone ciało, podczas gdy ta chuda z natury, niecwiczaca oczywiście będzie albo chuda i obwisla albo zrobi sie nalana jak beczka. To jest ta różnica. 

I będziesz wyglądać jak babochłop

Gość andrew

Lena jest fajna. Trochę za mądra jak na kobietę ale da sie z nia pogadać. może dlatego ze jest taka madra to jest sama😎

Gość szkoda gadać
27 minut temu, Gość andrew napisał:

Lena jest fajna. Trochę za mądra jak na kobietę ale da sie z nia pogadać. może dlatego ze jest taka madra to jest sama😎

Mądra kobieta to najlepsze, co może spotkać mądrego mężczyznę.

Gość szkoda gadać
39 minut temu, Lena_m_30 napisał:

Tak samo kobiety mogą mówić, że fajnych wolnych facetów praktycznie juz nie ma.

I mówią. Tylko że dla większości kobiet facet może być fajny tylko jeśli jest przystojny. Przeciętny mężczyzna nie może być fajny, choćby nie wiadomo jak wspaniałym człowiekiem by był.

3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

I mówią. Tylko że dla większości kobiet facet może być fajny tylko jeśli jest przystojny. Przeciętny mężczyzna nie może być fajny, choćby nie wiadomo jak wspaniałym człowiekiem 

Ale nie ma jednego kanonu urody, to że np ktoś wg mnie jest przystojny nie oznacza, że  dla innej kobiety tez będzie. 

Gość szkoda gadać
16 minut temu, Lena_m_30 napisał:

Ale nie ma jednego kanonu urody, to że np ktoś wg mnie jest przystojny nie oznacza, że  dla innej kobiety tez będzie. 

Fakt. Ale są ludzie obiektywnie ładni/przystojni, którzy będą się podobać większości i obiektywnie brzydcy, którym trudno wpaść w czyjś gust.

2 godziny temu, Gość andrew napisał:

Hahahaha, co tzn za mądra jak na kobietę? Jestem aktualnie sama bo widocznie nie trafiłam na tego odpowiedniego  😉

1 godzinę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Fakt. Ale są ludzie obiektywnie ładni/przystojni, którzy będą się podobać większości i obiektywnie brzydcy, którym trudno wpaść w czyjś gust.

Niby tak, ale faceci czy też kobiety, które np wg mnie urodą nie zachwycają często mają już szczęśliwe rodziny... także dobry wygląd niczego nie gwarantuje 🙂

Gość Gość ja
1 godzinę temu, Gość szkoda gadać napisał:

Mądra kobieta to najlepsze, co może spotkać mądrego mężczyznę.

To prawda, tylko docenić to potrafi jedynie mądry mężczyzna. Gdy kobieta ładna, to pewnie głupia. Jak nie ładna to zaniedbana i głupia bo taka nie ładna. Jak chuda to ok, jak gruba to głupia bo się zaniedbala. Ale jak facet ma brzuch to smakosz piwa. Jak łysy to wina natury. 

Fajnych mężczyzn też nie ma, fajne kobiety mają taki sam problem.

Gość Fajny facet

Ja jestem bardzo fajny taką przypadłość że fajnych facetów jest więcej niż fajnych kobiety trafić na fajną kobietę to naprawdę ciężka sprawa Widzę wiele kobiet które są ładne ale które są nie Fajne i są zajęte Bo jest mniej t kobiet a więcej facetów

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość Gość ja napisał:

To prawda, tylko docenić to potrafi jedynie mądry mężczyzna.

Zgadzam się 🙂

Gdy kobieta ładna, to pewnie głupia.

Zdecydowanie nie.

Jak nie ładna to zaniedbana i głupia bo taka nie ładna. Jak chuda to ok, jak gruba to głupia bo się zaniedbala. Ale jak facet ma brzuch to smakosz piwa. Jak łysy to wina natury.

Coś w tym jest, ale nie do końca się zgadzam.

Fajnych mężczyzn też nie ma, fajne kobiety mają taki sam problem.

Są, tylko trzeba szukać wśród tych mniej przystojnych, którzy, mimo że urodą nie grzeszą, mają inne zalety 🙂

Może... Przecież nie musisz szukać po sąsiedzku : ) chyba nic nie stoi na przeszkodzie by zwiększyć obszar swoich poszukiwań... A moze nie doceniasz tych które masz pod nosem : )

Gość Fajny facet
8 minut temu, marawstala napisał:

Może... Przecież nie musisz szukać po sąsiedzku : ) chyba nic nie stoi na przeszkodzie by zwiększyć obszar swoich poszukiwań... A moze nie doceniasz tych które masz pod nosem : )

No ale Niby w jaki sposób nie będę latał 100 km dalej żeby szukać kobiety

1 minutę temu, Gość Fajny facet napisał:

No ale Niby w jaki sposób nie będę latał 100 km dalej żeby szukać kobiety

Nie wiem... To nie ja jestem w potrzebie. Kombinuj kolego : )

Gość gość

Fajna, ładna i inteligentna kobieta to marzenie większości mężczyzn. Niektórym szczęśliwie to marzenie spełnia się.

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Fajna, ładna i inteligentna kobieta to marzenie większości mężczyzn. Niektórym szczęśliwie to marzenie spełnia się.

5 minut temu, Gość gość napisał:

Ok tylko czy ta większość facetów też jest taka? Żeby móc wymagać trzeba samemu też jakiś poziom reprezentować.

Gość szkoda gadać
9 minut temu, Lena_m_30 napisał:

Ok tylko czy ta większość facetów też jest taka? Żeby móc wymagać trzeba samemu też jakiś poziom reprezentować.

Część na pewno 🙂

Gość Fajny facet
13 minut temu, Lena_m_30 napisał:

Ja na pewno jestem super i fajny

5 minut temu, Gość Fajny facet napisał:

Ja na pewno jestem super i fajny

I w dodatku bardzo skromny 😛