Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet

Fajnych kobiet jak na lekarstwo

Polecane posty

Gość gość
21 godzin temu, Gość Taka napisał:

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z ty, żeby brzydki facet nazwał siebie brzydkim. Naprawdę. Brzydcy zazwyczaj nazywają siebie przeciętnymi, a niektórzy wręcz sądzą ze są przystojni. Tak naprawdę przystojnych mężczyzn jest garstka. Przeciętnych również nie ma dużo. Sporo jest brzydali. Dla odróżnienia... Ładne, lecz nieidealne kobiety często nazywają siebie brzydkimi. A brzydkich kobiet tak naprawdę jest malutka garstka. 

brednie

7 minut temu, Gość Gość1991 napisał:

Zgadzam się z tobą.

Dlatego od czterech lat jestem singlem. Napiszę bzdurę, ale wierzę w "przeznaczenie". Ta wiara jest na równi silna z wiarą w Boga☺ Idio/tycznie to zabrzmiało, ale tak jest. Warto czekać☺ Pozdrawiam i [trochę] zazdroszczę. Ja tej drugiej połówki chyba jeszcze nie spotkałem☺

Gość gość
20 godzin temu, Gość Gość ja napisał:

Całe życie byłam uważana zarówno przez kobiety jak i mężczyzn za ładną. Niestety faceci bali się mnie a kobiety, które mnie nie znały uwazaly za wredna. Nigdy nikomu nie udawadnialam że się mylą. Ciężko mi było poznać fajnego faceta. Miałam " popyt" szczególnie u zonatych. Niestety. Kobiety często zazdroscily mi wyglądu, choc ja miałam całe życie i mam do dzisiaj wiele kompleksów z powodu wyglądu. Minęło wiele lat,  mam męża, który niestety nie potrafi docenić tego co ma. I gdzie Ci fajni mężczyźni?

Trzeba było sobie samej wybrać faceta, poderwać takiego jaki ci pasował.

Gość Ha HH
4 godziny temu, Gość Fajny facet napisał:

Mówię o sobie prawdę kłamać nie potrafię

Ha ha ha ha