Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Heffernan

historia leczenia raka

Polecane posty

Gość Dr Heffernan

W 2011 roku zdiagnozowano u mnie raka płuca w stadium 4 i w tym roku byliśmy podekscytowani mogąc świętować rocznicę sześć lat przeżycia - przeżycie, które nie było zdalnie rozważane w 2016 roku. Od czasu diagnozy nauczyłem się wiele o raku płuc minęło kilka lat. Nie miałem pojęcia, że mój LUNG (po lewej) był odpowiedzialny za te połączone objawy! Zmęczenie, bóle w klatce piersiowej, szyi i ramionach. Moje życie zmieniło się w jednym oddechu, kiedy mój lekarz zdiagnozował u mnie zaawansowanego raka płuc, który był NIEMOŻLIWY, NIEPRAWIDŁOWY i TERMINALNY. Zawsze będę pamiętał ból i łzy z twarzy mojej żony, jak również moich córek i moich bliskich przyjaciół. Podobnie jak wielu innych ludzi, to nie był pierwszy raz, kiedy moje życie zostało dotknięte przez raka. W 2002 roku u mojej siostry zdiagnozowano białaczkę. Na szczęście dla nas zdiagnozowano ją na późnym etapie i zmarła. Więc kiedy mój lekarz przekazał mi informacje o mnie, wszyscy myśleliśmy o pozytywnej energii, by walczyć z tym, ponieważ nie zamierzałem pozwolić temu położyć kres mojemu uśmiechowi. teraz prowadzę normalny, zdrowy i aktywny tryb życia dzięki „Dr Ricks Oil For Cancer”, który przepisała jej moja żona. Tak wielu dobrych ludzi straciło tam życie z powodu chciwości, rząd będzie głosił przeciwko ziołowym ziołom, ponieważ to tylko jedno prawdziwe lekarstwo, ale zarobi na pigułkach, ponieważ im więcej leczysz, tym więcej pieniędzy wydajesz, dzięki Doktorowi mojej żony, który powiedział nam to. Będę chciał doradzić każdemu, kto przeżywa smutek z powodu raka, by dotrzeć do Dr Ricka i gwarantuję, że zostaniesz wyleczony.

Skontaktuj się z nim za pośrednictwem: ricksimpsonoilforcancer@gmail.com