Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek

Wyjaśnienie do opinii o firmie przewozowej „Kormoran Bus – Piotr Ziółkowski” z dnia 25. 06. 2019.

Polecane posty

Gość Marek

W związku z błędną interpretacją mojego wpisu z dnia 25.06.2019 oświadczam, że część opinii rozpoczynająca się od akapitu: (...)w firmach, w których pracują niedoświadczeni w kontaktach z klientami pracownicy(...) do zdania kończącego akapit włącznie: w firmach, w których aby zarobić wszystko jest możliwe, nawet sadzanie pasażera na "miejscu dla kota" na przodzie pomiędzy kierowcą i drugim pasażerem(...) ze szczególnym uwzględznieniem dwóch ostatnich akapitów tej części wypowiedzi, nie dotyczy bezpośrednio firmy „Kormoran Bus” oraz jej właściciela Piotra Ziółkowskiego. Uwagi te zostały podyktowane moimi przykrymi doświadczeniami związanymi z innymi przewoźnikami, z którymi wyjeżdżałem za granicę na przestrzeni ostatnich trzech lat. Z firmą „Kormaran Bus” z całego tego wachlarza doświadczeń zaznać nie mogłem, bo jestem „niedoszłym klientem” tejże firmy.

Wyjaśnienie składam na prośbę Piotra Ziółkowskiego reprezentowanego przez „Kancelarię Radców Prawnych – Gonkiewicz Włodarczyk i współpracownicy”.