Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Folkowy

Do Linki

Polecane posty

Gość Folkowy

Przepraszam.. Jesteś ładną kobietą i masz fajne kształty. Myślałem o tym co napisałem i mi zaraz wiesz.. SIĘ ROBI.

Ale i tak uważam że jesteś też 🐖ką. Pa

Gość Haha
3 minuty temu, Gość Folkowy napisał:

Przepraszam.. Jesteś ładną kobietą i masz fajne kształty. Myślałem o tym co napisałem i mi zaraz wiesz.. SIĘ ROBI.

Ale i tak uważam że jesteś też 🐖ką. Pa

Tatuaż 🙂

Gość Czemu tak do kobiety

Świnka? 

Gość gość

Chyba waży za dużo.

Gość Folkowy
4 minuty temu, Gość Czemu tak do kobiety napisał:

Świnka? 

Bo się rżnęła ze mną jak mała 🐖ka. A tak na poważnie nie twój biznes.. ONA BĘDZIESZ WIEDZIEĆ O CO SIE ROZCHODZI.

Nara.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Chyba waży za dużo.

😞

Gość wpadlam na chwile

Dobry temat znalazlam w stanie ktury obecnie odczuwam.tez chcialabym kogos przeprosic bo pozwolilam sie sprowokowac i zranilam kogos.mam wyrzuty sumienia a nie chce rozchodzic sie w niezgodzie i gniewie. autorze wszystko co przed ale sie nie liczy po to jest to ale w zdaniu albo o tym nie wiedziales albo zrobiles to celowo by pomimo przepraszam dac jej pstryczka w nos

Gość gość

gdzie ją  widziałeś ? ja nie jestem ładna 

Gość szczery
5 minut temu, Gość gość napisał:

Chyba waży za dużo.

na pewno nie o to chodziło. autor powinien napisać do kogo kieruje ten temat.. ja nie mam jednego ulubionego typu urody, figury. podobają mi się różne kobiety: chude, szczupłe, małe, zaokrąglone, z małymi cyckami, z dużymi, średnimi, z małymi tyłeczkami i te z większymi (ALE CHYBA NAJBARDZIEJ TE Z ODSTAJĄCYMI), blondynki, brunetki i rude, te z krótszymi włosami i te z dłuższymi etc. to zależy wszystko od danego egzemplarza.

Gość wolny

Najgorzej jak kobieta ma brzydką twarz, znajomy ożenił się z taką, nie dość że krzywe nogi jak kabłąki to jeszcze gęba jak wgnieciona buła z wielkim nochalem, niepodobne to do niczego, nic dziwnego że szuka innych lasek po całym necie. 

Gość gość

Kto to jest Linka? Ciekawi mnie to, bo tak sie kończy moje imię. Nie znam żadnego folkowego i z nikim sie nie roochalam, a chamów i żywe goowna takie jak tu piszą, obchodzę szerokim łukiem bo nie lubię brudu i syfu. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość wolny napisał:

Najgorzej jak kobieta ma brzydką twarz, znajomy ożenił się z taką, nie dość że krzywe nogi jak kabłąki to jeszcze gęba jak wgnieciona buła z wielkim nochalem, niepodobne to do niczego, nic dziwnego że szuka innych lasek po całym necie. 

znam tez takieg z widzania itez niewiem po co się z ni zenil. jego eks zona moda dziewucha i nie dosc ze wielka, brzydka berbeluha, rozklapcioha, normalnie jaka stara baba, miala nochal wielki i z ksztaltu jak hamulec od karuzeli, poza tym ta jej sexi c z u p r y n k a. zero kobiecosc. a on tera pies na baby i z mamusia na wczasu co i rusz. tragedia 

Gość Smutno mi
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Kto to jest Linka? Ciekawi mnie to, bo tak sie kończy moje imię. Nie znam żadnego folkowego i z nikim sie nie roochalam, a chamów i żywe goowna takie jak tu piszą, obchodzę szerokim łukiem bo nie lubię brudu i syfu. 

Ja wiem kto 😞

Gość wolny
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

znam tez takieg z widzania itez niewiem po co się z ni zenil. jego eks zona moda dziewucha i nie dosc ze wielka, brzydka berbeluha, rozklapcioha, normalnie jaka stara baba, miala nochal wielki i z ksztaltu jak hamulec od karuzeli, poza tym ta jej sexi c z u p r y n k a. zero kobiecosc. a on tera pies na baby i z mamusia na wczasu co i rusz. tragedia 

Aaa tych to nie znam, ale wielkie  nochale mnie zawsze śmieszą 😄 

Gość Folkowy

DAJ SPOKÓJ. Napisałem ci i już.. Nikogo nie obraziłem. To mój ostatni post. Idę i mnie tu nie będzie dłuuuugoo, długo.🕣

Gość gość

Folkowy też jest z kowbojek? 

Gość gość
7 minut temu, Gość Smutno mi napisał:

Ja wiem kto 😞

Jeśli chcesz kogoś pomówić, to będzie pozew. 

Gość Gosc

Pa pa !