Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34ka

pomóżcie mi GO rozszyfrować

Polecane posty

Gość 34ka

Jak do niego piszę, bywa tak, że w ogóle nie odpisuje. Bywa też, że odpisuje jak najęty. Lajkuje moje zdjęcia. Na żywo widzę, że jest zainteresowany, patrzy w oczy, uśmiecha się. Tylko nie wiem dlaczego bywa, że w ogóle nic nie odpisze. 

Gość 34ka

POMÓŻCIE...

Gość Gość

A skąd my mamy wiedzieć? 

Gość 34ka
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

A skąd my mamy wiedzieć? 

może ktoś miał podobnie? że osoba potencjalnie zainteresowana co jakiś czas po prostu nie odpisuje..

Gość Anna Hanna

Nie Ty jedna masz taki problem. Ja mam takiego pana, który w pracy wciąż szuka mnie słownymi zaczepkami, wzrokiem, uśmiecha się itd., czasem wysyła coś na Messengera, powie mi o swoich problemach związanych z rozwodem, a kiedy ja podejmę temat i widzi, że o nim myślę, zrywa kontakt. Wkurza się. Jest dziwny. Nie rozumiem nic.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Anna Hanna napisał:

Nie Ty jedna masz taki problem. Ja mam takiego pana, który w pracy wciąż szuka mnie słownymi zaczepkami, wzrokiem, uśmiecha się itd., czasem wysyła coś na Messengera, powie mi o swoich problemach związanych z rozwodem, a kiedy ja podejmę temat i widzi, że o nim myślę, zrywa kontakt. Wkurza się. Jest dziwny. Nie rozumiem nic.

Bo to ty masz być dla niego jak ma ochotę się pozalic na stara a nie odwrotnie. Ślepe czy głupie?

Gość 34ka
1 minutę temu, Gość Anna Hanna napisał:

mam podobnie, tyle, że on się nie rozwodzi... jest pomocny, patrzy na mnie. tak... och... cudownie patrzy.. żartujemy, gadamy... a jak coś piszę do niego, to tak jakby wybierał sobie wiadomości na które odpowie...

Gość zxcvbhjkl;
11 minut temu, Gość 34ka napisał:

mam podobnie, tyle, że on się nie rozwodzi... jest pomocny, patrzy na mnie. tak... och... cudownie patrzy.. żartujemy, gadamy... a jak coś piszę do niego, to tak jakby wybierał sobie wiadomości na które odpowie...

moze w pracy jest

Gość 34ka
4 minuty temu, Gość zxcvbhjkl; napisał:

moze w pracy jest

no jest... pracujemy razem, ale w innych działach... ale teraz jest na urlopie, zalajkował moje zdjęcie, a na wiadomość nie odpisuje

Gość Gość
33 minuty temu, Gość 34ka napisał:

no jest... pracujemy razem, ale w innych działach... ale teraz jest na urlopie, zalajkował moje zdjęcie, a na wiadomość nie odpisuje

Brałaś pod uwagę, że może jest jeszcze ktoś inny oprócz Ciebie? To bardzo prawdopodobne. 

Gość gosc

Dlaczego ja się podobam fajnej kobiecie i ona nie pisze do mnie smsow? I nie zakłada takich tematów?

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Dlaczego ja się podobam fajnej kobiecie i ona nie pisze do mnie smsow? I nie zakłada takich tematów?

Wydaje Ci się że się podobasz. Gdyby tak było to by tu pełno tematów o Tobie założyła. Porzuć wszelkie nadzieje i złudzenia. Współczuję bardzo. Jak to się pięknie mówi, pisze-jesteśmy z Tobą. Musisz być teraz silny i dzielny.

Gość gosc
1 minutę temu, Cienkibolek napisał:

Wydaje Ci się że się podobasz. Gdyby tak było to by tu pełno tematów o Tobie założyła. Porzuć wszelkie nadzieje i złudzenia. Współczuję bardzo. Jak to się pięknie mówi, pisze-jesteśmy z Tobą. Musisz być teraz silny i dzielny.

Nie, ona po prostu jest inna niż te tutaj

Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Nie, ona po prostu jest inna niż te tutaj

No taaaa. Zaklinaj rzeczywistość 🤣

Inna hehehe🤣

Gość Anna Hanna
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bo to ty masz być dla niego jak ma ochotę się pozalic na stara a nie odwrotnie. Ślepe czy głupie?

Dziękuję za odpowiedź. Też oczywiście przyszło mi to do głowy. I utrzymywałam dystans, choć było to bardzo trudne. Ale on niestety zawsze pierwszy ten dystans zmniejszy. Nie mogę zmienić pracy, a to byłoby dla mnie najlepsze. Bo miałabym święty spokój i spokojne myśli. Bo przez jego zachowanie wciąż o nim myślę.

Gość hahaha

ojjj, przyszedłbyś pomóc a nie siedzisz i tylko patrzysz:)